Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Ποιοι διοργανώνουν το συλλαλητήριο: «Μακεδονομάχοι» ή κρυφοναζί;

Ποιοι κρύβονται πίσω από το ερχόμενο συλλαλητήριο στην Αθήνα για την Μακεδονία; Ποιος εμφανίζεται ως διοργανωτής; 
Το ποιόν του συγκεκριμένου κυρίου ( Δημήτρης Μιχάκης το όνομα του) περιγράφεται στο ηχητικό που ακολουθεί από την εκπομπή του Νίκου Μπογιόπουλου στον Real Fm (ειδικότερα ακούστε το ηχητικό από 9,23′ και μετά). 



Προσοχή: Ο εμφανιζόμενος ως διοργανωτής του συλλαλητηρίου είναι το ίδιο πρόσωπο που στις παρακάτω φωτογραφίες πρωτοστατεί ως «δεξιός ψάλτης» των σταυροφόρων του σκοταδισμού και των ναζιστών (φωτο 1) καθώς και ως εμπροσθοφυλακή του ναζιστή χρυσαυγίτη Παππά (φωτο 2 – βίντεο) στα προ διετίας επεισόδια που προκάλεσαν οι φασίστες στο θέατρο «Χυτήριο».   


ΦΩΤΟ 1: Ο Μιχάκης με τους παραθρησκευτικούς εκπροσώπους του «Ελλάς – Ελλήνων – Χριστιανών» και τους συν αυτοίς «δημοκράτες» με τον γνωστό… αρχαιοελληνικό χαιρετισμό έξω από το θέατρο Χυτήριο.

ΦΩΤΟ 2: Ο Μιχάκης σε ρόλο εμπροσθοφυλακής του υποφυρερίσκου ναζί της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά στο Χυτήριο.
Θαυμάστε εδώ – και σε βίντεο – έργα και ημέρες του φερόμενου ως διοργανωτή του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία στην Αθήνα, προ διετίας, παρέα με χρυσαυγίτες και παραθρησκευτικούς σταυροφόρους στο Χυτήριο.






8 σχόλια:

  1. να γράψω τις εκτιμήσεις μου, που μπορεί να πέσουν και πολύ έξω.

    1) Το ΝΑΤΟ θέλει περιορισμό της ρώσικης επιρροής στα Βαλκάνια. Με κράτη ας τα ονομάσουμε "ασταθή"(π.χ. Βοσνία-Εζεργοβίνη) με πιέσεις για αυτονόμηση από τους εκεί Σέρβων. Επίσης με την συμπεριφορά της Τουρκικής Αστικής Τάξης που με αιτία τη δημιουργία Κουρδικού ή Κουρδικών Κρατών στην περιοχή. Η Ισραηλινή Υπουργός Δικαιοσύνης αναγνώρισε ημιεπίσημα το ένα εξ αυτών Κουρδικό Κράτος για λόγους που μάλλον έχουν να κάνουν με την μελλοντική πίεση ή αποχώρηση περιοχών που κατοικούν Κούρδοι στο Ιράν.

    2) Μην ξεχνάμε πως υπάρχει ισχυρή Αλβανική Μειονότητα στην FYROM, πως διεκδικήσεις έχουν και οι Βουλγαροι παρά το πρόσφατο σύμφωνο φιλίας, πως παραλίγο να διαλυθεί η FYROM το 2001 και πως η FYROM συνορρεύει μεταξύ 4 κρατών, από τα οποία τα 3 είναι μέλη του ΝΑΤΟ.

    3) Μέσα στο γενικό σχεδιασμό φαίνεται πως η Ελληνική Αστική Τάξη μάλλον θέλει να "κλείσει" προσωρινά κάποιες εκρεμμότητες στα Βόρεια Σύνορα της χώρας. Μάλλον για να μπορεί απερίσπαστη να πάρει πλεονεκτήματα σε ό,τι έχει να κάνει με τη Ν.Α.Μεσόγειο. Εναλλακτικό σχέδιο κανείς δεν ξέρει, αλλά δεν μπορεί να αποκλείσει πως υπάρχει αν κάτι δεν πάει καλά με τα της FYROM.

    4 )Στα πιο ειδικά θέματα διαχείρισης
    Δεν θεωρώ τόσο τυχαίο πως προηγήθηκε ο νόμος για τον επιπλέον περιορισμό των απεργιών.

    Επίσης ούτε πως η "διαχείριση" καλύπτεται με ένα "πέπλο μυστηρίου" για να προβληματίσει ή να εξάψει την φαντασία κάποιου κόσμου. Συνήθως "μυστικες διπλωματίες" πάντα και απανταχού της γης δεν γίνονται σχεδόν φανερά, αλλά μακριά με πρέσβεις / διπλωματικούς υπαλληλους που έχουν τις απαραίτητες διαπιστεύσεις και μακριά από τα φωτα της δημοσιότητας

    http://www.iefimerida.gr/news/388668/ti-syzitisan-kotzias-kai-skopianos-ypex-stin-triori-mystiki-synantisi-toy-makedonia

    Σκοποί τους στο εσωτερικό από ότι φαίνεται είναι ένα κόμμα στα δεξιά της ΝΔ, πιέσεις για "αριστερό"μέτωπο προς το ΚΚΕ ,με ενδιάμεσους τις γνωστές σε ρόλο μαϊντανού ηγεσίες του εξωκοινοβουλίου. Και ναι εκεί μπορεί να μιλάμε καθαρά για άλλο οι ηγεσίες και άλλο η βάση τους γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει δημοκρατικός συγκεντρωτισμός.

    5) “Αριστερός εθνικισμός”, αυτή η μάστιγα
    23-01-2018
    http://www.katiousa.gr/apopseis/aristeros-ethnikismos-afti-mastiga/
    Μία ημέρα μετά το συλλαλητήριο

    17-57

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Γκεόργκυ Ζούκωφ

    Λάθος! Επαναδιατυπώνω ένα μέρος από αυτά που έγραψα στο προηγούμενοι σχόλιο μου

    " Δεν θεωρώ τόσο τυχαίο πως προηγήθηκε ο νόμος για τον επιπλέον περιορισμό των απεργιών.

    Επίσης προβληματίζομαι πως η "διαχείριση" του ονόματος της FYROM καλύπτεται με ένα "πέπλο μυστηρίου" η οποία μπορεί να προβληματίζει ή να εξάπτει την φαντασία κάποιου κόσμου συνηθισμένου σε "συνομοσιωλογίες".

    Συνήθως "μυστικες διπλωματίες" πάντα και απανταχού της γης δεν γίνονται σχεδόν φανερά, αλλά μακριά με πρέσβεις / διπλωματικούς υπαλληλους που έχουν τις απαραίτητες διαπιστεύσεις και μακριά από τα φωτα της δημοσιότητας

    http://www.iefimerida.gr/news/388668/ti-syzitisan-kotzias-kai-skopianos-ypex-stin-triori-mystiki-synantisi-toy-makedonia
    "

    Προσπαθω να είμαι προσεκτικός Γκεόργκυ Ζούκωφ γιατί η πραγματικότητα μπορεί να διαψεύσει τον καθένα μας πανηγυρικά.

    Πάντως, αν και κάπως αντιφατικό, εύχομαι η γνώμη μου και οι προβληματισμοί μου να πέφτουν έξω

    17-57

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://luben.tv/politix/140957

    Δεν ξέρω τι ισχύει ή τι δεν ισχύει από αυτά που γράφει το luben.tv,
    αλλά κάποια είναι Links από τον 902.gr ή τον «Ριζοσπάστη». Άλλα από το Βήμα ή την ΕΦΣΥΝ. ΝΤαξει την λαλακία τους ή την σποντίτσα θα την πει το Βήμα για οτιδήποτε θυμίζει ΚΚ. nobodys perfect και ειδικά ο αστικός τύπος

    17-57

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επανάληψη μήτηρ μαθήσεως.

    Το παρακάτω ισχύει;
    Γιατί είναι από το site του Υπουργείου Εξωτερικών
    Ποιων έχει τις τζίφρες;
    Γιατί έχει την βούλα και του «Εθνάρχη»

    ΦΕΚ 238 5/11/1959 τεύχος 1ο
    Εφημερίδα της Κυβέρνησης του Βασιλείου της Ελλάδας
    Νομοθετικό Διάταγμα 4009 άρθρο 7 σελ.2041.
    Στα γαλλικά το ίδιο άρθρο, άρθρο 7 σελίδα 2034

    Περί κυρώσεως της μεταξύ των Κυβερνήσεων του Βασιλείου της Ελλάδος και της Λαϊκής Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γιουγκοσλαβίας υπογραφείσης την 18ην Ιουνίου 1959 Συμφωνίας περί αμοιβαίων δικαστικών σχέσεων

    http://www.mfa.gr/serbia/images/stories/missions/serbia/docs/συμβαση_αμοιβαιων_δικαστικων_ σχεσεων.pdf

    ή

    http://www.mfa.gr/serbia/images/stories/missions/serbia/docs/%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B7_%CE%B1%CE%BC%CE%BF%CE%B9%CE%B2%CE%B1%CE%B9%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%89%CE%BD_%20%CF%83%CF%87%CE%B5%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD.pdf


    Πως ονομάζει ένα προς ένα τα ομόσπονδα κράτη της Λαϊκής Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γιουγκοσλαβίας στο άρθρο 7 σύμφωνα με το link του ΥΠΕΞ;

    17-57

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πολυ προσεκτικη θεωρηση συνολικα 17-57

      Διαγραφή
    2. Από τον "Ημερόδρομο"
      Ιδού ποιοι διοργανώνουν το συλλαλητήριο (και μια κουβέντα για τον Μίκη) – των Νίκου Μπογιόπουλου/Παναγιώτη Θεοδωρόπουλου

      http://www.imerodromos.gr/idou-pii-diorganonoun-to-syllalitirio-ke-mia-kouventa-gia-ton-miki-ton-nikou-bogiopouloupanagioti-theodoropoulou/

      17-57

      Διαγραφή
  5. αντιγράφοντας από τον..εαυτό μου σε post στο «Sfyrodrepano»

    Κατα κόρον σε διάφορα δεξιά-ακροδεξιά κανάλια στην τηλεόραση, παρουσιάζουν τους αντι-Κομμουνιστές και αντι-Σταλινικούς Ευρωκομμουνιστές οπαδούς του Κάουτσκι / Μπερλιγκουέρ Συριζαίους ως..Κομμουνιστές ή και Σταλινικούς.

    Πέρα από το ότι δεν έχουν τα «κακαλα» να μιλήσουν κατευθείαν κατά ΠΑΜΕ ή ΚΚΕ ο Σύριζα είναι για αυτούς ο ιδανικός εύκολος – «βολικός» αντίπαλος.

    Είναι και άλλος ο λόγος.
    Κάτι τέτοιο, αν το έκαναν πρόωρα, θα σήμαινε επιπλεόν μεγαλύτερη άνοδο του ΠΑΜΕ(στο ΠΑΜΕ όσοι συμμετέχουν δεν είναι όλοι κομμουνιστές) αλλά και του ΚΚΕ.

    Τότε εθνικιστές / ακροδεξιοί αισθανόντουσαν λιγότερο δυνατοί, για αυτό δεν μιλούσαν απευθείας τόσο κατά ΠΑΜΕ / ΚΚΕ.Μία μεγάλη υπολογίσιμη μερίδα του λαού ακόμα αντέχει. Έχει πολύ αρνητική γνώμη για την ακροδεξιά, τον εθνικισμό και τον φασισμό. Και τα αντιεργατικά νομοσχέδια όπως πχ.ο ακόμα μεγαλύτερος περιορισμός του δικαιώματος της απεργιας μπορεί να μην περνούσαν από «ανακλαστική» αντίδραση αυτού του κόσμου και σύνταξης του με το ΠΑΜΕ παρόλο που μπορεί να μην συμφωνεί σε όλα μαζί του.

    Μετά το συλλαλητήριο για το όνομα της FYROM κάπως άλλαξε. Οι ακροδεξιοί μιλάνε κατά Στάλιν, κομμουνιστών χωρίς όμως να μιλάνε για τους κυβερνητικούς του Σύριζα εννοώντας το ΚΚΕ αν και ακόμα δεν το κατονομάζουν. Τώρα νοιώθουν πιο δυνατοί.

    Τώρα στα υπόλοιπα
    κόσμος από τα αριστερά ή πηγαίνει προς ΠΑΜΕ/ΚΚΕ ή αρχίζει να γίνεται αλλαγή στάσης ( προς το θετικότερο) προς ΠΑΜΕ / ΚΚΕ. Επίσης με την άνοδο του εθνικισμού/φασισμού παγκοσμίως, αλλάζει θετικά η γνώμη και προς τον Στάλιν. Αυτή είναι η αιτία.

    Το ποιοι πολιτικοί χώροι είναι ας το αναλογιστούν για το πόσο μοιάζουν οι μεταξύ τους λόγοι όταν είναι ενάντια προς το ταξικό εργατικό κίνημα / ΚΚΕ / ΕΣΣΔ / Στάλιν . Έστω και όταν τρολλάρουν άλλα Indymedia.

    Ο Στάλιν «έσκισε τα ράμματα» των φασιστών. Ο Τσε Γκεβάρα, σε επιστολή του δήλωνε την θετική του γνώμη για τον Στάλιν.

    αντιγραφοντας ένα σχόλιο από το ίδιο post από τον Προλεκαλτ

    «.. Ο Τσε, όχι μόνο δήλωνε τη θετική του γνώμη για τον Στάλιν, αλλά σε πολλά κείμενα του παραθέτει αποσπάσματα από το έργο του, αφού τον θεωρούσε σπουδαίο μαρξιστή επιστήμονα, ενώ στα ημερολόγια του έχουν καταγραφεί αναφορές στο πρόσωπο του Στάλιν, όπου εκδηλώνει τον θαυμασμό του για αυτόν. Αυτά ας τα έχουν υπόψιν όσοι αναρχοαυτονομοι που έχουν στη μπλούζα τους τον Τσε, αλλά βγάζουν σπυριά όταν ακούνε για τον Στάλιν. ..»

    17-57

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το "συλλαλητήριο" το διοργανώνει η ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ για να αντιπολιτευτεί τον ...εαυτό της! Και, καλού κακού, διορίζει και τον "ρουβίκωνα", σαν μόνιμο τρίτο μπαλλαντέρ, "αντιπολίτευση" της "αντιπολίτευσης".
    Διπλές ασφάλειες, και δεκαοχτώ σφυριά, όλα να βαράνε για τον ίδιο σκοπό, για να παχτώνουν τις αλυσσίδες του Λαού.
    Για όσους δεν καταλάβατε τι εστί ταξική πάλη το 2018 στην Ελλάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή