Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ




Γέμισε ασφυκτικά το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Στις 6.30 μ.μ. εισήλθαν στο χώρο μέλη και φίλοι της ΚΝΕ με συνθήματα για τα 96 χρόνια του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας υπό το χειροκρότημα των χιλιάδων ανθρώπων που έχουν κατακλύσει στις εξέδρες του κλειστού γηπέδου.
Εργάτες, άνεργοι, αυτοαπασχολούμενοι, νέοι και γυναίκες των λαϊκών στρωμάτων, γεμίζουν σιγά - σιγά τις κερκίδες του ΣΕΦ. Είναι εκεί, όχι μόνο για να τιμήσουν το ΚΚΕ και την ηρωική του δράση επί 96 χρόνια, αλλά σε μια εκδήλωση που έχει και χαρακτήρα Κεντρικού προεκλογικού σταθμού.
Με τη μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση, στέλνουν μήνυμα συστράτευσης με το ΚΚΕ, απόρριψης της τρομοκρατίας που σπέρνει η ΝΔ και των κάλπικων προσδοκιών του ΣΥΡΙΖΑ. Μήνυμα μαχητικής, αποφασιστικής δράσης και για την εκλογική ενίσχυση του Κόμματος. Για να είναι την επόμενη μέρα πιο δυνατή η λαϊκή πάλη, πιο δυνατή η αντιπολίτευση από τη σκοπιά των εργατικών - λαϊκών συμφερόντων, μέσα και έξω από τη Βουλή, για να ενισχυθεί η Λαϊκή Συμμαχία ενάντια στα μονοπώλια και τον καπιταλισμό, για να ανοίξει ο δρόμος για την ανατροπή του σάπιου εκμεταλλευτικού συστήματος.
Η εκδήλωση θα αρχίσει με την ομιλία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, περίπου στις 7 μ.μ. (επειδή θα μεταδοθεί απ΄ευθείας και από τη ΝΕΡΙΤ).
Θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα που θα διαρκέσει πάνω από 2 ώρες.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου