Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΡΟΒΟΛΕΑΣ

 



Βρωμα!Μποχα!Δυσοδια κι Αηδια!
Δεν λεω που ολα τα καναλια σημερα απο τον Σκαι με τη Βουλτεψη κι ενα θλιβερο δημοσιογραφισκο Συριζαιο μεχρι το Οπεν συζητουσαν τις δηλωσεις Κουτσουμπα χωρις εκπροσωπο του ΚΚΕ.Το θεωρω φυσικο για τον πλουραλισμο τους.Λεω γι αυτη την απαθεια την απαξιωση της σοβαροτητας του θεματος.Το ποσο απλα αποδεχονταν την εκπορνευση των νεων προκειμενου να πληρωσουν το κοστος των σπουδων.Εκοβε ο ενας εραβε ο αλλος."Ε κι εμεις οταν ειμασταν φοιτητες δε τα ζουσαμε διπλα μας" ελεγε ο Παυλοπουλος "ναι ναι ατυχης δηλωση" συμπληρωνε ο συριζαιος "πιστευει το ΚΚΕ πως οι σεξεργατριες(!!) ειναι φαινομενο του καπιταλισμου" "ναι λες και στο σοσιαλισμο δε γινονταν αυτα τα ξερουμε τωρα" πεταγονταν η Βουλτεψη η οποια γνωστη αλλωστε κομμουνιστοφαγα αναφερθηκε και στην ημερα της γυναικας με ενα ντελιριο που αγγιξε και την αντισταση του ΕΑΜ."Ε ενταξει μπορει να μην ειναι αντιφεμινιστες καθαρα αλλα ξερουμε ναι υπηρχαν γυναικες στο ΕΑΜ αλλα δεν ηταν...να τις ειχαν για να πλενουν τις καλτσες"!!Αγνοει η Βουλτεψη και ο καθε αστικος βοθρος πως για πρωτη φορα οι γυναικες ψηφισαν για κυβερνηση αυτη του βουνου του ΕΑΜ.

Αγνοει ο καθε αστος τζουζες πως πρωτη φορα πραγματικη ισοτητα και ισονομια γνωρισαν οι γυναικες στο σοσιαλισμο της ΕΣΣΔ εκει οπου η πορνεια δεν ηταν κατι ευκολοχωνευτο ουτε δικαιωματικο αλλαζοντας τη λεξη πορνη με το σεξεργατρια για να γινεται πιο πολιτικαλ κορεκτ.Αγνοει ο καθε αστος χατζιαβατης πως στα πλαισια της γυναικειας χειραφετησης η ΕΣΣΔ ηταν η πρωτη χωρα που καθιερωσε επιδομα και αδειες μητροτητας και εστειλε την πρωτη γυναικα στο διαστημα οταν στην Ελλαδα εσφαζαν τις κορες στο γονατο αν δεν δεχονταν το προξενιο..Οχι δε τα αγνοουν.Αυτο που συμβαινει ειναι πως καμμια γ........νη δημοσκοπηση δε δειχνει το ΚΚΕ να συρρικνωνεται να παει στο 6 η στο 5 και γιατι οχι και στο οριο του στατιστικου λαθους του 3%.Παροτι τις κανουν οι ιδιοι αυτο επιμενει να φαινεται στο 8-9-10%.Δεν επιασε ο πολεμος με το νομοσχεδιο για τα ομοφυλα ζευγαρια.Ολο το αστικο τοξο (ΝΔΣΥΡΙΖΑΠΑΣΟΚ) εβαλε κατα του ΚΚΕ.Αποτελεσμα μηδεν.Τωρα ξανα το ιδιο.Ολοι μαζι (πως γινεται να ομοννοουν ολοι μαζι τοσο συχνα πλεον) κατα μιας αναφορας σε πραγματικα γεγονοτα.Ξανα δε θα τους περασει.


Δε θα αποδεχθουμε ποτε ως φυσιολογικο, ως κατι που εχει να κανει με την "ελευθερη βουληση της σεξεργατριας" την εκμεταλλευση του γυναικειου/αντρικου σωματος απο το συστημα με σκοπο το κερδος.Ειναι εκφυλιστικο ειναι αποτελεσμα ενος σαπιου συστηματος εκμεταλλευσης που εμεις παλευουμε να ανατρεψουμε.Καμμια γυναικα κανενας αντρας νεος η νεα δε πρεπει να αποδεχεται την εκμεταλλευση της/του στο ονομα μιας δηθεν ελευθεριοτητας και καποιων θολων "ατομικων δικαιωματων"...


Χρήστος Καζάκος







3 σχόλια:

  1. Το πόσο την έχουν πατήσει, φαίνεται από τα σχόλια στο διαδίκτυο. Είναι χιλιάδες σχολιαστές, μη κουκουέδες, συντριπτική πλειοψηφία, που επισημαίνουν/επιδοκιμάζουν την ευστοχία των δηλώσεων του ΚΚΕ κρίνοντάς τες επί της ουσίας. Σε αντίθεση, οι λιγοστοί "αριστεροί" "επικριτές" μυρηκάζουν τα γνωστά μπαγιατεμένα πασόκικα, "κάνετε πλάτες στη δεξιά", την ώρα, που οι ταυτίζονται με την ..."δεξιά". Η, όλοι τους, ακόμα λιγότεροι αριστεροδέξιοι, ανασύρουν την μουχλιασμένη "σοβιετολογία" των ..."τζην"! Μωραίνει κύριος....
    Χα, το ΚΚΕ πάει καβάλα, χάρη και στην ...καφρίλα της ενωμένης εναντίον του(!) αντιπολίτευσης(!!) των δουλικών του Κεφαλαίου/Ιμπεριαλισμού!
    Σε πανικό βρίσκονται τα επιτελεία, που στήνουν το πολιτικό παιχνίδι ..."τι φταίει, ρε γαμώτο;"...!!!
    Ενωθήκαν όλος ο "δικαιωματικός" πολιτικός βόθρος, Νουδού, τΣύριζα-ΠΣ, μΠατσόκ( με άλλο ΑΦΜ), Νέος τΣύριζα (Ν.ΑΡ), η Ζωϊτσα(αυτή με τις καρδούλες:"Ποιός είστε και πως σας λένε - τι είπατε;") κλπ. υπομείονες, λες κι έχουμε ..."Λαϊκή Εξουσία" κι αυτοί είναι οι ..."διαφωνούντες"!
    Εικόνες από το μέλλον.......
    ..........................................................
    Ταιριάζει εδώ, να αφιερώσουμε στην υποκρισία τους και λίγο ζεϊμπέκικο Μητροπάνο, που τούχει και ο Γ.Γ. αδυναμία να το χορεύει:

    Του βάζεις δύσκολα του κόσμου αυτού του άμυαλου
    και ξενυχτάς με το ζεϊμπέκικο του αρχάγγελου
    γελάς με γέλιο δυνατό κι όποιος αντέξει
    μετά ζητάς σιωπή που δε σηκώνει λέξη
    Μοναχική και σπάνια
    γυρνάς μες στα Βαλκάνια
    ανέμους να θερίσεις
    σαν Παναγιά σ’ έναν τεκέ
    ψάχνεις του κόσμου το λεκέ
    για να τον καθαρίσεις
    Μελαχροινούς Θεούς τις νύχτες ονειρεύεσαι
    και μ’ όποιον ήλιο σεργιανάς τον ερωτεύεσαι
    οχτώ μποφόρ κι οι δράκοι βγήκανε στο κύμα
    παίρνεις μελάνι και φτερό και γράφεις ποίημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η κατάργηση του μνημονίου με ένα νόμο και ένα άρθρο ήταν σχήμα λόγου Ζωϊτσα 3 εβδομάδες πριν το δημοψήφισμα του 2015

      Διαγραφή
  2. Από τώρα οι της "Ιεράς Συμμαχίας""( Νουδού, τΣύριζα-ΠΣ, μΠατσόκ( με άλλο ΑΦΜ), Νέος τΣύριζα (Ν.ΑΡ), η Ζωϊτσα(αυτή με τις καρδούλες:"Ποιός είστε και πως σας λένε - τι είπατε;") συνασπίζονται" για να κάνουν αντιπολίτευση στην Λαϊκή Εργατική Εξουσία που θα έρθει

    Καλή επιτυχία στην αυριανή απεργία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή