Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

Κατω τα χέρια απο τους κομμουνιστές μπαξεβανάκια


Δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ καθόλου με το θέμα που προέκυψε σχετικά με την δήλωση της Κανέλλη, αν κάποιοι φίλοι δεν υιοθετούσαν χωρίς να έχουν ιδία εικόνα, τις παπάτζες κάποιων τζιφριζαίων. 

Πρώτον,όταν κάποιο δημόσιο πρόσωπο, δηλώνει κάτι ή δίνει μια συνέντευξη, πάμε στην αυθεντική πηγή και την τσεκάρουμε. Είτε είναι γραπτή, ηχητική, οπτική. Δεν βασιζόμαστε σε αναπαραγωγες τρίτων, οι οποίοι πολλές φορές παίζουν παιχνιδάκια. Όπως ο γκαιμπελίσκος συριζαυγίτης Βαξεβάνης, ο οποίος μέσω της ιστοσελίδας του, του documento, αναπαρήγαγε πρώτος την δήθεν είδηση, ότι η Κανέλλη μίλησε για προβοκατόρικη άδεια στον Κουφοντίνα. 
Η συνέντευξη είχε δοθεί το προηγούμενο βράδυ στο action 24, όπου η Κανέλλη είπε, πως η συγκεκριμένη απόφαση αποτελεί βάση της χρονικής στιγμής που πάρθηκε, "προβοκάτσια στην συνείδηση μας ".Και εξήγησε ότι μόνο αποπροσανατολιστικά Θα λειτουργούσε όλο αυτό. Δεν είπε πουθενά ότι κακώς δόθηκε η άδεια στον Κουφοντίνα. Οι γκαιμπελίσκοι λοιπόν απομόνωσαν μια συγκεκριμένη φράση και την ερμήνευσαν ως ήθελαν για να πλήξουν μέσω της Κανέλλη, το ΚΚΕ.Ότι δηλαδή ΚΚΕ και Κανέλλη λένε άλλα πράγματα. Το οποίο ΚΚΕ είχε πάρει ξεκάθαρη θέση.Η θέση της Κανέλλη όχι μόνο δεν διαφοροποιούταν σε σχέση με εκείνη του ΚΚΕ, αλλά την επόμενη μέρα στην Βουλή, ο Κουτσούμπας επανέλαβε την ίδια θέση
Δεύτερον. Ας υποθέσουμε ότι η Κανέλλη είχε μια άλλη άποψη, από εκείνη του Κόμματος, τι σημαίνει αυτό; Ένας βουλευτής δεν μπορεί σε ορισμένα ζητήματα να έχει μια άλλη προσέγγιση; Και ήταν τόσο σημαντικό το ζήτημα του Κουφοντίνα, έστω ότι υπήρχε διαφωνία. Για έναν τύπο της κουμπούρας, που παραδόθηκε μόνος του και πρώην σύντροφοι του, τον αποκαλούν χαφιέ και ρουφιάνο; 
Γιατί τόση στεναχώρια για έναν τέτοιο τύπο; 
Ποιος είναι ο Βελουχιώτης ή ο Λαμπράκης;
Τρίτον. Ξαναβγήκαν κάποιοι με μια φωτογραφία 
όπου η Κανέλλη είναι μαζί με τον Μπαλτάκο. 
Από μία εκδήλωση για τον Παναθηναϊκό.Εκεί συναντήθηκε η οπαδός του Παο Κανέλλη, με τον επίσης οπαδό του Παο Μπαλτάκο. Όχι η βουλευτής του ΚΚΕ με τον ακροδεξιό πρώην στέλεχος της ΝΔ Μπαλτάκο. Πόσο μαλάκας ή απατεώνας πρέπει να είναι κάποιος για να ποσταρει αυτή την φώτο ή να αναφέρεται σε αυτό το γεγονός; 
Τέλος, αν θέλουν κάποιοι να κάνουν κριτική είτε στο ΚΚΕ είτε στην Κανέλλη, υπάρχουν άλλα ζητήματα που μπορείς να την κάνεις. 
Πάντα καλοπιστα και με πολιτικά επιχειρήματα.
Υ.Γ.Δεν αναφέρθηκα καν, στο πως τα γνωστά αναχώματα έτρεξαν αμέσως να υιοθετήσουν τις βρωμιές του Βαξεβάνη.Στέλιος.Τζανέλης.

1 σχόλιο:

  1. Απο Μπαξεβάνηδες, Αλεξάτους και άλλα σούργελα ήταν λιγο ως πολύ αναμενόμενο. Αυτό που με πείραξε και με εξόργισε περισσότερο είναι, ότι αυτό το υιοθέτησαν και κάποιοι που θεωρούνται "δικοί" μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή