Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Σάββατο 26 Μαΐου 2018

"Ρουβίτσες " Χρυσαυγίτικες




Στόχος φασιστικού τύπου βίας, στο όνομα του Ρουβίκωνα και από υπερασπιστές του, έγινε ο δημοσιογράφος και διαχειριστής του διαδικτυακού περιοδικού Ατέχνως Ηρακλής Κακαβάνης, γιατί τόλμησε να φιλοξενήσει ειδήσεις που αφορούν το Ρουβίκωνα και οι οποίες δεν τους είναι αρεστές (στοχοποίηση συμβολαιογράφου και δήλωση του γνωστού φασίστα Αθ. Πλεύρη).

Την Παρασκευή (25/5) και το Σάβατο (26/5) εκδηλώθηκε μια άνευ προηγουμένου χυδαία διαδικτυακή επίθεση από τον ιστότοπο Βαθύ Κόκκινο (απόλυτα συμβατή με την εν συνόλω παρουσία του στο διαδίκτυο). Ψεύδη, ύβρεις, συκοφαντίες (συνοδευμένα με φωτογραφία) με στόχο την επαγγελματική και κοινωνική εξόντωση του Ηρακλή Κακαβάνη.
Ευθύς αμέσως, στηλιτεύοντας την επίθεση, θέσαμε το ερώτημα «Αλήθεια, οι περίφημοι κοινωνικοί αγωνιστές του «Ρουβίκωνα», τέτοιους ιδεολογικούς «συνηγόρους» έχουν; Από αυτούς εκπροσωπούνται και σ’ αυτούς στηρίζονται;».
Η αλήθεια είναι ότι δεν περιμέναμε απάντηση και μάλιστα τόσο γρήγορα και από τη συγκεκριμένη πηγή. Ο γνωστός αυτοαποκαλούμενος αντεξουσιαστικός χώρος indymedia (γνωστός για τη φιλοξενία ρυπαρογραφημάτων, ειδικά δε σε ό,τι σχετίζεται με κομμουνιστές και το οργανωμένο λαϊκό – εργατικό κίνημα), έσπευσε να φιλοξενήσει – υιοθετήσει το σημερινό ασύλληπτου φαντασίας και λογικής, ξένο με κάθε μορφή πολιτικής αντιπαράθεσης, δημοσίευμα από τον ιστότοπο Βαθύ Κόκκινο.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου