Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Τρίτη 2 Μαρτίου 2021

Να χεις στο νου σου το παιδί ...γιατί αν γλυτώσει το παιδί....

 



Με αφορμή αυτά που όλα που βγαίνουν στη φόρα για βιασμούς ανηλίκων από κυκλώματα που έχουν τα πλοκάμια τους στην εξουσία, για εμπλοκή ΜΚΟ που "προστατεύουν" ασυνόδευτα προσφυγόπουλα και επίσης με αφορμή έναν άστεγο ηλικιωμένο που είδα να σέρνεται ανήμπορος και πιάστηκε η ψυχή μου, έχω να πω το εξής αληθινό γεγονός.
Στο τέλος του Β' Π.Π. η Σοβιετική Ένωση θρήνησε εκατομμύρια νεκρούς στα πεδία των μαχών και όχι μόνο. Τα ορφανά ήταν χιλιάδες. Και οι υποδομές της χώρας κατεστραμμένες. Στους δρόμους όμως αυτής της αχανούς χώρας δεν κυκλοφόρησε ποτέ άστεγος γιατί υπήρχε κράτος που μεριμνούσε και άλλη νοοτροπία.
Για τα χιλιάδες ορφανά χτίστηκαν μεγάλα ορφανοτροφεία με γιατρούς, εκπαιδευτικούς, ψυχολόγους και άλλα απίστευτα.
Σαν να μην έφτανε αυτό, η ΕΣΣΔ φιλοξένησε και τα χιλιάδες ορφανά των κυνηγημένων κομμουνιστών στη λήξη του ελληνικού εμφύλιου το 1949.
Από αυτές όλες τις δομές φιλοξενίας βγήκαν άνθρωποι σπουδαγμένοι, τεχνίτες, επιστήμονες, χρήσιμοι στην κοινωνία.
Κάποια από αυτά τα προσφυγόπουλα της Ελλάδας δεν ακολούθησαν τις ιδέες των γονιών τους όταν επέστρεψαν στην Ελλάδα.
Κανένα όμως παιδί από αυτά όταν έγινε ενήλικας δεν κατήγγειλε βιασμούς και κακομεταχείριση ή ρατσισμό.
Κανένας δεν κατήγγειλε τιμωρίες, πείνα, ελλείψεις στα ορφανοτροφεία των σοσιαλιστικών χωρών.
Κανένας δεν κατήγγειλε παράνομες υιοθεσίες, αρπαγές ανηλίκων και οτιδήποτε ακούμε να συμβαίνει στα Παπάφεια, στα Βατικανό, στις κρατικές δομές (παλιότερα στα ορφανοτροφεία της Φρειδερίκης), σε αυτές της εκκλησίας, στις ΜΚΟ στη χώρα μας και αλλού.
Και πιστέψτε με, αν υπήρχε έστω ένα περιστατικό θα το είχαν κάνει σημαία τους οι υποστηρικτές του καπιταλισμού.
Δυστυχώς για αυτούς όμως, δεν υπήρχε.
Αντιθέτως συνέχεια βγαίνουν στη φόρα σκάνδαλα που αφορούν παιδιά ορφανά και γενικά απροστάτευτα.
Ενήλικες που μεγάλωσαν στα ορφανοτροφεία της ΕΣΣΔ έχουν να πουν τα καλύτερα λόγια. Έχουν τις καλύτερες αναμνήσεις.
Σε όποια παράταξη κι αν ανήκει κάποιος, αυτό είναι που δεν μπορεί να παραβλεφθεί και πρέπει να αναγνωριστεί.


Thesska K.










4 σχόλια:

  1. Ναι αλλα τα 700 εκατομμυρια νεκρους του Σταλιν ?

    υγ: ευχαριστουμε για την αναρτηση.

    MiG-23

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...Το παλλαϊκό ξεσήκωμα ήταν τέτοιο που οι κατακτητές αναγκάστηκαν να ανακαλέσουν την απόφασή τους και να δηλώσουν ότι “ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ζήτημα πολιτικής επιστράτευσης για την Ελλάδα”. Η 5η του Μάρτη του 1943 δεν έσωσε μόνο τα ελληνόπουλα από τα γερμανικά κάτεργα αλλά συνετέλεσε και στην πορεία και την εξέλιξη του πολέμου και έδειξε το δρόμο που πρέπει να ακολουθούν οι λαοί για να επιβάλουν τις θελήσεις τους (…)».https://www.imerodromos.gr/5-marti-1943-2/..... Πολύ σωστά με την διαφορά πως το σχήμα μέσα απο το οποίο αγωνίζεται ο λαός δεν πρέπει να είναι ...πολιτικό μέτωπο... αλλά κοινωνική συμμαχία το ΚΚΕ να έχει στρατηγικό στόχο τον Σοσιαλισμό και αυτοτελή δράση και όταν φτιάχνεις την ΕΠΟΝ να είναι κοινωνική συμμαχία ωστε να μη διαλύσεις την ΟΚΝΕ για να μπορέσει ο λαός να πάρει την εξουσία τον ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΟΥ 1944. 1ο Δοκίμιο ιστορίας του ΚΚΕ 1918 1949 ΤΟΥ 2018 αξίζει να μελετηθεί απο όλους. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://www.avgi.gr/politiki/381141_otan-kaloyse-se-psifo-stin-foititiki-parataxi-toy-kke-gia-na-bgoyme-oloi-sto-dromo Και μετά όταν τους λες ότι οι φασίστες μπροστά τους είναι αγγελούδια παρεξηγούνται. Είναι οι χειρότεροι αντικομουνιστές. Μιλάμε για τα χειρότερα κατακάθια της κοινωνίας. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή