Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Αυτοί που γιγάντωσαν τους φασίστες…







Οι θαμώνες του κάτω μέρους των πλατειών, αυτοί που σε αγαστή συνεργασία με τους θαμώνες του πάνω μέρους των πλατειών, φώναζαν έξω τα κόμματα και τα χρώματα από τις πλατείες, εννοώντας τις ταξικές δυνάμεις, οι τύποι που ανδρώθηκαν και άνδρωσαν τους φασίστες μέσα στις πλατείες, σήμερα εγγυώνται ότι θα τους πατάξουν!
Αθεόφοβοι και θεομπαίχτες όπως πάντοτε χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για την ταύτιση του κομμουνισμού με τον φασισμό, ενώ όλη η πρακτική τους στηρίζει αυτήν την χυδαιότητα του τσουβαλιάσματος των αγωνιστών της κοινωνίας της χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο με τους φασίστες υπερασπιστές των κερδών του μεγάλου κεφαλαίου.
Θα πατάξουν τους φασίστες όσο απάλλαξαν τον λαό από τα δεσμά του! Άλλωστε αυτοί είναι τα δύο άκρα του σάπιου εκμεταλλευτικού συστήματος! Και οι δύο στην υπηρεσία της εκμετάλλευσης της εργατικής τάξης από τους κεφαλαιοκράτες, ο ένας με την κοροϊδία και ο άλλος με την σιδερένια φτέρνα!
Η εγγύηση της πάταξης των φασιστών από αυτούς που θα μας έδιναν φως και τελικά μας άλλαξαν τα φώτα δόθηκε στον τόπο της θυσίας χωρίς καμία ντροπή! Ποιος έχασε την ντροπή για να την βρουν αυτοί!
Καπετάνιος απο την agkidapress




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου