Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Η ΗΡΙΑΝΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ
Η Ηριάννα δεν ήταν καμιά που έτρεχε σε διαδηλώσεις. Βρέθηκε μισό αποτύπωμα (το οποίο δεν μπορεί να ταυτοποιηθεί καν) σε κινητό αντικείμενο και με βάση τον τρομονόμο που είχε εξαγγείλει ο ΣΥΡΙΖΑ όταν ήταν αντιπολίτευση ότι θα καταργούσε, καταδικάστηκε. 
Με βάση αυτόν τον τρομονόμο ποινικοποιούν κοινωνικές σχέσεις ακόμη και το δημόσιο λόγο και σε τυλίγουν σε μια κόλλα χάρτι χωρίς να το πάρεις χαμπάρι κι ας μην τρέχεις σε διαδηλώσεις και πορείες.
Δε πα να σαι και αρνί...
Ο ΣΥΡΙΖΑ που θα μπορούσε με ένα άρθρο και ένα νόμο να τον καταργήσει σαν ¨αριστερός¨ που είναι, δεν το έκανε. 
Κι οι δικαστές δικάζουν με βάση τους νόμους που οι κυβερνήσεις ψηφίζουν.
Έχει πολιτική ευθύνη ο ΣΥΡΙΖΑ για όλα όσα συμβαίνουν στη χώρα.
Ας αφήσουν κατα μέρος οι συριζαίοι τις δήθεν κλάψες για την Ηριάννα. Δεν τους πήρε δα και κανένας πόνος... 
Δεν κάνουμε όλοι πια χασιχόρτο σε αυτή τη χώρα για να μας κοροιδεύουν.


Thesska Katerina 


( Με βάση τον τρομονόμο: Υποχρεωτική υποβολή ενός υπόπτου σε εξέταση DNA, η αυστηρότερη τιμωρία ακόμα και όσων θεωρηθεί ότι απλά συμμετείχαν σε παράνομη εγκληματική ομάδα, η ποινικοποίηση των προπαρασκευαστικών πράξεων, ο αποκλεισμός των μεικτών ορκωτών δικαστηρίων από την εκδίκαση υποθέσεων τρομοκρατίας και οργανωμένου εγκλήματος. Θα προβλέπεται η κατάθεση μαρτύρων σε καθεστώς ανωνυμίας, η θέσπιση του απαράγραπτου των αδικημάτων, η επιτάχυνση των ανακριτικών διαδικασιών, η προνομιακή μεταχείριση όσων συνεργάζονται με τις αρχές. Επίσης, θα γίνεται διασταύρωση ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων πολιτών που τηρούνται σε δημόσιες υπηρεσίες, χρήση ηλεκτρονικών μέσων παρακολούθησης υπόπτων, ατιμωρησία των μυστικών αστυνομικών που διεισδύουν σε εγκληματικές ή τρομοκρατικές οργανώσεις, άρση του απορρήτου της επικοινωνίας και της αλληλογραφίας.)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου