Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020

ΥΠΑΡΧΕΙ κι η Αμερική των αγώνων ...



Πριν λίγη ώρα ολοκληρώθηκαν περίπου 80 διαδηλώσεις σε όλη την επικράτεια των ΗΠΑ με κεντρικό σύνθημα "Όχι πόλεμο με το Ιράν".
Οι Αμερικάνοι διαδηλωτές κατέβηκαν στους δρόμους των ΗΠΑ για να διαμαρτυρηθούν για τη δολοφονία του Σουλειμανί και για να αντιτεθούν στην απόφαση των ΗΠΑ να στείλει περισσότερους από 3.000 στρατιώτες στη Μέση Ανατολή.

Μερικά από τα συνθήματά τους είναι:
 

"U.S. out of the Middle East"
“Stop bombing Iraq”
“U.S. troops out of Iraq.”
"Trump says more war. We say no war,"
"No more U.S. attacks. Iraq, we got your back."
“No blood for oil!"
“U.S. out now!”


Ενδεικτικό του κλίματος είναι ότι οι οδηγοί διερχομένων οχημάτων σταματούσαν για να ενώσουν κι αυτοί τις φωνές τους με τους διαδηλωτές.
(https://www.reuters.com/…/american-strike-in-iraq-prompts-a…)




37 σχόλια:

  1. Μια απο τις πολλές εγκληματικές ενέργειες του Αμερικάνικου Καπιταλισμού Ιμπεριαλισμο που δεν πρέπει να να μας κάνει να χάσουμε απο τα μάτια μας τα εγκλήματα και του Ιρανικού Ιμπεριαλισμού αρχικά σε βάρος των συντρόφων μας του Τουντέχ απο τον συγκεκριμένο στρατηγό και την αστική τάξη που εκπροσωπούσε. Επίσης τα εγκλήματα του Ιρανικού ιμπεριαλισμού σε βάρος των λαών Συρίας Λιβάνου Υεμένης. 1η χώρα στην Ιμπεριαλιστική πυραμίδα οι ΗΠΑ αλλά υπάρχουν και πολλές άλλες. Οσο για τα φερέφωνα τους στον Οπορτουνιστικό χώρο σαν τους Λαφαζάνη Σκαμνάκη και τους χαφιέδες του Μανιαδάκη και να τους φτύσεις το Σάλιο σου χαλάς. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πέθανε ο Δημοσιογράφος Δάνης Παπαβασιλείου. Εργάστηκε στην εφημερίδα ...ΠΡΩΤΗ... απο το 1986 μέχρι το 1990 και στην συνέχεια στον Ριζοσπάστη μέχρι το 2014... Οι συνάδελφοί του στον Ριζοσπάστη και στον 902 στείλανε συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Στον ...εργατικό αγώνα ανέλαβαν να τον ...τιμήσουν.... με ανάρτηση κείμενο του στον Ριζοσπάστη το 1998... Αναφέρει πως το ΚΚΕ είναι το μοναδικό κόμμα που δικαιώθηκε για το Μάαστριχ και πως έχει συνολική πρόταση για την ....αποδέσμευση.... απο την Ε.Ε στην ...πορεία πάλης για την ανατροπή της πολιτικής του Κεφαλαίου... Τα είπε όλα.... Το ΚΚΕ έπρεπε να σκίσει το πρόγραμμα του 15ου Συνεδρίου του 1996 για ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ να μπει κάτω απο την Σημαία τμημάτων της Αστικής τάξης που τα συμφέροντά τους θίγονται στην Ε.Ε να εγκλωβιστεί στον Καπιταλισμό και να αφήσει το πρόγραμμα του για του 2η χριστιανική παρουσία σώζοντας τον Καπιταλισμό. Αυτοί είναι οι ....κομμουνιστές.... που κουβαλούσαμε για Δεκαετίες Ευτυχώς οι Κομμουνιστές καθάρισαν με όλους αυτούς. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμπέρασμα λοιπόν σύμφωνα με τον Δημοσιογράφο της ...ΠΡΩΤΗΣ.... και πρώην στον Ριζοσπάστη. Σωστή.... η Γραμμή της Κ.Δ μετά το 1935 με τα πολιτικά μέτωπα και τα ενδιάμεσα στάδια που στέρησαν την εξουσία στους λαούς όπου δεν πέρασε ο Κόκκινος Στρατός. ....Σωστό το ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ που με ΣΜΑ ΛΙΒΑΝΟ ΚΑΖΕΡΤΑ και κυβέρνηση ...ΠΑΠΑΤΖΗ...δεν διεκδίκησε την εξουσία τον ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΟΥ 1944 καταστρέφοντας τα πάντα. Και ασφαλώς ....τυχοδιώκτες.... Ο Φιντέλ με τους συντρόφους του στην Μονκάδα το 1953 και ο ΤΣΕ στην Βολιβία το 1967. Τι να πει κανείς για αυτούς τους ...Κομμουνιστές..... Ντάξει μωρέ είναι ο καπιταλισμός ηλίθιε..... αλλά όλοι αριστεροί είμαστε αμα λάχει να ούμε. ΟΥΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ...........................ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δε μας λες καλύτερα γιατί οι ομοϊδεάτες σας στο Ιράκ συνεργάστηκαν στις εκλογές το 2018 με τον ρωσόδουλο ΦΑΣΙΣΤΑ Σαντρ; Ξέρεις το αδελφό σας κόμμα που συμμετείχε και στη κατοχική κυβέρνηση μετά την ιμπεριαλιστική εισβολή το 2003 και την ανατροπή του Σαντάμ, αυτοί οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ, οι ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ, πράκτορες του ιμπεριαλισμού. Και εσείς τους αναγνωρίζετε σαν συντρόφους σας. Διαβάστε τι έγραφε ο Ριζοσπάστης στις 24/07/2003:

    https://www.rizospastis.gr/columnStory.do?publDate=24/7/2003&id=3771&columnId=402

    "Ωστόσο, δε συμφωνεί με την απόφαση του ΚΚ Ιράκ, για συμμετοχή σε μια προσωρινή κυβέρνηση, διορισμένη από τις δυνάμεις κατοχής..."

    Εννοεί το "Κ"ΚΕ. Α εντάξει πάλι καλά που δεν...συμφωνούσατε κιόλας. ΡΕ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ; Αντί να τους χαρακτηρίσετε ως ΠΡΟΔΟΤΕΣ και ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ και να διακόψετε κάθε είδους σχέση με αυτά τα παλιοτόμαρα λέτε ότι δεν...συμφωνείτε; Το χειρότερο; Παρακάτω:

    "Είναι, βέβαια, γνωστοί και σεβαστοί οι λόγοι, για τους οποίους το ΚΚ Ιράκ αποφάσισε τη συμμετοχή του (δημοσιεύτηκαν στον προχτεσινό «Ρ»). Εχουμε, όμως, πολλές επιφυλάξεις και ακόμη περισσότερες ανησυχίες, για τις συνέπειες αυτής της ενέργειας."

