Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Οι Γκαιμπελς βγήκαν παγανιά και δηλώνουν και..... κομμουνιστες !!



Και ψεύτης...
Γενάρης του 2013: 35 συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ παραπέμπονται σε δίκη για τη συμβολική κατάληψη στο υπουργείο Εργασίας, που έγινε ενάντια στις αντιασφαλιστικές επιδιώξεις της τότε κυβέρνησης.
Απρίλης 2015 (προχτές): Ο σκιτσογράφος Στάθης Σ. γράφει στον «Ενικό» έναν λίβελο, πυρήνας του οποίου είναι ο ισχυρισμός: «Οταν οι μνημονιακές κυβερνήσεις έκοβαν μισθούς και πετσόκοβαν συντάξεις, το ΠΑΜΕ (...) στο υπουργείο Εργασίας δεν είχε μπουκάρει. Τώρα (...) το ΠΑΜΕ μπούκαρε στο υπουργείο Εργασίας»!

Το ψέμα και η διαστρέβλωση βγάζουν μάτι. Εκτός, όμως, από συκοφάντης ο κ. Στάθης είναι και τεμπέλης. Μια τυχαία αναζήτηση στο διαδίκτυο να έκανε θα είχε στην οθόνη του δεκάδες τέτοιου τύπου παρεμβάσεις του ΠΑΜΕ από το μακρινό 2000 έως σήμερα.


... και αδιάβαστος
Θα είχε διαβάσει τη δήλωση Σημίτη τον Απρίλη του 2001: «Θέλω να καταγγείλω την κατάληψη που έγινε στο υπουργείο Εργασίας, την κατάληψη που γίνεται στο χώρο της Ακρόπολης και την προσπάθεια κατάληψης και άλλων χώρων. Δείχνουν ότι υπάρχει ένα οργανωμένο σχέδιο».
Θα είχε διαβάσει και την εγκύκλιο του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ι. Τέντε, που το 2012, προσπαθώντας να εμποδίσει τις κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ, χαρακτήριζε την κατάληψη «έγκλημα», σημειώνοντας ότι «διώκεται αυτεπαγγέλτως».
Θα είχε διαβάσει και την τότε ανακοίνωση του ΠΑΜΕ που σημείωνε: «Το ΠΑΜΕ θα αξιοποιεί κάθε μορφή πάλης και αγώνα που θα αποφασίζουν οι εργαζόμενοι. Δεν πρόκειται να ζητήσουμε την άδεια καμιάς κυβέρνησης, κανενός μηχανισμού και υπηρεσίας για το πώς και με ποια μορφή θα απαντάμε κάθε φορά απέναντι στα αντιλαϊκά μέτρα».
Θα είχε διαβάσει για τις καταλήψεις στο υπουργείο Οικονομικών, στο Εμπορίου, στο ΙΚΑ, στον ΣΕΒ, σε κτίρια πολυεθνικών και πάει λέγοντας.
Ομως ο Στάθης Σ. δεν ήθελε να διαβάσει. Επρεπε να εκτελέσει την αποστολή που έχει στο πλαίσιο του καταμερισμού της κυβερνητικής προπαγάνδας και ελλείψει επιχειρημάτων κατέφυγε στον γκαιμπελισμό!





(ενα μικρό δείγμα τα δυο βίντεο απο το youtube το οποιο ειναι γεματο απο τους αγώνες του ΠΑΜΕ) 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου