Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

Achtung – achtung… Μαρινάκης





Ένθετο για την… Οχτωβριανή Επανάσταση στα ΝΕΑ. Τα ΝΕΑ όμως είναι του Μαρινάκη. Και το Noor1 ήταν του Μαρινάκη. Με τον οποίο Μαρινάκη είχε δειπνήσει κρυφίως και η Δούρου, πριν εγκαθιδρύσουν τη… δημοκρατία των ΣυριζΑνέλ. Της οποίας της είχε πάρει βαρυσήμαντη συνέντευξη ο Δανίκας, σχετικά με το ότι είναι Ζυγός και ζεύξη Ήλιου και Σελήνης. Κι ο Δανίκας προχθές, με τον αεροκοπανιστή Ράμφο, ξεφύλλιζε τον… Σολζενίτσιν κι άπλωνε τον αντικομμουνιστικό τους τραχανά στο Πρώτο Θέμα.
Ο Μαρινάκης, όμως είναι εφοπλιστής. Με τα καράβια του, που τα αυγάτισε με τον κόπο του, κάνει διάφορες δουλειές και εμπορεύεται κοκαΐνη και διάφορα άλλα χρήσιμα πράγματα. Ξέρεις, τώρα, πόσο ενδιαφέρεται για τον Σοσιαλισμό ο Μαρινάκης κι οι άλλοι εφοπλιστές και ναρκέμποροι. Πόσο κόπτονται για την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο. Πόσο πάσχει για τα εκατομμύρια των θυμάτων της ταξικής κοινωνίας.
Είπε λοιπόν να μας ενημερώσει. Θα φωνάξει και τον Δανίκα. Και τον Ράμφο! Κι η επανάσταση ήταν κόκκινη γιατί «κολυμπούσε στο αίμα». Κι ήταν πραξικόπημα γιατί δεν επικράτησε με... εκλογές. Κι ο Λένιν ήταν συνεργάτης των... Γερμανών. Κι αυτό αποδείχτηκε με τη συμφωνία του... Μπρεστ - Λιτόφσκ! Θα κάνουν τρισάγιο για τα γκουλάγκ, θα μετράνε νεκρούς του… Στάλιν και θα βλογάνε το σύστημα που γεννά τον φασισμό.
Το νου σου, γιατί κινδυνεύεις να πνιγείς στο αρχιπέλαγος του φασισμού. Και μην το περάσεις για ιστορία. Για ξέπλυμα του εγκεφάλου σου πρόκειται, μετά τις τόσες πλύσεις που έχεις υποστεί.

Στέλιος Κανάκης




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου