Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

ΠΑΤΡΑ : Καταγγέλεται ο Πελέ για ΜΗ ....σπατάλη !!!!








Έτσι γίνονταν κάποτε οι…σωστές φιλοξενίες στον Δημο της Πατρας
(Σουίτες, φαγοπότια, γλέντια, δωράκια κι ο λογαριασμός στους πατρινούς)



Δεν υπάρχει προηγούμενο στον κόσμο ολόκληρο, δημοτική Αρχή να καταγγέλλεται από την Αντιπολίτευση, επειδή δεν είναι σπάταλη !
Συνήθως συμβαίνει το αντίθετο, αλλά στην Πάτρα έμελλε να το ζήσουμε και αυτό.
Έγινε πολύς ντόρος από τη μείζονα αντιπολίτευση γιατί ο δήμος Πατρέων δεν πλήρωσε – εκτός των άλλων – και τη διαμονή των μελών της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΕΟΕ) στην πόλη, όταν αυτοί ήρθαν εδώ συνοδεύοντας την Ολυμπιακή Φλόγα.
Η απάντηση που δόθηκε ήταν, πως ο δήμος ό,τι συμφώνησε εγγράφως από τον περ. Ιούλιο με την ΕΟΕ (είναι διοργανώτρια αρχή και χρηματοδοτείται για τις δραστηριότητές της) το έπραξε και με το παραπάνω. Οι δε διοργανωτές έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι και μάλιστα έδωσαν συγχαρητήρια στο δήμο για την φιλοξενία.
Η αντιπολίτευση δεν έμεινε ικανοποιημένη από την απάντηση διότι η μη κάλυψη και των εξόδων της διαμονής (που ο δήμος δεν ήταν υποχρεωμένος να καλύψει ούτε καν από το εθιμοτυπικό) συνιστά, είπαν, προσβολή για την πόλη η οποία ανέκαθεν είχε περήφανη παράδοση στη φιλοξενία.
Όντως, αυτή η πόλη - πριν έρθουν στη διοίκηση του δήμου οι κομμουνιστές- φημιζόταν για την ΄΄περήφανη παράδοση στη φιλοξενία΄΄.
Όποιος δεν το γνωρίζει ας ρωτήσει τους εκατοντάδες επαγγελματίες της πόλης, που οι τότε νοικοκυραίοι μπαταξήδες κατάφεραν να φεσώσουν κι ακόμα κλαίνε τα λεφτά τους !
Σωρηδόν καταφθάνουν στο δήμο τα εντάλματα πληρωμής, άλλοι δέχονται ΄΄κούρεμα΄΄ του χρέους προκειμένου να πληρωθούν γρήγορα κι άλλοι είναι ΄΄στο περίμενε΄΄.
Είναι χρέη των φιλοξενούμενών τους, στους οποίους έκλειναν σουίτες ξενοδοχείων, τους τραπέζωναν με συναγρίδες και το βράδυ έρεε άφθονη η σαμπάνια στα κέντρα διασκέδασης στην υγειά των κορόιδων πατρινών .
Για χρόνια ολόκληρα δεν πλήρωσαν ούτε έναν ! Η αποπληρωμή των χρεών που άφησαν οι νοικοκυραίοι γίνεται συστηματικά τα τελευταία 2,5 χρόνια και υπάρχει δέσμευση πως μέχρι το τέλος της δημοτικής θητείας θα έχουν εξοφληθεί όλοι οι πιστωτές.
Βόγκηξε το ταμείο του δήμου από τα φέσια της ΄΄περήφανης φιλοξενίας΄΄!
Καταχρέωσαν τον Πολιτιστικό Οργανισμό. Βούλιαξαν τον Καρναβαλικό Οργανισμό. Ρούφηξαν το μεδούλι και της ΑΔΕΠ (από ΄δω πληρώθηκαν και κάτι πεντοχίλιαρα για αβανταδόρικα ρεπορτάζ…).
Γι αυτή την ΄΄περήφανη παράδοση στη φιλοξενία΄΄ μίλησαν οι χουβαρντάδες της αντιπολίτευσης.
Αυτή αναπολούν και γι αυτή αισθάνονται δικαιωμένοι !
Και ζητούν να συνεχιστεί η παράδοση της ντροπής.
Ας τους πει κάποιος, όμως, ότι το πάρτι σχόλασε.



του Σταθη Κεραμιδα.
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου