Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Με πορδές 40 γραμμαρίων θα κάμνομεν Επανάστασιν




Καλά, αυτή η ιστορία με την πορδή σαράντα γραμμαρίων, που έσκασε στα μπούτια του Παπαδήμου, πυροδοτώντας άλλη μια δικομματική "οξεία αντιπαράθεση" αστών vs. μικροαστών στα ΜΚΔ, θα μείνει μάλλον σαν κορυφαίο ρεζιλίκι της λεγόμενης "ελληνικής τρομοκρατίας" και των ...απηνών διωκτών της!
Βαλθήκανε να αυτογελοιοποιηθούν όλοι τους;

Tέτοιο ξευτιλίκι, με την ....προληπτική εισαγωγή στην εντατική(!), την κατάργηση της εφημερίας του μεγαλύτερου νοσοκομείου (για να δραματοποιηθεί το ..."απρόσμενο γεγονός"), η τρομολαγνεία από τα κουρδισμένα παπαγαλάκια των ΜΜΕ, οι ρόμπες της Α/ΚΚΕ "αριστεράς", που παραλίγο να βγούνε στο δρόμο (..."Λευτεριά στον τυραννοκτόνο Γ. Φιλιππάκη") πρωτού καλά-καλά μάθουνε τι τρέχει, κι ενώ οι ίδιοι του είχανε σούρει προ τριετίας τα εξ αμάξης, γιατί είχε τολμήσει να βάλει υποψηφιότητα με το ΚΚΕ, θυμηθείτε τα αμίμητα:
Καταγγελία που χρήζει απάντησης: «Ο κομμουνιστής Φιλιππάκης ήθελε...μπλα-μπλα-μπλα"! http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2014/12/blog-post_961.html
καθώς και
τα ξεβρακώματα τους!
Ενα μάτσο ρόμπες όλοι τους, Κράτος, ασφαλίτες, "τρομοκράτες" της πορδής, και αριστεροχώρι (πιο σωστά: πασοκοχώρι) του μικροαστικού καναπέ.
Τίποτε σοβαρό δεν έχει γίνει σε αυτή τη χώρα μετά το '49. Το γραφικό της ιστορίας είναι η αγριότητα, με την οποία ("Μήπως κάποιοι ετοιμάζουν ένοπλη περιφρούρηση στις διαδηλώσεις; - Με αφορμή ένα κείμενο του Ν. Μπογιόπουλου" ) http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2017/…/blog-post_695.htmlτην πέφτουν στον Μπογιόπουλο, που τόλμησε να παραβιάσει το άβατο της "επαναστατικότητας" και "αυθεντικότητας" της "τρομοκρατίας"! Και δεν τώχει κάνει πρώτη φορά, αλλά φαίνεται πως τώρα παραέτσουξε....
Κοσμογονικές αλλαγές και κωλοτούμπες, αν σκεφτείτε ότι μέχρι τώρα ο Μπογιό ήταν "το καλό ΚΚΕ, με το ανοιχτό μυαλό", και δώστου λινκ και παραπομπές, μέχρι που ...τους πρόδωσε! Τόσο είχαν καταλάβει τι τους έλεγε. Μόνο από βρισίδι καταλαβαίνουν.
Οταν σας λέω ότι η πασοκοαριστερά, αντιεξουσιαστές και παρατρεχάμενοι είναι το απόσταγμα του χαμηλού ΙQ της ελληνικής κοινωνίας....
Ρε, μήπως χάνω κι εγώ τον καιρό μου, και μόνο που κάθομαι και τους χαζεύω;
------------------------------
Ατιμη συγκυρία: Το γουρούνι της ανάρτησης, ο μπρεζίνσκι, με τον ψόφο του ήρθε και κούμπωσε με το "Παπαδήμος affair". Ηταν μανούλα σε κάτι τέτοιες βρωμοδουλειές.
Κάποια μέρα, όλα θα βγούνε στο φως.

Σεχταρ ο τρομερος 











1 σχόλιο:

  1. Τα συγχαρητήρια μου στον Σεχτάρ. Στρατάρχα τα Σέβη μου. Μιλάμε για πολύ Τσούξιμο τα Σκυλιά....... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή