Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

Κινητικότητα και χαριεντισμοί





Εκτός από την κινητικότητα που υπάρχει στο χώρο της κεντροαριστεράς, με τη δραστηριοποίηση στελεχών του «σημιτικού» ΠΑΣΟΚ, διεργασίες αναδιάταξης του πολιτικού σκηνικού έχουμε και στο χώρο που τοποθετείται «δεξιά» της ΝΔ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, στελέχη της Χρυσής Αυγής, που υποστηρίζουν την άποψη ότι ένας «εξοβελισμός των ακροτήτων» θα μπορούσε να συμβάλει στην αναβάθμιση του ρόλου της φασιστικής οργάνωσης στο αστικό πολιτικό σύστημα, έχουν επαφές με στρατιωτικούς, ακαδημαϊκούς, επιχειρηματίες, ακόμα και πρώην βουλευτές της ΝΔ, για την ανανέωση της κοινοβουλευτικής τους ομάδας στις επόμενες εκλογές. Οι δικές τους προθέσεις είναι «ένα το κρατούμενο».
Φαίνεται, όμως, ότι συμπίπτουν και τροφοδοτούνται από τους σχεδιασμούς διαφόρων κέντρων να «αφομοιώσουν» στο λεγόμενο «δημοκρατικό τόξο» τη Χρυσή Αυγή και να της αναθέσουν καθήκοντα στο υπό αναμόρφωση αστικό πολιτικό σύστημα.
Επομένως, όπως προκύπτει από τα ίδια τα γεγονότα, μόνο τυχαίοι δεν είναι οι χαριεντισμοί διαφόρων, ακόμα και της κυβερνητικής πλειοψηφίας, με στελέχη της ναζιστικής οργάνωσης, που βοηθούν στον εξωραϊσμό της και προφανώς λειτουργούν σαν πλυντήριο για τους φασίστες, επιβεβαιώνοντας το συστημικό - αντιλαϊκό τους ρόλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου