Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ !!


ποτε επιτελους θα γινουμε Ευρωπαιοι ?



Πήγε την μία ημέρα η πλειοψηφία της ΠΟΕ – ΟΤΑ στον Σκουρλέτη και βγήκε μετά από δύο λεπτά με τις δύο πλευρές να διατυπώνουν βαρύτατους χαρακτηρισμούς η μία για την άλλη! Μέχρι και οι μαϊντανοί μπλέχτηκαν στον καυγά! Γιατί;! Γιατί η τροπολογία του Σκουρλέτη δεν μονιμοποιούσε τους συμβασιούχους στην καθαριότητα αλλά προκήρυττε διαγωνισμό για την πρόσληψη 2.500 εργαζομένων στην καθαριότητα των δήμων, θέτοντας όριο ηλικίας στους διαγωνιζόμενους τα 40 έτη!

Το βράδυ της ίδιας ημέρας ο καυγάς και οι χαρακτηρισμοί μεταξύ Σκουρλέτη και ΠΟΕ – ΟΤΑ συνεχίστηκαν αλλά ο αριστερός πρωθυπουργός της χώρας κάλεσε την ΠΟΕ – ΟΤΑ να πάει να μιλήσει με τον ίδιον! Ω τι μεγάλη τιμή! Ο πρωθυπουργός κάλεσε στο γραφείο του την ΠΟΕ – ΟΤΑ για να δώσει λύση!
Την άλλη μέρα η ΠΟΕ – ΟΤΑ πήγε στην αριστερό πρωθυπουργό της χώρας ο οποίος έκανε ένα απίστευτο χουβαρνταλίκι! Βελτίωσε την τροπολογία Σκουρλέτη τόσο πολύ που δημιούργησε ρίγη συγκίνησης! Ποια ήταν η βελτίωση;! Οι χιλιάδες συμβασιούχοι της καθαριότητας θα απολυθούν, αλλά στον διαγωνισμό για προσλήψεις το όριο ηλικίας θα ανέβει στα 50 χρόνια και θα μελετηθεί η αύξηση του αριθμού των προσλήψεων, αφού μελετηθούν οι ανάγκες! Η πλειοψηφία της ΠΟΕ – ΟΤΑ που την προηγούμενη ημέρα είχε «σκυλοβριστεί» με τον Σκουρλέτη βρήκε πολύ θετικό και καλό το χουβαρνταλίκι του πρωθυπουργού!
Βέβαια ο πρωθυπουργός εκτός από το χουβαρνταλίκι που έκανε παρεμβαίνοντας στην τροπολογία Σκουρλέτη, δεσμεύτηκε πολιτικά ότι η καθαριότητα των δήμων δεν θα περάσει στους ιδιώτες! Προφανώς αυτό ήταν ένα σημαντικό στοιχείο που έκανε την πλειοψηφία της ΠΟΕ – ΟΤΑ να αναριγεί! Αφού ο μπεσαλής πρωθυπουργός που θα έσκιζε τα μνημόνια, θα καταργούσε τον ΕΝΦΙΑ, θα αποκαθιστούσε μισθούς και συντάξεις, θα γλίτωνε την λαϊκή κατοικία, έδωσε τον λόγο του ότι η καθαριότητα των δήμων δεν θα δοθεί σε ιδιώτες, έπρεπε όλος ο κόσμος να βγει και να πανηγυρίζει γιατί ως γνωστόν ο λόγος του πρωθυπουργού είναι συμβόλαιο!
Ευτυχώς η αποφασιστική στάση των ταξικών δυνάμεων στο πλάι των συμβασιούχων της καθαριότητας των δήμων δεν άφησε αυτήν την κωμωδία να εξελιχθεί βάσει του σεναρίου της λήξης της απεργίας! Οι αγωνιζόμενοι συμβασιούχοι πρέπει να συσπειρωθούν γύρω από τους αγωνιστές και να δώσουν αγωνιστικά τη μάχη για να κερδίσουν την εργασία τους, γιατί εάν περιμένουν από την πλειοψηφία της ΠΟΕ – ΟΤΑ το πολύ – πολύ να δουν μια ακόμα κακοπαιγμένη κωμωδία την Πέμπτη μετά την απεργιακή συγκέντρωση.
Ασημάκης απο το agkidapress.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου