Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ η εφημερίδα που εκθίαζε τον Χίτλερ






Περαστικά τους
Τις προηγούμενες μέρες, η «Καθημερινή» και ο ΣΚΑΪ αναρωτιόνταν πονηρά γιατί η Βουλή ενεπλάκη στο Μουσείο για τον Νίκο Μπελογιάννη, αφού αυτός καταδικάστηκε και εκτελέστηκε με την κατηγορία της κατασκοπείας, η οποία από τότε δεν κρίθηκε σε κανένα άλλο δικαστήριο, άρα η καταδίκη του ισχύει και σήμερα! Χτες, η «Καθημερινή» το «απογείωσε» κυριολεκτικά, ζητώντας να μάθει αν το όπλο του Μπελογιάννη, που βρίσκεται στο Αρχείο του ΚΚΕ, έχει δηλωθεί στις αρχές και αν έχει υποστεί «τις κατάλληλες αλλαγές ώστε να μην είναι λειτουργικό»!
Στην πρώτη περίπτωση, αναζητούν άλλοθι στη Βουλή για να υπενθυμίσουν ότι όπως τότε, έτσι και σήμερα, το αστικό κράτος δεν πρόκειται να ανεχτεί Μπελογιάννηδες, ούτε βέβαια το Κόμμα που τους ανέδειξε.
Στη δεύτερη περίπτωση δείχνουν απλά την ανησυχία, την απογοήτευση και το φόβο τους για το γεγονός ότι οι ιδέες και οι αξίες του ΚΚΕ διατηρούν στο ακέραιο την ικανότητα να «βρίσκουν στόχο», ενώ οι ίδιοι θα ήθελαν να τις βλέπουν σκουριασμένες και καταδικασμένες σε αφλογιστία.
Εμείς τίποτα άλλο δεν μπορούμε να κάνουμε για την περίπτωσή τους, πέρα από το να ευχηθούμε στην «Καθημερινή» και στον ΣΚΑΪ «περαστικά τους».



(απο μερα σε μερα, ''Ρ'')

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου