Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2020

ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ !!!!!

 


Σήμερα, οι New York Times συγκρίνουν τις χώρες της Ευρώπης στο θέμα του COVID. Η Ελλάδα είναι στη δεύτερη χειρότερη θέση μετά την Τσεχία ως προς το ποσοστό μεταβολής των θανάτων.




Πριν λίγο το Reuters αναφέρθηκε επίσης στον τεράστιο αριθμό νεκρών της Ελλάδας, και στους εκατοντάδες νέους τάφους που ανοίγονται.. Αντίστοιχη εικόνα θα βρει κανείς και σε γαλλικά και γερμανικά έντυπα.





Δυστυχώς έχουμε γίνει διεθνώς το παράδειγμα προς αποφυγήν. Η Κυβέρνηση θα πρέπει να σταματήσει να αυτοβαυκαλίζεται, να παραδεχτεί ότι απέτυχε στον χειρισμό της πανδημίας, και να αναθεωρήσει την στρατηγική της, γιατί όλες οι εκτιμήσεις δείχνουν ότι αν συνεχίσει έτσι ο Γενάρης και ο Φλεβάρης θα είναι δραματικοί..







7 σχόλια:

  1. Στην Τσεχία έχουμε Αριστερή Κυβέρνηση με την συμμετοχή και ...Κ.Κ όπως και στην Πορτογαλία. Επίσης Αριστερή κυβέρνηση είναι και στην Ισπανία. Καπιταλισμός λοιπόν αποκρουστικός και δολοφονικός με αριστερές και δεξιές κυβερνήσεις.... ΟΒΕΡ.... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α, και στη Κροατία και την Πολωνία που ακολουθούν την Ελλάδα αριστερές κυβερνήσεις με τη συμμετοχή του ΚΚ έχουμε; Ρε, τον έχετε χάσει τον μπούσουλα, μου φαίνεται...

    ΟΒΕΡ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ (ΣΤΙΣ ΜΑ@Α@ΙΕΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια Μανιαδάκη είναι πάντα τιμή και πυξίδα για τους Κομμουνιστές. Πρόβλημα θα υπάρχει όταν σταματήσεις να Σκούζεις πράγμα που δεν γίνεται γιατί η αστική τάξη σας έκανε άλογα και χοροπηδάτε.. Πάμε ξανά λοιπόν.Στην Τσεχία έχουμε Αριστερή Κυβέρνηση με την συμμετοχή και ...Κ.Κ όπως και στην Πορτογαλία. Επίσης Αριστερή κυβέρνηση είναι και στην Ισπανία. Καπιταλισμός λοιπόν αποκρουστικός και δολοφονικός με αριστερές και δεξιές κυβερνήσεις... Αντε κουράγιο περαστικά να προσέχεις το φαρμακείο με το καπιταλιστικό κέρδος στο ...νησί.... και την σίτιση στην Αυγή των ...συντακτών του σύριζα... ΟΒΕΡ....... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7 Δεκεμβρίου 2020 - 12:14 π.μ.

      Α, και στη Κροατία και την Πολωνία που ακολουθούν την Ελλάδα αριστερές κυβερνήσεις με τη συμμετοχή του ΚΚ έχουμε; Ρε, τον έχετε χάσει τον μπούσουλα, μου φαίνεται........ Ασφαλώς και τον έχουμε χάσει τον οπορτουνιστικό μπούσουλα Σοσιαλφασίστα. Τον σπάσαμε και τον πετάξαμε το 1991... όταν σας ανοίξαμε τον τάφο. Το ξέχασες.... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
  3. https://www.efsyn.gr/politiki/2803_enas-mensebikos-poy-den-tin-prodose Μέσα από αυτήν τη στρατηγική αντίληψη της «ομαλής δημοκρατικής εξέλιξης» το Κόμμα έβλεπε ως αντίπαλο μόνο το τμήμα της αστικής τάξης που είχε ανοιχτά συνεργαστεί με τις δυνάμεις κατοχής, τους βασιλόφρονες, τους μεταξικούς κ.ά.

    Τα προβλήματα στην πολιτική του Κόμματος εκφράζονταν και στο κεντρικό ζήτημα της ταξικής πάλης αμέσως μετά την Απελευθέρωση, το ζήτημα της αποστράτευσης των ένοπλων λαϊκών σωμάτων (ΕΛΑΣ - Εθνική Πολιτοφυλακή) και της συγκρότησης «εθνικού στρατού». Η θέση του ΚΚΕ σε αυτό ήταν ότι διάλυση του ΕΛΑΣ και της Εθνικής Πολιτοφυλακής θα μπορούσε να γίνει μόνο με την προϋπόθεση της εκκαθάρισης του κρατικού μηχανισμού από δοσιλογικά και τεταρτοαυγουστιανά στοιχεία καθώς επίσης και της ταυτόχρονης διάλυσης των Χιτών, της Χωροφυλακής, του Ιερού Λόχου και της Ορεινής Ταξιαρχίας.

    Κεντρικό αίτημα των ΚΚΕ και ΕΑΜ υπήρξε επίσης η σύλληψη, δίκη και τιμωρία όλων όσοι συνεργάστηκαν με τις δυνάμεις Κατοχής εγκληματώντας κατά του λαού.

    Στις 25 Νοέμβρη το πρωτοσέλιδο του «Ριζοσπάστη» εκτιμούσε:

    «Σαραντατρείς μέρες έκλεισαν από την απελευθέρωση... Και η πέμπτη φάλαγγα κρατάει όλες τις θέσεις της... Να ξεριζωθεί αποφασιστικά κάθε κίνδυνος για αντιλαϊκή τυραννία. Και να ξέρουν, μια και καλή, όλοι οι ανοιχτοί ή κρυφοί εραστές της διχτατορίας ότι ισχύει στις μέρες μας πιο πολύ από κάθε άλλη φορά ο μεγάλος λόγος που μας κληροδότησε η Γαλλική Επανάσταση: "ΟΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΠΑΡΑ `Η ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ `Η ΤΑ ΟΠΛΑ!"».

    Βεβαίως, στο τι έπρεπε να «ξεριζωθεί» το Κόμμα υποτιμούσε το γεγονός ότι η κρατική ανασυγκρότηση δημιουργούσε, έτσι κι αλλιώς, νέους αστικούς θεσμούς, που από τη φύση τους είναι θεσμοί καταστολής.

    Το κρίσιμο ζήτημα

    Η συμμετοχή του ΚΚΕ και του ΕΑΜ στην κυβέρνηση «Εθνικής Ενότητας» (2 Σεπτέμβρη - 1 Δεκέμβρη 1944), παρότι σύντομη, εμπεριέχει σημαντικά διδάγματα γύρω από το κρίσιμο ζήτημα της συμμετοχής ή μη των Κομμουνιστικών Κομμάτων σε αστικές κυβερνήσεις.

    Το φαινόμενο δεν ήταν μοναδικό. Στο αμέσως επόμενο διάστημα (1945-1947) ΚΚ πήραν μέρος σε αστικές κυβερνήσεις 9 ακόμα χωρών της Δυτικής Ευρώπης (Ιταλία, Γαλλία, Βέλγιο, Δανία, Νορβηγία, Ισλανδία, Αυστρία, Φινλανδία, Λουξεμβούργο), σε δυο κυβερνήσεις της Λατινικής Αμερικής (Χιλή, Κούβα) και σε δυο της Ασίας (Ινδονησία, Ιράν).

    Καταρχάς, με τη συμμετοχή, το ΚΚΕ συνέβαλε στην επαναφορά και νομιμοποίηση μιας αστικής κυβέρνησης και ενός αστικού πολιτικού συστήματος χρεοκοπημένου στη συνείδηση της λαϊκής πλειοψηφίας. Οπως υπογράμμισε αργότερα ο ίδιος ο Γ. Παπανδρέου:

    «Μόνον η συμμετοχή του ΚΚΕ εις την Κυβέρνησιν μας ήνοιγε τας πύλας της Ελλάδος. Και διά τούτο την επεδίωξα - και ευτυχώς κατορθώθη» («Καθημερινή», 2-3-1948). Αυτά για αρχή Μανιαδάκη. Το γλέντι βα σε περιφέρω ξεβράκωτο θα συνεχιστεί χωρίς έλεος. χαχαχαχαχαχαχαχα ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. https://ergatikosagwnas.gr/arthra/politiki/783-sto-idio-meterizi-me-kommounistes-kai-koinonikoys-agonistes Ολα τα λεφτά χοχοχοχοχοχοχοχοχο Τσούζει και Σκούζουν οι χαφιέδες ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή