Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

Ο Φασισμός δεν ξεδοντιάζεται χωρίς ένα στοχευμένο ταξικό κίνημα


Γιαννιτσά: Πορεία μαθητών με σύνθημα "έξω από τα σχολεία οι λαθρομετανάστες"


Το πρώτο βήμα για να γίνουμε πλειοψηφία, είναι να καταλάβουμε πως είμαστε μειοψηφία. Ο ιδρυματισμός τόσο στο facebook όσο και στην πραγματική ζωή είναι προβληματικός.
Το ότι ο περίγυρος των κομμουνιστών ή των αριστερών είναι κομμουνιστικός ή αριστερός, είναι ζήτημα συνειδητής επιλογής. Η πραγματική πλειοψηφία της κοινωνίας ωστόσο, είναι εθνικιστική, φασίζουσα και ακραία συντηρητική. Για να αλλάξουν τα πράγματα χρειάζεται πολεμική λόγω και έργω.
Αν κλείσουμε τα μάτια στον φασιστικό περίγυρο ως τυχαίο γεγονός, καταλήγουμε σε υπεραπλουστεύσεις του στυλ : ναι υπάρχουν φασίστες αλλά υπάρχουν και άνθρωποι που αγωνίζονται. Και η ζωή συνεχίζεται....
Εξάλλου όλοι Έλληνες είμαστε, δεν θα σκοτωθούμε κιόλας. Μετά έρχονται οι δολοφονίες των ανθρώπων της τάξης μας και πέφτουμε άτσαλα από το ακατάληπτο συννεφάκι μας.
Χ.Μ.




4 σχόλια:

  1. Μέρες της Βαϊμάρης θυμίζουν αυτά.
    Αμ δεν ήταν η Χρυσή Αυγή, όλος ο Φασισμός!
    Ο έρπων Φασισμός αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα πρέπει να είναι γύρω στο `15%, μην πω και παραπάνω. Σκόρπιο από δώ και από κεί. Αλλά άμα σφίξουν τα γάλατα, δε θα αργήσει να βρεθεί το διάδοχο της Χ.Α. σχήμα. Αν βάλεις και τους άλλους εθνικιστικούς στόκους, που δεν είναι απαραίτητο να είναι μόνο "δεξιοί", (μπορεί νάναι και πασόκοι, και "αριστεροί"...) μπορεί να πλησιάζουν το γνωστό παραδοσιακό 30-35%, γνωστό από την Κατοχή, την ΕΡΕ, τους παληούς Βασιλικούς του'74.
    Και δε βλέπω γιατί να αλλάξανε μυαλά όλα αυτά τα μεταπολιτευτικά χρόνια. Ποιός να τους τα αλλάξει; Οι ..."δημοκρατικές δυνάμεις";!;!
    Αν δεν αντιδράσουμε, μαύρο φίδι, που μας έφαγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...Και δεν βλέπω γιατί να αλλάξουνε μυαλά ολα αυτά τα μεταπολιτευτικά χρόνια. Ποιός να τους τα αλλάξει οι δημοκρατικές δυνάμεις.... χοχοχοχοχο Γειά σου Σύντροφε. Ασφαλώς πρέπει να αντιδράσουμε με ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ μέσα απο το ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ. Ολοι καλοδεχούμενοι σε Ταξική Βάση. Αυτός είναι Αντιφασισμός.... Το ότι δεν βολεύει τους Φορείς των Σοσιαλφασιστικών απόψεων ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ. Στον απλό άνθρωπο απόλυτη Ανεκτικότητα. ΟΒΕΡ..... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
  2. Mιά και μιλάμε για Φασισμό, διαβάστε εδώ:
    «Εγώ είμαι ο Γκορμπατσόφ, πάντα ήμουν και παραμένω εχθρός της αιματοχυσίας. Πάντα ήμουν και είμαι κατά της χρήσης βίας εναντίον του λαού»
    , πως παίρνει "συνέντευξη"(!) ένας επικίνδυνος φασίστας από έναν πια ξωφλημένο φασίστα.
    Αν ο επικίνδυνος φασίστας, που εμφανίζεται με προβιά "δημοσιοκάφρου" δεν ήταν φασίστας, θα του έκανε τις επόμενες λογικές ερωτήσεις:
    "Πιστεύετε ότι η Πτώση του Τείχους δεν ήταν αιτία και για αιματοχυσίες;
    Μήπως δηλαδή απελευθέρωσε αιματοχυσίες, που με το Τείχος δε θα γίνονταν; Μήπως, τελικά, δεν ήταν τόσο αναίμακτη, όσο φάνηκε;
    "
    και
    "Οι κυβερνήσεις, που σήμερα πυροβολούν τους Λαούς τους, δεν σας ενοχλεί πως συμμερίζονται απόλυτα τις απόψεις σας για το Τείχος;"
    και
    "Η ανατροπή της Ισορροπίας του Τρόμου οδήγησε σε έναν κόσμο με λιγότερο Τρόμο;"
    Απλές και λογικές ερωτήσεις, αν ο δημοσιοκάφρος ήταν δημοσιογράφος και όχι ένας κανονικός Φασίστας, που απλά δεν έχει ακόμη βγάλει την προβιά, η, ακόμη χειρότερα, και να μην το ξέρει, όπως είπε ο μεγάλος Ερνστ Χέμινγουέη.
    Απλά, στην περίπτωσή μας ο κανονικός φασίστας ανέλαβε να στύψει τις τελευταίες σταγόνες της λεμονόκουπας-ξωφλημένου φασίστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. http://www.katiousa.gr/epikairotita/antras-me-mplouza-essd-kai-sfyrodrepano-se-zontani-ekpompi-gia-tin-ptosi-tou-teichous-tou-verolinou/?fbclid=IwAR307xkKIGEOrJPM5GeSV6eHuzg4hUi9Dspd7kjEtZCmrUmj5VYEtlDFJv0

      Διαγραφή