Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019

To ΠΑΜΕ θα είναι εκεί ΠΑΝΤΑ


Πέρσι η οικογένεια θρήνησε μαζί με την στάχτη του μαγαζιού της στο Μαραθώνα, τον πατέρα που απανθρακώθηκε .
Σήμερα, έγινε επιχείρηση πλειστηριασμού στην πρώτη κατοικία τους .



Το ΠΑΜΕ ήταν εκεί, η απόπειρα δεν ευόδωσε .
Ειρήσθω εν παρόδω προχθές διάβασα ποστ συριζαίας που χαρακτήριζε το ΚΚΕ δεκανίκι της ΝΔ .
Απέφυγα να σχολιάσω διότι γινόταν του Κουτρούλη ο γάμος από κάτω από συριζοβούρλα ομοίου μήκους κύματος, πράγμα που μού δημιουργεί κλίμα απώθησης απ το πάλαι ποτέ σκυλολόι του ΠΑΣΟΚ και της μετακουλτούρας των πρασινοφρουρών που δεν ταιριάζει στο ιδεολογικό στίγμα μου γι αυτό και δεν ενεπλάκην με την αξιοθρήνητη αισθητική Μπαρμπαρέλλα που αναδύουν στην αποφορά τους, στις τοποθετήσεις τους, στα επιχειρήματά τους .

Άνθρωποι που προέρχονται από την ευρύτερη Αριστερά έχουν άλλη δομή κι άλλο λόγο και οπωσδήποτε το ποιος είναι ποιος έχω τα κριτήρια να το διακρίνω .
Πώς γίνεται λοιπόν ενώ καίγεται το σύμπαν, ενώ πιάσαμε πάτο, ενώ άνθρωποι πετιούνται στον δρόμο και τους 5 ανέμους, κάποιοι να αποπειρώνται λάσπης σ ο,τι απέμεινε όρθιο, οργανωμένο και συνειδητοποιημένο ;

Γίνεται, διότι αυτά τα άτομα κάνουν πολιτική με τα χαϊμαλιά των κλαδικών, των βυσμάτων, των γνωριμιών της γελοίας πολιτικής τους πορείας και βεβαίως καμία σχέση δεν έχουν με την Αριστερά, το συλλογικό, τον ταξικό συνδικαλισμό .

Είναι ερπετά της ΓΣΕΕ και των ομοίων της .
Μην ακούτε φιλολογίες περί ανεξάρτητου, ακαπέλωτου, αχρωμάτιστου και λοιπά κλικαδόρικα των τυχοδιωκτών και των Όπου φυσάει ο άνεμος πάω .
Αυτή είναι η φάκα, το παιχνίδι είναι στημένο .

Εάν είχαμε οργανωθεί, τα πράγματα δε θα έφταναν σε τέτοιο αδιέξοδο και τέτοια απελπισιά .
Το ΠΑΜΕ δέχεται πολλές καταγγελίες για πλειστηριασμούς και δίνει το μαχητικό "παρών" παντού με τις όποιες συγκροτημένες δυνάμεις του .

Οργανωθείτε, ενημερώστε ΠΑΜΕ και συνδικάτα .
Καμία οικογένεια στον δρόμο !
Καμία οικογένεια πεταμένη και περιπλανώμενη !
Είμαστε λίγοι, μα αρκετοί για να αποτρέψουμε τον σχεδιασμό τους για τη μαζικοποίηση των αστέγων και των άπορων .
Και το ΠΑΜΕ έχει αποδείξει πως είναι το μόνο που μπορεί να οργανώσει μια ταξική μαζική αντίσταση στις λαοκτόνες πολιτικές τους .


Αριστέα Σερεμέτι (Χειρούργος Οδοντίατρος )








1 σχόλιο:

  1. Ο Λαφαζαναίικος βόθρος σε Αντικομμουνιστική δράση με ευκαιρία αυτή την δράση των δυνάμεων του ΠΑΜΕ πως γίνεται για πρώτη δήθεν φορά την χρεώνει προβοκατόρικα στο ΚΚΕ ωστε κατόπιν να μας πει την γνωδτή παραμύθα για την αριστερά. Να θυμίσουμε λοιπόν στα ΤΑΞΙΚΑ ΝΑΥΑΓΙΑ οτι την ΑΡΙΣΤΕΡΑ την είδαμε κυβέρνηση για 4.5 χρόνια με εθνικιστές και τους Λαφαζάνηδες υπουργούς της. Οποιος θέλει ενότητα το ΠΑΜΕ είναι εδω και συμμετέχει όποιος θέλει σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ μακρια απο παραμύθια για δεξιούς και αριστερούς. Αγώνας για προσωρινά μέτρα ανακούφισης ζύμωση και Ιδεολογική πάλη με την ζωή να ξεκαθαρίζει τα πάντα. Εξοδος απο την Ε.Ε με Κοινωνικοπίηση των μέσων παραγωγής. ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΛΑΦΑΖΑΝΑΚΙΑ. Οποιος εχει τα Κότσια ΕΜΠΡΟΣ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή