Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022

ΜΕΝΓΚΕΛΕ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΕΙΣ

 


Χημικός ευνουχισμός για παιδόφιλους ισούται με την ευγονική αντιμετώπιση φαινομένων της κοινωνίας, που ευλόγως υιοθετεί ο κύριος Βορίδης, λόγω και των φασιστικών του ιδεολογικών καταβολών.
Ο χημικός ευνουχισμός, με αντάλλαγμα τη μείωση των ποινών καταρχήν, μειώνει την απονομή Δικαιοσύνης σε συναλλαγή, μειώνοντας την αξία της ως απονομής δικαίου.
Ο χημικός ευνουχισμός γυρίζει πίσω το νομικό πολιτισμό στην εποχή του λεγόμενου corporal punishment, και ως γνωστών, το "οφθαλμός αντί οφθαλμού", δημιουργεί δύο μονόφθαλμους και δεν λύνει το πρόβλημα του αρχικά ενός.
Ο χημικός ευνουχισμός είναι μια έκκληση για αυστηροποίηση των ποινών. Καταρχήν λοιπόν, σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης ή εποχές της ανθρωπότητας, οι αυστηρές ποινές δεν μείωσαν ή εξάλειψαν το έγκλημα. Ιδιαίτερα έγκριτη ενδοαμερικανική έρευνα, αποδεικνύει το γεγονός αυτό, καθώς αναγνωρίζει και τεκμηριώνει ότι στις πολιτείες με θανατική ποινή και σε αυτές χωρίς, δεν υπάρχει σημαντική διαφορά στα επίπεδα της εγκληματικότητας, που συνδέεται με την ύπαρξή της. Αντιθέτως, οι εισοδηματικές διαφορές σχετίζονται άμεσα με το επίπεδο της εγκληματικότητας.
Δικαιοσύνη επίσης σημαίνει Διαφωτισμός. Άρα η τιμωρία πρέπει εκτός από αναλογική να συνοδεύεται πάντα από το σωφρονισμό ή τουλάχιστον την ειλικρινή απόπειρά του.
Πώς αποφεύγεται λοιπόν το έγκλημα της παιδεραστίας;
Με δομές προστασίας των παιδιών, με την ενίσχυση του Δημόσιου Σχολείου, με τη στήριξη της οικογένειας, με τη βελτίωση των όρων ζωής, με την ολόπλευρη πλαισίωση του παιδιού, από την κοινωνία, με την παρέμβαση της οργανωμένης κοινωνίας στην οικογένεια. Πράγματα που ασφαλώς δεν έχουν καμιά σχέση, ούτε με την ιδεολογία του κυρίου Βορίδη, ούτε με την πολιτική της Νέας Δημοκρατίας.
Άλλωστε ας αναρωτηθούμε: Το νομικό πλαίσιο δεν αυστηροποιήθηκε επί Νέας Δημοκρατίας; Αυστηροποιήθηκε. Δεν ζούμε από το 2019, το δόγμα "νόμος και τάξη" στο πετσί μας; Το ζούμε. Απέτρεψαν όλα αυτά τους παιδοβιασμούς, από το Λιγνάδη, το Μίχο και το Γεωργιάδη; Όχι βέβαια....

Θεόφιλος Διαμάντης 

2 σχόλια:

  1. Κατά την ταπεινή μου γνώμη, το άρθρο στέκεται σε μια φράση του φασίστα Βοριδη - που ούτε και ο ίδιος γνωρίζει στ αλήθεια τι προτείνει-και ισοπεδώνει την επιστημονική τοποθέτηση. Οι εγκληματολογοι λοιπόν μετά από χρόνια έρευνας έχουν καταλήξει ότι οι δράστες σεξουαλικων εγκλημάτων ΔΕΝ επιρρεαζονται θετικά από τον σοφρωνισμο αλλά μόλις βγουν συνεχίζουν ακριβώς την ίδια δράση τους. (Δεν σας δίνω λινκ γιατί μπορείτε να το διαπιστώσετε και η ίδιοι με μια μικρή έρευνα.) Ο χημικός ευνουχισμος είναι μια λύση που γίνεται στο εξωτερικό που ομως και πάλι δεν περιορίζει την δράση των διεστραμμένοων, που απλά συνεχίζουν την κακοποίηση με άλλους τρόπους. Η λύση είναι μόνο η απομόνωση καλώς ή κακώς από την κοινωνία .

    Πάντως δεν βλέπω τι σχέση θα μπορούσε να έχει η ευγονικη των Ναζί με τα μπλε μάτια και τα ξανθά μαλλιά, με τον ευνουχισμο σεξομανων αντρών που έχουν σκοπό να καταστρέψουν ξανά και ξανά ψυχές αθώων θυμάτων και πόσο μάλλον ΠΑΙΔΙΩΝ. Νομίζω ότι σε κάποια θέματα πρέπει να κοιτάμε πρώτα τι λέει η επιστήμη και όχι τις δηλώσεις πολιτικών που εξυπηρετουν άλλους σκοπούς.

    Γ. Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η απαντηση και το αρθρο ακριβως απαντα στη δηλωση που πανω απ ολα βαζει την συναλλαγη στο εγκλημα κι αυτο ειναι το ιδιο χυδαιο με την ευγονικη

      Διαγραφή