Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Παύλος ζει ,τσακίστε τους ΝΑΖΙ


Με το σύνθημα, «Στη Ζώνη και στους κλάδους ποτέ και πουθενά, τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά», σωματεία και φορείς του Πειραιά πραγματοποιούν αυτή την ώρα μαζική, μαχητική πορεία στις εργατογειτονιές του Κερατσινίου για τα 5 χρόνια από τη δολοφονία του Π. Φύσσα.
«Στους εφοπλιστές κάνουνε τις πλάτες της Χρυσής Αυγής οι μαχαιροβγάλτες» και «Είστε τα τσιράκια των εφοπλιστών μπράβοι και χαφιέδες των αφεντικών», είναι μερικά από τα συνθήματα που δονούν την ατμόσφαιρα στους δρόμους του Κερατσινίου.




Πλήθος κόσμου βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη Δραπετσώνα στη συναυλία μνήμης στον Παύλο Φύσσα που διοργάνωσε η οικογένεια και οι φίλοι του Παύλου, τα έσοδα της οποίας προορίζονται για την κάλυψη των εξόδων της πολιτικής αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής. 
Με τίτλο «5 ΧΡΟΝΙΑ#ΣΙΓΑ_ΜΗ_ΦΟΒΗΘΩ» η συναυλία πραγματοποιήθηκε στο νέο χώρο των Λιπασμάτων του Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας. «Θα παλέψουμε ως το τέλος για να μην παραδοθεί η γειτονιά του Παύλου στους δολοφόνους του [...]. Το γεγονός που αποκλειστικά νοηματοδότησε την 18/9 είναι η δολοφονία του Παύλου στο Κερατσίνι. Τα υπόλοιπα γεγονότα έρχονται να αποδείξουν ότι ο Πειραιάς συνεχίζει να αποτελεί το κέντρο των εξελίξεων και ότι εκεί πρέπει να τελειώσουμε με τους φασίστες...» αναφερόταν στο κάλεσμα της οικογένειας και φίλων Παύλου Φύσσα.
Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στη σκηνή ανέβηκαν οι «Μεθυσμένα Ξωτικά», «KοllektivΑ» «Rationalistas» κ.ά.
Στη συναυλία που πραγματοποιήθηκε παραβρέθηκε αντιπροσωπεία του ΚΚΕ με την Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ και βουλευτή και τον Βαγγέλη Μαρούπα, μέλος της ΚΕ και γραμματέα της ΤΕ Πειραιά. Επίσης, το «παρών» έδωσε αντιπροσωπεία της ΚΝΕ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου