Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018

O άθλιος ρόλος των αστικών ΜΜΕ




Πρώτες ειδήσεις που βολεύουν και προβάλλονται κι άλλες που δεν βολεύουν και θάβονται !

Τι έπαιξε αυτές τις μέρες στα αστικά ΜΜΕ με δήθεν μετωπικές αντιπαραθέσεις των αστικών κομμάτων ; 
-Οι δηλώσεις Πολάκη πως ''οι νεκροί θολώνουν την άψογη διαχείριση'', 
-οι δηλώσεις Κουβέλη που ζήτησε να μην ξεχάσουμε την «καθαρή έξοδο» 
-οι χαρακτηρισμοί της Αυλωνίτου για τις ''πα..ριές'' και άλλα παρόμοια 
Όλα αυτά θεωρήθηκαν κύρια ζητήματα στις συζητήσεις για την πυροπροστασία !
 Η αντιπαράθεση βλέπεις εδώ βολευει!
Τι θάφτηκε κανονικά ;
Το αποκαλυπτικό ντοκουμέντο του προχθεσινού Ριζοσπάστη που αποκάλυπτε την επίσημη «πλατφόρμα» που χρηματοδοτείται από τη Γενική Διεύθυνση Ανθρωπιστικής Βοήθειας και Πολιτικής Προστασίας της ΕΕ που με κυνισμό ομολογεί και χωρίς περιστροφές, ότι οι λαϊκές ανάγκες, όπως αυτή της προστασίας από τις πλημμύρες και τις πυρκαγιές πρέπει υποχρεωτικά να μπαίνουν στο ζύγι του κόστους και του όφελος !
Με λίγα λόγια ο Ριζοσπάστης αποκάλυψε τις κατευθύνσεις της ΕΕ προς τα κράτη μέλη να βάζουν στο ζύγι του κόστους και του οφελους αν πρέπει να πάρουν μέτρα προστασίας της ζωής του πληθυσμού η' όχι !
Η σοβαρότατη αυτή αποκάλυψη που βάζει στο ζύγι τις ζωές των ανθρώπων αντί να προβληθεί σαν πρώτη είδηση απ όλα τα ΜΜΕ θάφτηκε κανονικά γιατί βλέπεις δεν βολεύει την αστική εξουσια ! 

Βλέπεις δεν βολευει τα αστικά κόμματα γιατί εδώ δεν χωραει μαϊμού αντιπαράθεση ..''Δουλεύουν'' όλα στις κατευθύνσεις της ΕΕ ! 
Αποκαλυπτικές οι κατευθύνσεις της ΕΕ αποκαλυπτικός ο ρόλος των αστικών κομμάτων αποκαλυπτικός και ο ρόλος των αστικών ΜΜΕ !
Ελα όμως που θα ναι πάντα κάποιοι κόκκινοι στη γωνία που θα τους ξεβρακώνουν ;!




1 σχόλιο:

  1. Από

    http://www.in.gr/2018/08/07/greece/aylonitou-kaike-kosmos-sto-mati-sti-thalassa-giati-den-eixe-ekpaideytei/

    «..Συνεχίζουν να προκαλούν οι δηλώσεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν τη μέρα που ξέσπασε η φονική πυρκαγιά στην ανατολική Αττική.

    Από μεριάς της η βουλευτής του κόμματος, Ελένη Αυλωνίτου, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «υπάρχει κόσμος που δεν ξέρει, δεν έχουμε εκπαιδευτεί. Το ξέρετε ότι υπάρχει κόσμος που κάηκε στη θάλασσα γιατί νόμιζε ότι θα μπει στο νερό και όλα εντάξει αντί να προχωρήσει προς τα μέσα;».

    Στην προσπάθεια της να «ξελασπώσει» την κυβέρνηση από το βάρος τον ευθυνών, αποπειράθηκε να επιρρίψει ευθύνες στις καιρικές συνθήκες αλλά και στις ευθύνες του δημάρχου..."

    Και το video
    https://www.youtube.com/watch?v=jXcEBj5rlVo

    17-57

    ΑπάντησηΔιαγραφή