Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020

ΜΑΚΑΒΡΙΑ "ΑΡΙΣΤΕΙΑ"

 


Έλαχε ο κλήρος δυστυχώς σ αυτή τη χώρα και σ αυτόν τον λαό να διαχειρίζονται τις τύχες του και εν μέσω πανδημίας το πιο ανάλγητο σκυλολόι  που μπορούσε  να υπάρξει : 
Οι ΝεοΦιλελέΦτεροι!!! 
Οι τύποι που έχουν θεοποιήσει το κέρδος στην οικονομία και ούτε δράμι δεν νοιάζονται για την ανθρώπινη ζωή .Οτι έκαναν εξ αρχής κατω απο αυτή την οπτική το έκαναν .Απο το εγκληματικό άνοιγμα του Τουρισμού ,ως το ανοχειρωτο απο ΜΕΘ και προσωπικό  σύστημα Υγείας διαχειρίζονται το κακό που μας βρήκε ως άλλη μια ΕΥΚΑΙΡΙΑ για κέρδη ...Απ την αρχή δε έκαναν και την κίνηση ΜΑΤ να μπουκώσουν λεφτά τους καναλάρχες ακριβώς για να μην έχει διαφυγή απο πουθενά το ποίμνιο 
Ναι έλαχε ο κλήρος στον λαό  μας να διαφεντεύει τις τύχες του στον Πόλεμο οχι ένας μπαρουτοκαπνισμένος Αρχιστράτηγος αλλά ο  ΙΔΙΟΣ Ο ΕΧΘΡΟΣ !!!


Κι ενώ οι  νεκροί μαζεύονται κατα χιλιάδες πλέον γκουβέρνο και Αξ.Αντιπολίτευση βρήκαν ευκαρία να μαζέψουν ψιφαλάκια μες την καλή χαρά ,σαν να μην τρέχει τίποτα .Οι δεύτεροι δε πιο ανάλγητοι απο τους πρώτους 



ΛαΪκό σανό πουλάνε κι οι δυό ενώ γεμίζουν τα νεκροταφεία ,αποπροσανατολισμό και στάχτη στα μάτια .Και σαν μην έφτανε αυτό η Αξ.Αντιπολίτευση έρχεται να συνδράμει το γκουβέρνο στην αναλγησία καταθέτοντας τροπολογία για την ΕΛΑΣ να πάρει λέει επίδομα για το ξύλο που έριξε ακόμα και σε 5χρονα !!!
Άντε να δούμε πόσο θα σας ανεχτεί ακόμα αυτός ο λαός ,γιατί μη νομίζετε ακόμα χαμένα τα χει ,ακόμα είναι σε σύγχυση ....Αλλά θα έρθει η ώρα που θα πάρει ανάποδες και κανείς δεν θα υπάρξει να σας γλυτώσει ...Ασπάλλακες .

(Τα διαγράμματα είναι  του Γιάννη Σεβαστού)


"ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ "





9 σχόλια:

  1. Το διάγραμμα είναι απατηλό. Στον μήνα Δεκέμβρη αναφέρεται σε μόλις 8 ημέρες. Για να έχουμε σωστή εικόνα του ρυθμού μέχρι σήμερα, πρέπει το 788 να πολλαπλασιαστεί επί 30/8, ώστε να μας δείχνει την τάση, για τον μήνα με τα μέχρι σήμερα στοιχεία.Με τον ρυθμό, που τρέχει μέχρι σήμερα (χτες) ο μήνας πάμε για 788x31/8 = 2955 κρούσματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό λέγεται "γραμμική προβολή" Στρατάρχη. Στα "ξένα" λέγεται extrapolation. Είναι μια επαγωγή, που ελλείψει άλλων στοιχείων, υποθέτει ότι ο μήνας θα συνεχίσει όπως ξεκίνησε. Δηλαδή, αν δεν αλλάξει κάτι με το lockdown (γιατί άλλο μέτρο δε βλέπω στον ορίζοντα...), λήγοντος του Δεκέμβρη θα έχουμε ~3000 νεκρούς (και όχι "κρούσματα", που εκ παραδρομής έγραψα).
      Εκτός αν το λοκντάουν αρχίσει να αποδίδει.

      Διαγραφή
  2. Ακριβώς ! Το διάγραμμα είναι ακριβές και η αναγωγή του καταλήγει εκεί.... Μόνο που ακόμα και σήμερα 9 Δεκεμβρίου έχουμε ... Και έχουμε ήδη 883 νεκρούς... Η τάση είναι κοντά στις 3.000 , αλλά παραμένει τάση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όπως βλέπετε ... το διάγραμμα είναι επίτηδες ανά ημέρα , ώστε όποιος θέλει να μπορεί να κάνει πιο εύκολα την αναγωγή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΩ 98-99 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ .... ΕΚΕΙ ΟΔΗΓΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΔΙΑΟΛΟΜΕΡΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΑΦΟΥ ΧΤΕΣ ΗΤΑΝ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην εκνευρίζεσαι yannis, ίσως εγώ δεν εκφράστηκα σωστά. Το διάγραμμα αφού αναγράφει και τις ημέρες σίγουρα δεν είναι εσφαλμένο. Ηθελα να πω, ότι η εποπτική του εικόνα μπορεί να αφήσει εσφαλμένες εντυπώσεις. Γιατί οι "μπάρες" των μηνών είναι ίδιες ενώ του Δεκέμβρη αφορά μόνο 8 ημέρες. Ισως αν μπορούσε το πάχος της μπάρας να είναι ανάλογο με τις μετρημένες ημέρες να προϊδέαζε καλύτερα για το τί τρέχει.
      Τέλος πάντων μην το ψιλοκοσκινάμε, αφού δε διαφωνούμε επί της ουσίας. Να ελπίσουμε πως η τάση θα αντιστραφεί!

      Διαγραφή