    Τους δικαιολογούν κιόλας. Σεβαστοί λέει οι λόγοι. Όχι δεν υπάρχει καμία δικαιολογία οι άνθρωποι είναι ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ. Δεν συμμετέχεις σε ΚΑΤΟΧΙΚΗ κυβέρνηση μετά από μία ιμπεριαλιστική επέμβαση και εισβολή πολύ απλά. Όποιος το κάνει είναι ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗΣ και φυσικά δεν έχει καμία μα καμία σχέση με τον μαρξισμό-λενινισμό. Οι δικοί μας εδώ παρόλα αυτά και τους δικαιολόγησαν και συνεχίζουν να τους αναγνωρίζουν και σαν "κομμουνιστές" συντρόφους τους ακόμα και τώρα που συμμάχησαν με τον ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ και ρωσόδουλο σιίτη ΦΑΣΙΣΤΑ Σαντρ. Θα μου πείτε εξυπηρετούν τα αφεντικά τους στο Κρεμλίνο αλλά με αυτούς υπογράφουν διακηρύξεις για το "σοσιαλισμό".

    Δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι....

    V For Viva La Revolucion

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάμε απο την αρχή. Πες στους φίλους σου να μη κόβουν τα σχόλια. Στις διεθνείς σχέσεις άλλες σχέσεις έχουμε με το Κ.Κ Μεξικού και άλλες με το ΑΚΕΛ και άλλους και δεν το αλλάζουμε αυτό. Το πρόγραμμα του ΚΚΕ άλλαξε στο 15ο συνέδριο του 1996.... Τα υπόλοιπα συνέδρια εμπλούτισαν το πρόγραμμα και ολοκληρώθηκε στο 19ο το 2013.... Συνέχισε να πουλάς τρέλα προσφέρεις άφθονο γέλιο. Και τώρα στο Γλέντι... Ο Οπορτουνισμός επικράτησε στην Κ.Δ το 1935 και στην ΕΣΣΔ το 1956.... Συμφωνείς.... Εδω σε θέλω..... Εδω δεν έχει λογοκρισία. ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
    2. Γιατί το ΕΑΜ δεν φτιάχτηκε σαν Κοινωνική Συμμαχία σύμφωνα με τα ΤΡΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ του ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ για τον ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ από την απομόνωση της φυλακής ωστε τον ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΟΥ 1944... να έπαιρνε την εξουσία ο λαός σε Επαναστατικές συνθήκες με τον συσχετισμό συντριπτικό.. Ελα να γελάσουμε Τρότσκα...... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
  5. Κοίτα Πάνο επειδή έχω ψιλοβαρεθεί τα ίδια και τα ίδια ορίστε όλες οι απαντήσεις:

    http://laikhexousia.blogspot.com/2019/10/shell-shock.html

    Τόσες φορές τα είπαμε ε νομίζω έχεις καταλάβει τις απόψεις μου σε όλα αυτά τα ζητήματα. Αλλά θα σου κάνω τη χάρη και θα απαντήσω για το ΕΑΜ. Η Κοινωνική Συμμαχία όπως την εννοείς εσύ ήταν η ίδια πρόταση με αυτή των τροτσκιστών που κατήγγειλαν το ΚΚΕ τότε σαν εθνικιστικό επειδή πρωτοστάτησε στη δημιουργία ενός ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ που ένωσε ΌΛΟ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ ενώ αυτοί μιλούσαν για "ταξικά και εργατικά" μέτωπα με άμεσο στόχο το σοσιαλισμό. Το ίδιο λες και εσύ δικαιώνεις αυτούς τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ και υιοθετείς 100% την πολιτική τους. Μόνο που αυτή η γραμμή σε συνθήκες κατοχής είναι ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ και ευνοεί τους κατακτητές γιατί εκείνη τη στιγμή χρειάζεσαι μέτωπο επαναστατικό που να ενώσει ΟΛΟ το δημοκρατικό λαό κομμουνιστές και μη απέναντι στον κατακτητή. Χάρη στο ΕΑΜ διώξαμε τους Γερμανούς. Ο Νίκος ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν εναντιώθηκε στο ΕΑΜ και στον εθνικοαπελευθερωτικό του χαρακτήρα ούτε στη συμμαχία που έγινε σε εκείνες τις συνθήκες και με άλλα κόμματα μάλιστα χτύπησε αλύπητα τους τροτσκιστές που προπαγάνδιζαν τις ανοησίες αυτές και που έπαιξαν ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΡΟΛΟ. Αντίστοιχα μέτωπα συγκροτήθηκαν με πρωτοβουλία των ΚΚ και στις άλλες υπό κατοχή χώρες όπου τα ΚΚ τα καθοδήγησαν και αποτελούσαν την πρωτοπορεία του αγώνα.

    Ήταν αντικειμενικοί οι λόγοι που οδήγησαν στο ΕΑΜ δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς έπρεπε ο λαός να συσπειρωθεί κάτω από τη σημαία του αγώνα για την ΛΕΥΤΕΡΙΑ και για την αποτίναξη του ξένου ζυγού και αυτός ο αγώνας μπορούσε και έπρεπε να οδηγήσει και στο σοσιαλισμό. Και θα οδηγούσε αν το ΚΚΕ ήταν συνεπές και εφάρμοζε πιστά τις οδηγίες της Κομιντέρν και έκανε ό,τι έκαναν και τα άλλα ΚΚ όπως της Βουλγαρίας, της Τσεχοσλοβακίας κλπ. Άλλωστε σου λέω αυτά που λες εσύ τα έλεγαν και οι τροτσκιστές και πολύ απλά βρέθηκαν στο περιθώριο κανείς δεν τους ακολούθησε δεν λες τίποτα διαφορετικό με αυτούς. Τι μας λέει αυτό; Ότι δεν υπήρχαν οι συνθήκες για μία σοσιαλιστική επανάσταση εκείνη στη στιγμή και είναι απόλυτα λογικά γιατί ξαναλέω η χώρα ήταν ΥΠΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ. Ποια ήταν η διαφορά μας σε σχέση με άλλες χώρες; Η ηγεσία του ΚΚΕ απλά ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ αυτόν τον αγώνα και δεν το έφτασε ως το τέλος σε αντίθεση με τα ΚΚ των άλλων χωρών. Είναι απλό είχαμε μέσα μια χούφτα ΠΡΟΔΟΤΕΣ που μας παραδώσανε στον εχθρό. Τα άλλα ΚΚ λοιπόν εφάρμοσαν την γραμμή της Κομιντέρν 100% και τη σύνδεση αυτή εθνικού-αντιφασιστικού αγώνα και κατάληψης εξουσίας ενώ εμείς ΟΧΙ. Αν δεν το έκαναν αυτό τότε ΔΕΝ θα υπήρχε αντίσταση εναντίον του ναζισμού και δεν θα φτάναμε ποτέ στην ίδρυση των Λαϊκών Δημοκρατιών και στην οικοδόμηση του σοσιαλισμού γιατί μέσα από τα μέτωπα αυτά οι κομμουνιστές τράβηξαν μαζί τους τις εργατικές-λαϊκές μάζες με την συνεπή ιδεολογική δουλειά που έκαναν. Και για να σε προλάβω επειδή σίγουρα θα πεις για τον Κόκκινο Στρατό λοιπόν άκου ο Κόκκινος Στρατός δεν μπήκε για να "δώσει" το σοσιαλισμό στα χέρια των λαών αυτές είναι οι γνωστές ΣΟΣΙΑΛΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ-ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΙΚΕΣ ανοησίες περί "εξαγωγής" επανάστασης. Το σοσιαλισμό τον οικοδόμησαν ΟΙ ΛΑΟΙ αυτοί αποφάσισαν ότι αυτό είναι το σωστό, πείστηκαν από τα ΚΚ τα οποία ακριβώς λόγω της Κομιντέρν και της δουλειάς που κάνανε στα αντιστασιακά μέτωπα κατάφεραν και έπεισαν τους λαούς τους για το αναγκαίο της σοσιαλιστικής κοινωνίας. Εμείς πολύ απλά δεν κάναμε το ίδιο γιατί είχαμε ανθρώπους μέσα στην ηγεσία που είχαν άλλα σχέδια και γι'αυτό δεν πήραμε την εξουσία.

