Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

ΑΘΩΟΙ !!
ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΖΑΧΑΡΗ


ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΘΩΟΙ Η ΗΡΙΑΝΝΑ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ
ΑΛΛΑ

Αν δεν ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ άμεσα
ο Τρομονόμος
θα βρεθούν πολλοί στη θέση
των Ηριάννα - Περικλή!Για την ιστορία να πούμε οτι το ΚΚΕ διαφώνησε τότε κάθετα με τον  τρομονόμο σε σημείο να αποχωρήσει απ την Βουλή σε ένδειξη διαμαρτυρίας προειδοποιώντας προφητικά για τις συνέπειες .Αν τε γιατί πολλοί τρισχαριτωμενοι υποστηριχτες της Ηριαννας βρέθηκαν σήμερα να πανηγυρίζουν ταχαμ ,που τοτε εγκαλουσαν το ΚΚΕ για την στάση του 


ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΖΑΧΑΡΗ
Σε ανακοίνωση για την αθώωση από το Εφετείο της Ηριάννας Β. Λ. και του Περικλή Μ. το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ τονίζει:
«Η απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας, που έκρινε ομόφωνα αθώους την Ηριάννα Β. Λ. και τον Περικλή Μ., αναδεικνύει πλέον περίτρανα τη σαθρότητα των κατηγοριών εναντίον τους.
Ωστόσο, με βάση τις σαθρές αυτές κατηγορίες, διασύρθηκαν και παρέμειναν άδικα στη φυλακή για πάνω από ένα χρόνο. Το γεγονός αυτό αφήνει εκτεθειμένους και υπόλογους στη λαϊκή συνείδηση όσους συνέβαλαν στη δίωξή τους.


Η αθωωτική απόφαση του Εφετείου δεν μπορεί να ξεπλύνει τις σοβαρές ευθύνες της κυβέρνησης, που διατηρεί και εμπλουτίζει διαρκώς το αντιδραστικό νομοθετικό πλαίσιο, με βάση το οποίο στήθηκε και το συγκεκριμένο κατηγορητήριο. Είναι αυτό το πλαίσιο που στρώνει το έδαφος για αυθαιρεσίες και δίνει τη δυνατότητα στις διωκτικές αρχές να "τυλίγουν ανθρώπους σε μια κόλλα χαρτί". Πρόσφατη είναι μάλιστα η απόρριψη από την κυβέρνηση των τροπολογιών του ΚΚΕ στη Βουλή για την κατάργηση του "τρομονόμου" και την αλλαγή των διατάξεων του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, που αφορούν τη λήψη και την αξιοποίηση του DNA, ώστε να υπάρχουν στοιχειώδεις νομοθετικές εγγυήσεις για την προστασία των κατηγορουμένων.

Το ΚΚΕ καλεί τους εργαζόμενους και τη νεολαία να οργανώσουν την πάλη για τα δικαιώματά τους, για την κατάργηση των "τρομονόμων" και όλης της αντιλαϊκής κατασταλτικής νομοθεσίας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου