Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

Vrasna (σλαβική λέξη )

Τα Βρασνά έγιναν πρωτοσέλιδο θέμα σήμερα, επειδή οι κάτοικοι του χωριού κατασκήνωσαν βραδιάτικα για να στήσουν ενέδρα και να πετάξουν πέτρες σε λεωφορεία που μετέφεραν πρόσφυγες, με σκοπό να εμποδίσουν τη μετεγκατάσταση τους στην περιοχή. Τα κατάφεραν.

Ας προσπεράσουμε για λίγο το πόσο ρατσιστικό και σκατόψυχο είναι το να τρομοκρατείς ανθρώπους που ψάχνουν να βρουν καταφύγιο από τη βία που τους ξερίζωσε από τον τόπο τους. Ας μην πιάσουμε καν το αν τα μωρά που έκλαιγαν στις αγκαλιές των μανάδων τους είναι πρόσφυγες ή μετανάστες, νόμιμοι ή λαθραίοι, νοικοκυραίοι ή τζιχαντιστές. Κι ας κάνουμε ρελάνς στη ρητορική φυλετικού μίσους της ακροδεξιάς, και ιδίως στην αντίληψη ότι κάποιοι από εμάς είναι πιο Έλληνες από τους άλλους, γιατί είναι απευθείας απόγονοι του Λεωνίδα και του Μεγαλέξανδρου, και όχι τίποτα τουρκόσποροι που ήρθαν με τη μικρασιατική καταστροφή να αλλοιώσουν τον πολιτισμό μας.
Τι πιο λογικό από το να ξεχωρίσουμε την ήρα από το στάρι; Προτείνω λοιπόν από δω και στο εξής να γίνει υποχρεωτικό το τεστ DNA σε όλους τους κατοίκους της ελληνικής επικράτειας, και το ίδιο να ισχύσει για τεστ γνώσεων της ελληνικής γλώσσας και ιστορίας.
Έχεις κάτω από 75% γνήσιο ελληνικό DNA, με το υπόλοιπο ποσοστό να προέρχεται από άλλες φυλές; Είσαι πιο σκούρος, πιο ξανθός ή πιο σχιστομάτης απ' όσο πρέπει, γιατί κατάγεσαι από επιμειξίες με Σλάβους, Τούρκους, Άραβες, Γότθους, Ενετούς, Εβραίους, Αφρικανούς ή Μογγόλους; Χάνεις αυτομάτως την ελληνική ιθαγένεια (και το δικαίωμα ψήφου φυσικά). Κι εσύ και τα παιδιά σου και τα εγγόνια σου. Για πάντα.


Παίρνεις κάτω από τη βάση σε διαγώνισμα ορθογραφίας, γραμματικής, συντακτικού και μετάφρασης αρχαίου ελληνικού κειμένου; Επίσης χάνεις την ιθαγένεια, και ποσώς μας ενδιαφέρει αν θα βρεις άλλη. Μη σου πω ότι θα σε απελάσουμε κιόλας (όπου σε δεχτούνε), ή θα σε βγάλουμε δια της βίας από το σπίτι σου και θα σε στιβάξουμε σαν το ζώο σε τσαντήρια πίσω από συρματοπλέγματα. Αν θέλουμε θα σου πετάμε και πέτρες - Έλληνες είμαστε, δεν θα μας πεις εσύ τι θα κάνουμε στη χώρα μας.
Μπερδεύεις τον Αριστοτέλη με τον Αριστοφάνη και τον Αγαμέμνονα με τον Αγησίλαο, ή πιστεύεις ότι η άλωση της Κωνσταντινούπολης οφείλεται σε κάποια μυστηριώδη κερκόπορτα, που όλοι οι σοβαροί επιστήμονες διεθνώς συμφωνούν ότι αποτελεί μύθο; Τον πούλο, βρωμιάρη ξένε, δεν σε θέλουμε ανάμεσα μας εμείς που ξέρουμε ποιοι πολέμησαν στη μάχη των Πλαταιών και πόσες από τις τραγωδίες του Αισχύλου διασώζονται σήμερα.
Τολμάς, φίλε συμπατριώτη; Ή μήπως φοβάσαι ότι θα κοπείς στις εξετάσεις και θα μας κλαίγεσαι μετά σαν τα ηγετικά στελέχη της Χρυσής Αυγής στις απολογίες τους; Που ο ένας δεν ήξερε ότι έμπλεξε με ναζιστική οργάνωση και απλά του άρεσαν οι εκδρομές, ο άλλος ντυνόταν Χίτλερ για να κάνει πλάκα με τους φίλους του τις απόκριες, κι ο τρίτος έκανε τατουάζ το "Sieg Heil" στο χέρι του γιατί του άρεσε η γραμματοσειρά...
Λαθροπίθηκοι είσαστε όλοι εσείς που επικαλείστε αντιεπιστημονικές εθνικιστικές μπαρούφες για να νιώσετε σημαντικότεροι απ' όσο είσαστε, ενώ η προγιαγιά σας γεννήθηκε σε στάνη κάπου στα Ουράλια κι ο προπάππους σας ήταν Μαυριτανός πειρατής του Μπαρμπαρόσα, που ναι μεν λεηλάτησε και κατέσφαξε όλο το Αιγαίο, αλλά οι άντρες του ήταν κύριοι και δεν βίασαν ποτέ καμία γνήσια Ελληνίδα, από σεβασμό στην ένδοξη ιστορία και πολιτιστική κληρονομιά μας. Μόνο σκλάβες τις πούλησαν, για να τις βιάσουν οι αγοραστές τους στην Αραπιά.
Άντε, να λιγοστεύουμε σιγά-σιγά. Κι αν κοπώ κι εγώ δεν πειράζει, τουλάχιστον θα κοιμάμαι ήσυχος ότι ούτε ένας δεν έχει ελληνική ιθαγένεια χωρίς να τη δικαιούται πραγματικά. Που οι αρχαίοι Έλληνες δεν είχαν έθνος βέβαια, προέρχονταν οι ίδιοι από ένα σωρό μεταναστευτικά ρεύματα και επιδρομείς, και το μόνο που τους ένοιαζε ήταν να μετέχει κάποιος στην ελληνική παιδεία για να θεωρείται Έλληνας. Πράγμα που σημαίνει ότι εσύ, αγράμματε ρατσιστή μπαστουνόβλαχε, ακόμα και να έχει μείνει αναλλοίωτο το DNA σου από την εποχή του Ομήρου επειδή στο κατσικοχώρι σου δεν μπήκε ποτέ στον κόπο να πατήσει το πόδι του κατακτητής και έκτοτε γεννιέστε όλοι καθυστερημένοι λόγω ενδογαμίας, μπορεί να είσαι ό,τι άλλο θέλεις, πέρα από Έλληνας.
(Πηγή:Elikas Helix)

1 σχόλιο:

 1. Δεν παρατήρησες το άλλο Λαϊκή Εξουσία.

  Τώρα που βγήκε η ΝΔ στην κυβέρνηση τσιμουδιά για τα όσα λένε τα στελέχη της για το Μακεδονικό και για την αναγνώριση της βόρειας μακεδονίας ή αλλιώς πρώην πρώην ΓΔΜ όπως μου αρέσει να την λέω.

  Που είσαστε ρε μακεδονοσυλλαλητηριοχοι του 2018 να διαμαρτυρηθείτε για τα όσα λένε επίσημα τα στελέχη της ΝΔ στο σήμερα και μερικοί μάλιστα παρουσία του Αμερικανού Πρέσβη για το όπως ονομάζουν τον "βόρειο γείτονα"; ΑΛΛΆ ΤΩΡΑ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΝΑΤO ο "βόρειος γείτονας" και μάλλον όλα "μέλι-γάλα" και δεν διαμαρτύρεστε ε:

  Άρα τα συλλαλητήρια στις αρχές του 2018 ήταν μάλλον προσχηματικά. Όπως έγραψε παλαιότερα και ο Σεχτάρ ο Τρομερός η αστική τάξη έκανε διαδήλωση κατά του...εαυτού της!

  17-57

  ΑπάντησηΔιαγραφή