    V For Viva La Revolucion

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εσύ πάλι συνεχίζεις να μην απαντάς σε τίποτα. Τι πάει να πει σχέσεις; Δέχεσαι εσύ να έχεις σχέσεις με ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ του ιμπεριαλισμού; Και χειρότερα με ΠΡΟΔΟΤΕΣ; Έχεις καταλάβει ότι στο Ιράκ οι ομογάλακτοί σας στήριξαν ΚΑΤΟΧΙΚΗ κυβέρνηση; Με αυτούς έχεις σχέση; Τους αναγνωρίζεις ως κομμουνιστές αυτούς; Εκεί καταντήσατε πλέον να αναγνωρίζετε ως συντρόφους ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ; Τι είδους σχέση έχετε με το ΑΚΕΛ; Μήπως είστε και εσείς υπέρ της συμμετοχής στην ΕΕ; Καλά με τους καταπιεστές των εργατών στην Κίνα τι σχέση έχετε; Μπας και συμφωνείς με τα όργια της Κόσκο στο λιμάνι; Γιατί αυτή είναι η πολιτική του "Κ"Κ της Κίνας. Οι τύποι είναι brutal καπιταλιστές πες μου ποια είναι η σχέση σου μαζί τους;

    Η λαϊκή σας εξουσία βρωμάει κινέζικα κάτεργα...

    V For Viva La Revolucion

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξεκινάμε το γλέντι απο την αρχή. Το 1918 20 όλες οι Επαναστάσεις πνίγηκαν στο αίμα απο την Οπορτουνιστική Αντεπανάσταση. Μόνο στην Ρωσία ο ΛΕΝΙΝ με τους Μπολσεβίκους νίκησαν. Και το πέτυχαν γιατί το 1903 διαχωρίστηκαν απο τον Οπορτουνισμό μετά το 1905 συνέχισαν με την αυτοτέλεια του κόμματος δεν έφτιαξαν κανένα ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ και με την Κοινωνική Συμμαχία δεν μπήκαν ποτέ στην ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΕΡΕΝΣΚΙ και την ανέτρεψαν. Αυτή είναι η νικηφόρα γραμμή των Μπολσεβίκων και υπήρχε στην 3η Κ.Δ των ΛΕΝΙΝ ΣΤΑΛΙΝ μέχρι το 1935 που επικράτησε ο οπορτουνισμός. Κατάργησε τον ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟ με το καλύτερο εργαλείο του καπιταλισμού τα πολιτικά μέτωπα και τα ενδιάμεσα στάδια που στέρησε απο τους λαούς την εξουσία ΠΑΝΤΟΥ. ΜΑ ΠΑΝΤΟΥ. Στην Αν.Ευρώπη ήταν ο κόκκινος στρατός που εμπόδισε την Οπορτουνιστική αντεπανάσταση απο το να πνίξει τα πάντα στο αίμα όπως το 1918 20. Λούφαξαν και [ερίμεναν την επικράτησή του στην ΕΣΣΔ. οΠΩς ΚΑΙ ΈΓΙΝΕ ΜΕΤΆ ΤΗΝ 5Η μΆΡΤΗ ΤΟΥ 1953..... Τα φιλαράκια σου Νάγκι Κοστόφ κ.α. Στην χώρα μας ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ απο την απομόνωση της Φυλακής έγραψε τρια γράμματα για τον ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ. Αγνοήθηκαν και φτιάχτηκε το ΕΑΜ σαν πολιτικό μέτωπο. Το αποτέλεσμα καταστροφικό ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ. Με ΣΜΑ ΛΙΒΑΝΟ ΚΑΖΕΡΤΑ και Κυβέρνηση ...παπατζή... εγγκλώβισαν τον λαό κάτω απο την Σημαία του Ελληνικού και Αγγλικού ιμπεριαλισμού και δεν πήραν την εξουσία τον Οκτώβρη του 1944...έδωσαν 50 μέρες προθεσμία στον Ταξικό εχθρό να αλλάξει τον συσχετισμό και να τσακίσει τον λαό και μετά το έγκλημα στην βάρκιζα. Ουτε φαί ούτε νερό στον ΑΡΗ και τους ...ληστές απο την ....λαοκρατία ευρωκομουνισμός..... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
    2. Την ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΠΟΠΟΙΙΑ ΤΟΥ ΔΣΕ την χρωστάμε στον ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ. Χωρίς αυτόν δεν θα υπήρχε Η ύπαρξει του ΕΑΜ καθυστέρησε στο να πέσει όλο το βάρος εκεί απο τα τέλη του 1945 και φτάσαμε στα τέλη του 1947. Αν ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ήταν οπαδός των Πολιτικών μετώπων και σταδίων δεν θα του είχε συμβεί τίποτα απο το 1956 μέχρι το 1973. Οτι του συνέβη έχει να κάνει με τον ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΜΟ 1931 1935 τα ΤΡΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ την ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΠΟΠΟΙΙΑ ΤΟΥ ΔΣΕ και το πρόγραμμα του 1949 1953 με γραμμή ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟΣ. Ολα τα υπόλοιπα είναι ΣΟΣΙΑΛΣΩΒΙΝΙΣΜΟΣ και ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ. ΠΑΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
    3. Για όλα τα υπόλοιπα στην Οπορτουνιστική Κ.Δ μετά το 1935 και στην ΕΣΣΔ μετά το 1953..... Για το ΚΚΕ τα πράγματα είναι πεντακάθαρα μετά το 1991. ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΧΩΡΑ απο το 1911.... Κοινωνική συμμαχία για Εξοδο απο την Ε.Ε με ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΔΑ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΣΜΑ ΛΙΒΑΝΟΣ ΚΑΖΕΡΤΑ ΒΑΡΚΙΖΑ ΤΕΛΟΣ ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
  7. Με ΕΑΜ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ σύμφωνα με τα Τρια Γράμματα ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ για τον Ιμπεριαλιστικό πόλεμο που θα συμμετείχε όποιος ήθελε χωρίς να χρειάζεται να είναι Κομμουνιστής θα είχαν πολεμήσει τον Γερμάνικό Καπιταλισμό Φασισμό και το τμήμα της Αστικής τάξης που ήταν Σύμμαχός τους θα κάνανε όποιο ΕΛΙΓΜΟ χρειαζόταν και τον ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΟΥ 1944 θα μετατρέπανε τον πόλεμο σε ΤΑΞΙΚΟ ενάντια στο σύνολο της Αστικής τάξης για να οικοδομήσουν Σοσιαλισμό. Με αυτή την Γραμμή θα είχαν αποσπαστεί περισσότερες χώρες απο τον Καπιταλισμό σε ολόκληρη την Γη και η ΕΣΣΔ θα έμπαινε με καλύτερους όρους μετά το 1945 στον Ψυχρό πόλεμο. Αυτό βέβαια για να συμβεί έπρεπε απο πριν οι Κομμουνιστές να έχουν τσακίσει τους ΦΟΡΕΊς ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΙΚΏΝ ΑΠΌΨΕΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ. Για την λογοκρισία ΜΟΥΓΚΑ...... ΛΟΓΙΚΟ..... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Ρόλος του Τροτσκισμού είναι συμπληρωματικός του Δεξιού Οπορτουνισμού. Είναι συγκοινωνούντα δοχεία με φαινομενικά αντίθετους ρόλους πάντα στην υπηρεσία του καπιταλισμού. Αυτό ακριβώς έγινε και το 1935 όταν με τα πολιτικά μέτωπα και τα στάδια η 3η ΚΔ ΤΩΝ ΛΕΝΙΝ ΣΤΑΛΙΝ έπεσε στα χέρια του Οπορτουνισμού Σοσιαλσωβινισμού. Με τους Κομμουνιστές μειοψηφία υποχρεωμένους να εφαρμόζουν τον Δημοκρατικο Συγκεντρωτισμό εμφανίζονται οι Τροτσκιστές για να προβοκάρουν και να σπιλώσουν την ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ την ώρα που δεν μπορεί να βγει δημόσια να υπερασπίσει τις θέσεις της. Αυτό τον Βρώμικο ρόλο των ζήσαμε πεντακάθαρα το 1989 1991. Για αυτό ακριβώς τα 29 χρόνια που ακολούθησαν τσακίσαμε τους φορείς όλων των ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ μέσα στο ΚΚΕ. ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ....Τι μας λέει αυτό Οτι δεν υπήρχαν οι συνθήκες για μια Σοσιαλιστική επανάσταση εκείνη την στιγμή γιατί ξαναλέω η χώρα ήταν υπο ναζιστική κατοχή.... Απο τις 26 Αυγούστου του 1944 οι Γερμανοί αποχωρούσαν απο την χώρα. Ο σ.ΠΟΠΟΦ με την Σοβιετική Αντιπροσωπεία ήταν στα Βουνά απο τον Ιούλη. Με ΕΑΜ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ο ΕΛΑΣ θα αποτελούσε τμήμα του Κόκκινου Στρατού. Κάθε τμήμα του Ελληνικού εδάφους που αποχωρούσαν οι Γερμανοί θα πέρναγε στα χέρια του ΕΛΑΣ θα γινόταν γενική επιστράτευση για τον Λαικό Στρατό θα τσάκιζαν την Αστική τάξη και θα ξεκινούσε η οικοδόμηση του Σοσιαλισμού. Με ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ δεν γίνεται γιατί δεν έχεις στόχο τον Σοσιαλισμό αλλά την ....λαοκρατία ετρωκομουνισμός...... δηλαδή την παραμύθα του ....ανθρώπινου καπιταλισμού..... στην 2α χριστιανική παρουσία παρουσία που ο λαός σε ΑΘΗΝΑ ΠΕΙΡΑΙΑ το πλήρωσε με το αίμα του τον ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 1944 με την αποκλειστική ευθύνη του ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ. ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ......... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το 1935... η Κ.Δ έπεσε στα χέρια του οπορτουνισμού με την κατάργηση του ΣΟΣΟΑΛΦΑΣΙΣΜΟΥ με τα πολιτικά μέτωπα και τα ενδιάμεσα στάδια που είναι τα καλύτερα εργαλεία του καπιταλισμού. ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ την ίδια χρονιά το 1935.... δολοφονήθηκε ο σ.ΚΙΡΟΦ αποκαλύφθηκε συνομωσία στον Κόκκινο Στρατό απο τους ΤΟΥΧΑΤΣΕΦΣΚΙ ΜΠΟΥΧΑΡΙΝ ΖΙΝΟΒΙΕΦ ....ΤΡΟΤΣΚΙ....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ για την ανατροπή των Μπολσεβίκων σε συνεργασία με τον Χίτλερ. Τα συμπεράσματα για τα εγκλήματα του Οπορτουνισμού σε Κ.Δ και ΕΣΣΔ είναι καταπέλτης. Το Γλέντι συνεχίζεται χαχαχαχαχαχαχοχοχοχοχοχοχο. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πάνο θες να αλλάζεις συνέχεια την κουβέντα γιατί δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις την αλήθεια. Και η αλήθεια είναι ότι δεν έχετε καμία μα καμία σχέση με τον κομμουνισμό. Εξού και το ότι δεν απαντάς στα ερωτήματά μου και για εκατομμυριοστή φορά πατάς play και παίζεις τις κασετούλες σου.

    Τα επαναστατικά κινήματα με μπροστάρηδες τα ΚΚ πήραν την εξουσία όχι σαν ταξικά αλλά σαν ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΑ-ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΑ κινήματα μετά την απελευθέρωση των χωρών τους και εγκαθίδρυσαν Λαϊκές Δημοκρατίες και έτσι ξεκίνησε η οικοδόμηση του σοσιαλισμού. Και ο σοσιαλισμός πάλι δεν επετεύχθει από την πρώτη στιγμή της κατάληψης της εξουσίας όλα έγιναν μέσα από μία συγκεκριμένη διαδικασία, οι Λαϊκές Δημοκρατίες όταν εγκαθιδρύθηκαν δεν ήταν σοσιαλιστικές αλλά αποτέλεσαν την γρήγορη αυτή μετάβαση στο σοσιαλισμό γι'αυτό άλλωστε έγιναν και εκλογές στην αρχή στις χώρες αυτές δεν μπορούσαν τα ΚΚ ούτε ο Κόκκινος Στρατός να επιβάλουν το σοσιαλισμό στους λαούς το παν είναι να πείσεις το λαό σου για την αναγκαιότητα του σοσιαλισμού. Το ίδιο θα μπορούσε να γίνει και εδώ άλλωστε συμμαχίες τα ΚΚ με τους σοσιαλδημοκράτες και άλλα αστικά κόμματα έκαναν και στις άλλες χώρες στα πλαίσια του ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ-ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥ αγώνα. Δεν μας εξηγείς όμως πως τα αντάρτικα εκεί προχώρησαν στην κατάληψη της εξουσίας με ακριβώς αυτήν την πολιτική δηλαδή της ΚΟΜΙΝΤΕΡΝ και των συμμαχιών με άλλα κόμματα; Αυτό δεν μας το απάντησες ΠΟΤΕ. Kαι στην τελική ούτε ο Ζαχαριάδης ούτε κανένας αληθινός Μ-Λ δεν καταδίκασε ποτέ το ΕΑΜ για τον ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ του χαρακτήρα αν ισχυρίζεσαι το αντίθετο απέδειξέ το παρέθεσε τις απόψεις του Νίκου. Που ακριβώς ο Νίκος καταδικάζει το ΕΑΜ όπως αυτό ιδρύθηκε; Γιατί δεν παραθέτεις ποτέ ένα απόσπασμα από τον Νίκο για να αποδείξεις τα λεγόμενά σου; Ποτέ δεν το κάνεις αυτό.

    Τεσπα δεν συνεχίζω άλλο γιατί δεν θέλω να ξεφύγω από το θέμα μας κάτι που θέλεις εσύ γιατί ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. Αν λοιπόν δεν έχεις πρόβλημα με ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ και τους αναγνωρίζεις σαν συντρόφους σου είναι δικό σου θέμα αλλά έλεος μην μας το παίζεις και κομμουνιστής. Άλλες σχέσεις λες έχουμε με τον έναν άλλες με τον άλλον ποιες άλλες μας κοροϊδεύεις αφού όλοι μαζί συναντιέστε, όλοι μαζί συμφωνείτε σε κοινές δράσεις για το "σοσιαλισμό", αναγνωρίζετε ο ένας τον άλλο ως σύντροφοι. Διαφορετικά δεν μπορώ να κατανοήσω γιατί έχετε σχέσεις με κόμματα του ταξικού εχθρού γιατί ακόμα έχετε σχέσεις με τους Κινέζους ΣΟΣΙΑΛΝΑΖΗΔΕΣ που αποδεικνύουν πόσο σκληροί ΚΑΠΙΤΑΛΕΣ είναι; Γιατί έχετε με το ΑΚΕΛ; Ε τότε γιατί δεν έχετε με το ΣΥΡΙΖΑ ή με το Die Linke να τελειώνουμε είναι το ίδιο πράγμα. Αυτό δεν μου το δικαιολογείς μου πετάς ένα άλλες σχέσεις έχουμε με τον έναν άλλες με τον άλλο και σταματάς εκεί. Αυτό θέλω να μου τα τεκμηριώσεις όλα αυτά.

    Ξαναρωτάω και δεν θα μου ξεφύγεις είναι σύντροφοί σου αυτοί που στήριξαν ΚΑΤΟΧΙΚΗ κυβέρνηση στο Ιράκ και πρόσφατα συμμάχησαν στις εκλογές με ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΑ ΡΩΣΟΔΟΥΛΟ ναι ή όχι; Καμία απάντηση και αλλαγή θέματος να ξέρεις σημαίνει ΝΑΙ. Α και για την Κριμαία θα κάνεις ποτέ τον κόπο να μας πεις;

    V For Viva La Revolucion

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακόμα περιμένω μια απάντηση γιατί τα φιλαράκια σου κάνουν λογοκρισία σε σχόλια Κομμουνιστών ενω εσυ εδω μιλάς ελευθερα και πολύ σωστά. Περιμένω.... Στα υπόλοιπα πήρες σε όλα απαντήσεις και βρισκόμενος σε αδιέξοδο κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις. Πάμε ξανά λοιπόν. Ολες οι Επαναστάσεις στην Ευρώπη το 1918 20 πνίγηκαν στο αίμα απο την Οπορτουνιστική αντεπανάσταση. Μόνο Ο ΛΕΝΙΝ με τους Μπολσεβίκους νίκησε με γραμμή Κοινωνικη συμμαχια και Σοσιαλφασισμός με τις θέσεις του ΑΠΡΙΛΗ είπε τελειώσαμε με την Φεουδαρχία έχουμε καπιταλισμό δεν μπήκε ποτέ στην ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΕΡΕΝΣΚΙ και την ανέτρεψε. Η Πραγματικότητα είναι πεισματάρα. Τι έπαθαν οι Οπορτουνιστές και δεν έπνιξαν τα πάντα στο αίμα το 1944 45 στην Αν.Ευρώπη όπως το 1918 20. Επαθαν οτι είχαν μπροστά τους τον Κόκκινο Στρατό και δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα παρά το ότι είχαν κάνει Σμπαράλια τα ...Κ.Κ μέσα στα Οπορτουνιστικά Μπάχαλα. Το μόνο που τους έμενε ήταν να λουφάξουν και να περιμένουν να επικρατήσουν και στην ΕΣΣΔ. Και πράγματι απο το 1945 το Κόμμα των Μπολσεβίκων δεν είχε στελέχη λόγο του πολέμου. Αναρριχήθηκαν Οπορτουνιστικά στελέχη παντού και μετά την 5η Μάρτη του 1953... ήρθε και η τυπική επικράτηση. Σε ποιά φυλακή θα ήταν Ο ΝΑΓΚΙ Ο ΚΟΣΤΟΦ κ.α πριν το 1953... στις χώρες τους χωρίς τον κόκκινο στρατό εκεί..... Σε καμία..... ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
    2. Το ότι δεν ξεκίνησε αμέσως η οικοδόμηση του Σοσιαλισμού και γίνανε αστικές εκλογές με δικαιώνει απόλυτα. Καπιταλισμός συνεχιζόταν και χωρίς τον Κόκκινο στρατό εκεί θα είχε συμβεί οτι στην Δύση. Χαίρομαι που μέσα στην ζαλάδα σου παραδέχτηκες την αλήθεια. Στο ερώτημα γιατί το ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ τον ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΟΥ 1844 δεν πήρε την εξουσία δεν το απάντησες..... Και είναι απόλυτα λογικό. Τι να πεις..... Δεν πειράζει θα σου πω εγώ. Γιατί δεν ήταν εδώ ο Κόκκινος Στρατός όπως στην Αν.Ευρώπη. Για να γινότανε χωρίς τον Κόκκινο Στρατό θα έπρεπε να υπάρχει ΕΑΜ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ διαφορετικών ανθρώπων και όχι κομμάτων. Εδω ακριβώς είναι που πονάς.... Θα μου πεις πως αλλιώς να σωθεί ο Καπιταλισμός που θα έχανε ....ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ...... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ ΜΗ ΧΑΘΕΙΣ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
    3. Ο Ζαχαριάδης μπήκε Γ.Γ με υπόδειξη της 3ης Κ.Δ των ΛΕΝΙΝ ΣΤΑΛΙΝ για την διόρθωση του προγράμματος του ΚΚΕ με ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟ. Οπως και έγινε μέχρι το 1935 που η Κ.Δ έπεσε στα χέρια του Οπορτουνισμού με τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕΤΩΠΑ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑ. Τα ΤΡΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ απο την Απομόνωση της φυλακής για τον ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ δείχνουν την ξεκάθαρη γραμμή ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟΣ. Η ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΠΟΠΟΙΙΑ ΤΟΥ ΔΣΕ είναι αποκλειστικά δικό του δημιούργημα. Χωρίς αυτόν όλα ήταν έτοιμα ΤΣΙΜΕΝΤΑΡΙΣΜΕΝΑ ΕΥΡΩΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ απο το 1944. Και η διόρθωση του προγράμματος απο την 5η Ολομέλεια τον Γενάρη του 1949 που ψηφίστηκε το 1953..... Η Ξεκάθαρη φωτογραφία του Ζαχαριάδη δείχνει ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ. Αν ήταν οπαδός των Πολιτικών μετώπων και σταδίων δεν θα του είχε συμβεί τίποτα απο το 1956 μέχρι το 1973 σε Μποροβίτσι και Σοργκούτ....... ΑΡΕ ΓΕΛΙΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
    4. ....Και η αλήθεια είναι οτι δεν έχετε καμία σχέση με τον Οπορτουνισμό.... Πολύ σωστά. Ασφαλώς δεν έχουμε και είναι τιμή μας. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
  12. Ετσι λοιπόν πάμε στην Κούβα του 1953 πού ήταν ΑΠΟΙΚΙΑ του Βόρειο Αμερικάνικου Ιμπεριαλισμού για να δούμε πως γίνεται Αστική Εθνική επανάσταση χωρίς πολιτικά κόμματα και ενδιάμεσα ..παπάρια..... 26 ΙΟΥΛΗ ΤΟΥ 1953 ο Φιντέλ με τους Συντρόφους χτύπησαν στην Μονκάδα την Αστική Στρατιωτική δικτατορία του ΜΠΑΤΙΣΤΑ. Το ...Κ.Κ τους καταδίκασε σαν ...,τυχοδιώκτες... δέσμιο της θεωρίας των σταδίων της Κ.Δ απο το 1935. .....ΤΟΜΠΟΛΑ...... Αν είχαν ακούσει αυτές τις συμβουλές Κουβανική επανάσταση δεν θα υπήρχε. Ευτυχώς δεν άκουσαν την Οπορτουνιστική Κ.Δ και με ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ προχώρησαν στην Ανατροπή της Φεουδαρχίας και του Δικτάτορα Μπατίστα και χωρίς να έχουν στα πόδια τους ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕΤΩΠΑ συνέχισαν και ανέτρεψαν και τον Καπιταλισμό στην Κούβα χωρίς ....αστικές εκλογές και ενδιάμεσα στάδια..... Σύμφωνα με την γραμμή των Μπολσεβίκων και του ΛΕΝΙΝ. Και όλα αυτά στις 26 ΙΟΥΛΗ ΤΟΥ 1953..... 2.5 ΧΡΌΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΆΤΗΣΗ ΤΟΥ ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΜΟΎ ΣΤΗΝ ΕΣΣΔ. Αν νοιώθεις ζαλάδες ούτε με νοιάζει. Αυτή είναι η μοίρα του κάθε οπορτουνιστή χοχοχοχοχοχοχο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ...Ε Τότε γιατί δεν έχετε με το ΣΥΡΙΖΑ..... ΧΑΧΑΧΑΧΟΧΟΧΟ. Δεν χρησιμοποιούμε πλαστούς διαχωρισμούς διάσπασης του λαού σε δεξιούς και αριστερούς. Ο Μοναδικός διαχωρισμός στην κοινωνία είναι ΤΑΞΙΚΟΣ και τίποτα άλλο. Οι παπαριές πέθαναν το 1991.... Δεν κάνουμε βήμα πίσω. Στις διεθνείς σχέσεις άλλες σχέσεις έχουμε με το Κ.Κ Τουρκίας και Μεξικού και άλλες με το ΑΚΕΛ κ.α ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καταρχήν δεν έχω κανένα λόγο να απολογηθώ για άλλα μπλογκς γιατί απλούστατα δεν έχω καμία σχέση με τους διαχειριστές τους εγώ απλά σχολιάζω όπως και άλλοι. Ούτε φιλαράκια μου είναι όπως λες ούτε στους πολιτικούς τους χώρους ανήκω ούτε τίποτα. Δε μου λες σε λογοκρίνανε πάλι όπως την τελευταία φορά που τα σχόλιά σου είχαν...δημοσιευτεί κανονικά;

    Εντάξει κατάλαβα τόσο το κόμμα σου όσο και εσύ υποστηρίζετε ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ και τους αναγνωρίζετε σαν "συντρόφους" σας. Μαζί με ναζί και φασίστες στην Κριμαία για τα συμφέροντα του τσάρου. Ήσουν σαφής...

    Όσο για το ΕΑΜ σου έχω απαντήσει τόσες φορές αλλά κάνεις ότι δεν το καταλαβαίνεις γιατί πολύ απλά υπερασπίζεσαι τους προδότες που μας επέβαλαν Λίβανο, Καζέρτα και Βάρκιζα. Αυτοί ευθύνονται για το ότι δεν πήραμε την εξουσία. Αλλά τι να περιμένει κανείς όταν αποκαταστήσατε τον ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗ και κύριο υπεύθυνο όλων αυτών που περιγράφεις δηλαδή τον Σιάντο; Είναι υποκρισία να μιλάς για σφαγή του λαού, για καταστροφή κλπ όταν αποκαθιστάς τον βασικό υπεύθυνο για όλα αυτά. ΠΟΣΟ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ΠΙΑ;

    "Το ότι δεν ξεκίνησε αμέσως η οικοδόμηση του Σοσιαλισμού και γίνανε αστικές εκλογές με δικαιώνει απόλυτα."

    ΤΡΙΧΕΣ. Ακριβώς το ότι παραδέχεσαι ότι οικοδομήθηκε σοσιαλισμός δικαιώνει εμένα. Διότι παραδέχεσαι ότι υπήρξε οικοδόμηση του σοσιαλισμού μετά από ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ-ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΗ επανάσταση στην οποία τα ΚΚ συμμάχησαν με αστικά και σοσιαλδημοκρατικά κόμματα ώστε να τσακίσουν το ναζισμό, να απελευθερωθούν οι χώρες τους και τελικά τα κινήματα αυτά να καταλάβουν την εξουσία. Και όλα αυτά ακριβώς λόγω της ΣΩΣΤΗΣ εφαρμογής της γραμμής της Κομιντέρν. Δηλαδή παραδέχτηκες ότι οικοδομήθηκε σοσιαλισμός χάρη στην...οπορτουνιστική κατ'εσένα (επαναστατική για εμένα) πολιτική της Διεθνούς. Σε ευχαριστώ που με δικαιώνεις.

    V For Viva La Revolucion

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ξέρω πως με δικαίωσες μέσα στην παραζάλη σου. Τι να κάνεις αυτή είναι η μοίρα του κάθε οπορτουνιστή. Οι Αστικές εκλογές που ανέφερες στην Αν.Ευρώπη εμένα δικαιώνεις. Χωρίς τον Κόκκινο Στρατό εκεί το 1944 45 οι Αστικές και οπορτουνιστικές δυνάμεις θα είχαν πνίξει τα πάντα στο αίμα όπως το 1918 20. Ο Σιάντος και συνολικά η ηγεσία του κόμματος εφάρμοσε με εκπληκτική ακρίβεια την καταστροφική γραμμή της Οπορτουνιστικής Κ.Δ μετά το 1935 με ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟ αποτέλεσμα ΣΜΑ ΛΙΒΑΝΟ ΚΑΖΕΡΤΑ κυβέρνηση παπατζή χρόνο στην Αστική τάξη να αλλάξει τον συσχετισμό και μετά το έγκλημα στην Βάρκιζα. Η Ευθύνη βαραίνει απόλυτα την ...λαοκρατία ευρωκομμουνισμό που οδήγησε τον λαό στην σφαγή. ....σοσιαλισμός.... με τα κόμματα των αντικομουνιστών ....πασαλίδης......τσιριμώκος......σβώλος.....κύρκος.......χοχοχοχοχοχο Με τον κόκκινο στρατό εκει ο οπορτουνισμός λούφαξε και περίμενε την τυπική επικράτηση του και στην ΕΣΣΔ όπως και έγινε το 1953.... Στα σχόλια πέφτει λογοκρισία. Τόσος φόβος γιατί..... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
    2. Είναι και ο ΛΕΝΙΝ με τους Μπολσεβίκους που με την Κοινωνική συμμαχία πολέμησε τον οπορτουνισμό μέχρι τέλος δεν μπήκε ποτέ στην ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΕΡΕΝΣΚΙ και τους ανέτρεψε. Η Πραγματικότητα είναι πεισματάρα. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
  15. Για την Κουβανική επανάσταση κόντρα στα Πολιτικά μέτωπα και στάδια που έγινε με κοινωνική συμμαχία δεν έβγαλες άχνα. Γιατί..... Επίσης δεν έβγαλες άχνα στο γιατί ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ βρέθηκε σε Μποροβίτσι και Σοργκούτ 1956 1973 απο την στιγμή που ήταν ...οπαδός των πολιτικών μετώπων και σταδίων.... άρα δικός τους..... Μάλλον θα έγινε γιατί έτρωγε πολλές μακαρονάδες και πατάτες τηγανιτές χοχοχοχοχοχοχοχοχο ΣΥΝΕΧΙΣΕ...... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ...Δηλαδή παραδέχτηκες οτι οικοδομήθηκε Σοσιαλισμός χάρη στην Κ.Δ..... Τα είπαμε χάρη στον Κόκκινο Στρατό. Τα πολιτικά μέτωπα και τα ενδιάμεσα στάδια είναι το καλύτερο εργαλείο του Καπιταλισμού. Καλύτερο και απο τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ....στην οποία τα ΚΚ συμμάχησαν με αστικά και οπορτουνιστικά κόμματα ωστε να τσακίσουν τον ναζισμό..... χαχαχαχαχοχοχοχοχοχο. Ο Καπιταλισμός θα ...τσακίσει... τον Φασισμό. Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις χαχαχαχαχαχα μη σταματάς προσφέρεις άφθονο γέλιο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ...Τα Κ,Κ συμμάχησαν με αστικά και σοσιαλδημοκρατικά κόμματα για να τσακίσουν τον φασισμό...... Ποιά πυροβόλησε τον ΛΕΝΙΝ χοχοχο. Ποιός σκότωσε Λίμπνεχτ Λούξεμπουργκ χαχαχαχα Ποιός έφτιαξε τα φασιστικά τάγματα εφόδου.... ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΤΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η συμμαχία με τα άλλα κόμματα έγινε στα πλαίσια του ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ-ΑΝΤΙΚΑΤΟΧΙΚΟΥ αγώνα όχι για το σοσιαλισμό. Αποδείχτηκε στην πράξη πόσο ορθή ήταν αυτή η κίνηση δεδομένο ότι οι λαοί συσπειρώθηκαν μαζικά, επαναστάτησαν, αγωνίστηκαν, συνέτριψαν το ναζισμό με αυτά τα μέτωπα και με αυτά τα μέτωπα πήραν την εξουσία. Τα ΚΚ ήταν στην πρωτοπορία των μετώπων αυτών, τα καθοδήγησαν και έτσι έπρεπε και γι'αυτό μετά την κατάληψη της εξουσίας ξεκαθαρίστηκαν τα πράγματα οι λαοί συσπειρώθηκαν στα ΚΚ και οικοδόμησαν το σοσιαλισμό. Έτσι οι κομμουνιστές έπεισαν τους λαούς, έτσι έγινε η σοσιαλιστική οικοδόμηση και η ανατροπή του καπιταλισμού όλη η δουλειά αυτή έγινε μέσα στα ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΑ μέτωπα γι'αυτό και αυτή η συμμαχία ήταν αναγκαία σε εκείνες τις συνθήκες που οι μάζες ακολουθούσαν τα αστικά και σοσιαλδημοκρατικά κόμματα ακόμα. Αυτά τα ξεκαθάρισε η ίδια η ιστορία όλα τα άλλα που λες εσύ είναι ΜΠΟΥΡΔΕΣ.
    Αλήθεια θα μας απαντήσεις ποτέ γιατί στην Τσεχοσλοβακία οικοδομήθηκε ο σοσιαλισμός με ΑΣΤΙΚΗ κυβέρνηση στην αρχή και το ΚΚ μέσα; Α και ο Κόκκινος Στρατός είχε ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ. Ακόμα περιμένω απάντηση...

    Όσο αφορά την Κουβανική επανάσταση ή είσαι άσχετος ή ξεχνάς ότι ήταν στην αρχή της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ επανάσταση (αντιφασιστική-αντιιμπεριαλιστική) και όχι σοσιαλιστική μάλιστα ο ίδιος ο Κάστρο δεν ήταν καν κομμουνιστής. Θα μπορούσε και έπρεπε να μετατραπεί σε σοσιαλιστική αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ. Το πρόβλημα ήταν η υποταγή του Κάστρο στο σοβιετικό σοσιαλιμπεριαλισμό κάτι το οποίο τον μετέτρεψε τελικά σε έναν ΣΟΒΙΕΤΟΔΟΥΛΟ ρεβιζιονιστή και μαριονέτα του σοβιετικού καθεστώτος. Η Κούβα δυστυχώς δεν προχώρησε ποτέ στη σοσιαλιστική οικοδόμηση.

    Για το Νίκο. Καταρχήν είστε οι ιδεολογικοί απόγονοι των ΠΡΟΔΟΤΩΝ της κλίκας Κολιγιάννη που ΑΝΕΤΡΕΨΕ τον Νίκο. Και αυτά τα ΤΟΜΑΡΙΑ εσείς τους αναγνωρίζετε σαν κομμουνιστές. Ήταν το κόμμα σου που υπηρέτησε με πάθος το ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΤΙΚΟ καθεστώς που τον ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ τελικά το 1973, αυτοί οι προδότες ήταν που προσκυνούσαν τον ρεβιζιονισμό από το '56 ως το τέλος και τον υπηρετούσαν την ίδια ώρα που κρατούσε τον Νίκο στην εξορία ΠΑΡΑΝΟΜΑ. Αλήθεια γιατί το κόμμα σου δεν απαιτεί από το ρωσικό κράτος να δοθούν στη δημοσιότητα τα αρχεία για το Νίκο και ειδικά για το θάνατό του; Τι φοβάστε πουλάκια μου;

    Εσύ λοιπόν είσαι ο ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΤΑΣ. Γιατί δεν ήμουν εγώ που ανέχτηκα μαχαιροβγάλτες στη Χαλυβουργία κάνεις και το μάγκα. Άντε τράβα μαζί με τα υπόλοιπα ρωσόδουλα φασισταριά στην Κριμαία να μας ενημερώσετε πως πάει εκεί η ΡΩΣΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ. Θα με πεις και σοσιαλφασίστα μία λέξη δεν έχεις πει για τα εγκλήματα των "συντρόφων" σου στην Κίνα που σκοτώνουν κόσμο στο Χονγκ-Κονγκ, δεν έχεις καταδικάσει ποτέ τους ΣΟΣΙΑΛΝΑΖΗΔΕΣ αυτούς και λες εμένα σοσιαλφασίστα. ΠΟΣΟ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΠΙΑ;

    V For Viva La Revolucion

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χωρίς τον Κόκκινο Στρατό στην Αν.Ευρώπη Αστικές και οπορτουνιστικές δυνάμεις θα είχαν πνίξει τα πάντα στο αίμα όπως το 1918 20. Λούφαξαν και περίμεναν την επικράτηση τους και στην ΕΣΣΔ. Οπως και έγινε το 1956. Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΣΜΑΤΑΡΑ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
    2. Απο την στιγμή που τάχα ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ήταν ...οπαδός των πολιτικών μετώπων και σταδίων.... ποιός ήταν ο λόγος για ότι του συνέβη απο το 1956 μέχρι το 1973 σε Μποροβίτσι και Σοργκούτ..... Μάλλον θα φταίει πως ΄έτρωγε πολλές Μακαρονάδες και τηγανιτές πατάτες....χαχαχαχαχαχαχα.... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
    3. Η Κουβανική Επανάσταση κόντρα σε πολιτικά μέτωπα και στάδια ανέτρεψε την Φεουδαρχία και τον Καπιταλισμό με Κοινωνική Συμμαχία. Συνέχισε προσφέρεις άφθονο γέλιο ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΤΑ. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
  20. Τα καθήκοντα των Κομμουνιστών είναι τα εξής Να συμμετέχουν στα αστικά κοινοβούλια απο θέσεις εργατικής λαικής αντιπολίτευσης όσο οι καπιταλιστές έχουν τα μέσα παραγωγής στα χέρια τους για την προβολή των θέσεων τους Ταυτόχρονα παλεύουμε μέσα απο την ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ για την ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ του λαού σε Αντικαπιταλιστική Αντιμονοπωλιακή κατεύνθυση για προσωρινά μέτρα ανακούφισης. Και σε περίπτωση Ιμπεριαλιστικού πολέμου πολεμάμε μαζί με την Εργατική Τάξη και τον λαό για ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ αντιμετωπίζοντας ντόπια και ξένη Αστική τάξη σαν εισβολέα με έξοδο απο τον Ιμπεριαλιστικό πόλεμο και νίκη της εργατικής λαικής εξουσίας. Απεγκλωβισμός λοιπόν του λαού απο τα Οπορτουνιστικά αναχώματα και ένταξη του στην ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ και ταυτόχρονα εξόντωση των ΦΟΡΕΩΝ ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ και όχι εγκλωβισμός των Κομμουνιστών στα πολιτικά μέτωπα και στάδια που είναι το καλύτερο εργαλείο του καπιταλισμου. ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ. ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΤΑ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καταλαβαίνω τον πανικό την απόγνωση και την παραζάλη που βρίσκεσαι. Μια διέξοδο έχεις μόνο. Θα παραδεχτείς πως η Κ.Δ έπεσε στα χέρια του οπορτουνισμού το 1935 και η ΕΣΣΔ το 1956. Μετά σε περιμένουμε στην Λαική Συμμαχία. Το οτι δεν είσαι Κομμουνιστής δεν πειράζει. Διαφορετικά θα συνεχιστεί το ξεβράκωμα χωρίς έλεος. πΕΡΙΜΈΝΩ....... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Συνέρχεται στη Λάρισα η 3η ολομέλεια της Κ.Ε του ΚΚΕ που προσδιορίζει το χαρακτήρα της Επανάστασης στην Ελλάδα ως Σοσιαλιστική. Αρε ΑΘΑΝΑΤΕ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ τι τους έκανες δυο φορες μια το 1930 και μια το 1953. Παραμιλάνε τα ...παιδιά.... χαχαχαχαχοχοχοχοχο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 30 και 31 Γενάρη 1949 Γράμμος 5η ολομέλεια της Κ.Ε του ΚΚΕ στο κλείσιμο του 1ου θέματος ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ καθόρισε ως Σοσιαλιστικό το χαρακτήρα της Επανάστασης στην Ελλάδα χαχαχαχαχαχαχαχαχοχοχοχοχοχοχοχο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή