Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Τρίτη 28 Μαΐου 2019

Το κορυφαίο Πολιτικό ζήτημα των εκλογών


Παραθέτουμε απόσπασμα των δηλώσεων του Κ.Κατιμερτζόγλου υποψηφιου Δήμαρχου με την ΛΑ.ΣΥ.στον Δήμο Ν.Ιωνίας που δίνει την εξηγηση γιατι το κομμα κατεβηκε ενιαια σε ολους τους Δημους .Αυτο πρεπει να το εμπεδωσει ο λαος γιατι ειναι κορυφαιο πολιτικο ζητημα

"Εμείς δώσαμε μια μάχη, προκειμένου να αναδείξουμε τον ενιαίο χαρακτήρα των εκλογών. Δηλαδή, ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση, οι κυβερνήσεις, οι Περιφέρειες και οι Δήμοι ουσιαστικά συνδέονται με μια πολιτική, η οποία εκφράζεται σε όλα τα επίπεδα, και στην πραγματικότητα προωθεί τα συμφέροντα του μεγάλου Κεφαλαίου και των επιχειρήσεων. Και σε κεντρικό επίπεδο και σε τοπικό επίπεδο. Δεν το κρύψαμε αυτό. Είπαμε ότι η ψήφος μας είναι ενιαία σε όλες τις κάλπες και η απάντησή μας είναι ενιαία, διότι ενιαία είναι και η επίθεση την οποία δέχεται ο λαός είτε σε πανευρωπαϊκό, είτε σε εθνικό, είτε σε τοπικό επίπεδο."



ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΩΝ 5 ΔΗΜΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΟΚΚΙΝΟΙ

1 σχόλιο:

  1. ναστε δυνατοι συντροφοι και μεις πρωτα απο σας θα ξαναστησουμε το κοκκινο λαβαρο στην καρδια του νεοναζισμου στις Βρυξελλες...καλη δυναμη και υπομονη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή