Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

Ανασκολοπίζοντας την Ιστορία"Κάθε άνθρωπος που αγαπά την ελευθερία χρωστάει στον Κόκκινο Στρατό περισσότερα από ότι μπορεί ποτέ να πληρώσει"
Έρνεστ Χέμινγουεϊ.
Δεν έχουμε την απαίτηση από τα ζώα της ΔΑΠ στην Πάντειο να ξέρουν τη παραπάνω φράση του Χέμινγουεϊ ,γιατί δεν συχνάζει στη Μύκονο για να τον ξέρουν.

Μπορούν αυτήν την αφισούλα όμως να τη δείξουν στους συγγενείς των εκατομμύριων θυμάτων του φασισμού τόσο στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο που μάτωσε από τη ναζιστική θηριωδία ,και θα πάρουν την απάντηση που τους αρμόζει.
2 σχόλια:

  1. Το Ταξικό ναυάγιο Καλαματιανός σε δράση. Θαυμάστε τον. Ο 2ος Π.Ιμπεριαλιστικός πόλεμος τελείωσε βέβαια χάρη στον Κόκκινο στρατό και στην ΕΣΣΔ αλλά σύμφωνα με το Ναυάγιο ...βοήθησαν και οι σύμμαχοι.... απο την δύση. Οι Καπιταλιστές δηλαδή που έτρεχαν να σώσουν για τον Καπιταλισμό ότι προλάβουν. Υπήρξαν ...ελπίδες... μετά το 1945 οτι θα πάει καλύτερα ο καπιταλισμός αλλά όλα γρήγορα γίνανε κουρελόχαρτο χοχοχοχοοχοχοχοχοχο και συνεχίζει το ναυάγιο να μας λέει πόσο ...κακοί... ειναι οι ΗΠΑ και οι δυτικοί ιμπεριαλιστές που το 40 ήταν καλοί... χαχαχαχαχα και οτι σήμερα καταπιέζουν πολλές άλλες χώρες ΡΩΣΙΑ ΚΙΝΑ ΙΡΑΝ ΙΝΔΙΑ...κ.α που αυτές δήθεν δεν είναι Ιμπεριαλιστικές και μας καλεί να αγωνιστούμε να επιστρέψουμε στον ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ και να κάνουμε .....αντιιμπεριαλιστικό.... αγώνα με τους ιμπεριαλιστές ΡΩΣΙΑΣ ΚΙΝΑΣ ΙΡΑΝ κ.α. Θαυμάστε το κατάντημα του. Ούτε να τον φτύσεις δεν αξίζει τον ΑΘΛΙΟ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην Κολομβία συνεχίζεται η σφαγή όσων παρέδωσαν τα όπλα με την συμφωνία στην ...αβάνα... εκτελέσεις στην μέση του δρόμου απο συμμορίες του Καπιταλισμού. Μέσα σε αυτή την σφαγή πολλοί σύντροφοι αποφάσισαν να μη κάτσουν να τους σκοτώσουν και πήραν ξανά τα όπλα. Η Συνέχεια ...γνωστή απο το παρελθόν.... το κόμμα θα τους διαγράψει για ....τυχοδιωκτισμό.... οπως τυχοδιώκτες είχαν χαρακτηριστεί απο το ...Κ.Κ ο Φιντέλ με τους συντρόφους του για την Μονκάδα στις 26 Ιούλη του 1953 και ο ΤΣΕ απο το ...Κ.Κ Βολιβίας το 1967. Επίσης ο ΑΡΗΣ το 1945 με το Ούτε Φαί ούτε νερό στους ...ληστές... επειδή ήθελε να συνεχίσουν τον αγώνα για την εξουσία και όχι να ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ όπως τους καλούσε το ...ομόσπονδο... ΚΚΕ και το ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ με την ...λαοκρατία..... ΕΥΡΩΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ. ΑΛΗΤΕΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή