Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

Προς Αναρχομπάχαλα και λοιπούς "Αριστερούληδες"







Η αλήθεια είναι οτι το συστημα ταρακουνηθηκε απο το σπασιμο κρεοπωλείων και πετ σοπ, απο το σπασιμο τρολει στη Στουρναρη, απο τη δολοφονια φρουρων ΑΤ ή την απόπειρα δολοφονίας ΜΑΤ. Απο τη δολοφονία Μπακογιαννη (μονο 3 καριερες εφτιαξε μέχρι τώρα, του Κουλη, της Ντορας και του γιου ,ουτε παραγγελία να την ειχε κανει ο Δρακουμελ... Λες?) 


Απο τη δολοφονία του σταθμαρχη της Cia τον οποιο τον ειχε και η ιδια η Cia για σχολασμα βέβαια... Απο το μπινελίκι στο γιατρό του Ευαγγελισμου απο τις συγκρούσεις των 3 δευτερολεπτων ρεφορμιστων με ΜΑΤ οταν εχει κάμερες και φυσικά απο το σπασιμο ATM και τον πετροπολεμο με τα ΜΑΤ. Ε τι να κανεις εμεις αυτα τα καναμε στο δημοτικό μας εφυγε το απωθημένο. Τα παιδιά των "εξαρχειων" ηταν με γαλλικα και πιανο τοτε και τώρα μοιραια παλιμπαιδιζουν. Αμα γίνει και στραβή καθαριζει ο μπαμπάς προεδρας της βουλης. 

Ασχετο Ο Γιωτοπουλος έχει πάρει αδεια? 

Υγ1. Ας κανω λίγο το Λιακοπουλο. Οταν το ΚΚΕ πήγαινε και ανοιγε διοδια, παραλιες κλπ σας ψαχναμε ολους Οταν τις παιζαμε με τα ΜΑΤ στον Κλιντον ή κλειναμε το λιμάνι στη Θεσσαλονίκη ασχολουσασταν με το σφαγεα Μιλόσεβιτς.. Οταν μπαίναμε μπροστα στη μονη απεργια διαρκείας που έγινε στη χωρα την περίοδο των μνημονιων φτιαχνατε ΚΟΙΝΣΕΠ εσεις αλλου... Οταν δερναμε τους παρακρατικους το 2011 ησασταν μαζι τους, οταν κυνηγαγαμε τους χρυσαυγιτες στο αγροτικο συλλαλητήριο, βγαζατε φωτογραφίες για τα καναλια ότι ήσασταν καπου εκει. 

Υγ2. Επειδη από διωγμους, παρανομια, βασανιστήρια και εκτελεσεις σε αυτήν εδω τη χωρα δεν ξερει καλύτερα κανεις απο τους κκεδες που ολοι εχουμε στο σπίτι εναν τουλάχιστον που τα εζησε καλα θα κανετε οταν παει εκει η κουβέντα να το βουλωνετε. Εχετε ολο το υπόλοιπο φασμα πολιτικης πρακτικης απ'οτι ειδατε παραπάνω για να εφαρμοσετε το "ελα παππού να σου δείξω τα χωράφια σου" καλμαρετε λίγο την αμετροεπια και τη μαλάκια που σας δερνει. Γιατι οι κκεδες δεν έπαιρναν αδειες απο τη φυλακή, οταν βγαίναν πριν τελειωσει η ποινη ηταν για να τουφεκιστουν.

Και για να σας προλαβω στα @@ αν ο Κουφοντινας δεν είναι πρακτορας αλλα απλα χρησιμος ηλιθιος. Πολιτικα ηταν και ειναι ενας εξτρεμιστης πασοκος. Δε του χρωστάει τίποτα το κινημα. Στην καλύτερη δεν προσφερε τίποτα στη χειρότερη προβοκαρε το ίδιο και την ιδεολογία της απελευθέρωσης της εργατικης ταξης.


ratm απο “σφυροδρεπανο”






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου