Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Αλλου τα κακαρίσματα...








 Ο προσυνεδριακος διαλογος του 20ου συνεδριου του ΚΚΕ, ετσι κι αλλιως ξεκινησε. Την αρχη την εκανε η ΕΦΣΥΝ, ο εργατικος αγωνας , και η νεα σπορα. Ο διαλογος οπως ξερετε δεν περιοριζεται στα κομματικα εντυπα του ΚΚΕ, αλλα ειναι ετσι κι αλλιως ανοιχτος στην κοινωνια. Ολοι θα αναφερθουν και θα πολεμησουν τις θεσεις και το προγραμμα του ΚΚΕ,και ειναι αναμενομενο. Ομως τους ενοχλει, οτι το ΚΚΕ δεν τους δινει το ΔΙΚΟ του χωρο, δεν τους δινει χωρο στο Ριζοσπαστη, στην ΚΟΜΕΠ, στο πορταλ, γιατι απο χωρους, εφημεριδες, τηλεορασεις, ιντερνερτ αλλο τιποτα, ολα τα μεσα ειναι στα χερια τους.. Κριμα λοιπον στα παιδια του εργατικου αγωνα που δεν τους ανοιξαμε την εφημεριδα μας. Αλλωστε ειχαν μαθει τοσα χρονια να κανουν την βρωμικη δουλεια απο μεσα, και τωρα τους κακαοφαινεται που εμποδισαμε τον φραξιονισμοπου εκαναν τοσα χρονια.
Για να σοβαρευτουμε. Ο προσυνεδριακος διαλογος,ειναι διαλογος μαχης, διαλογος να γινουμε δυνατοτεροι, αποτελεσματικοτεροι, και να φερουμε πιο κοντα τους στοχους μας στην πραξη. Και για αυτο υπαρχουν οι κανονες σε καθε προσυνεδριακο διαλογο. Ετσι κι αλλιως τα λαμογια του εργ.αγωνα της νεας σπορας, του Συριζα κλπκλπ, θα πολεμησουν με λυσσα το συνεδριο του ΚΚΕ, με σκοπο την αποδυναμωση του ΚΚΕ... Γιατι να τους δινουμε χωρο???












4 σχόλια:

  1. γιατι σβηνεις το ονομα του;
    απο την στιγμη που εχει σελιδα στο φατσοβιβλιο ειναι "δημοσιος". ας τον μαθουμε και εμεις που δεν εχουμε απο αυτο.
    τωρα που το σκεφτομαι γνωστα λαμογια ειναι, ενα προς ενα. ενας απο αυτους θα ειναι.
    Ας ξερουν (μαλλον θα ξερουν, απλα το θυμιζω), οτι ο κομμουνιστης ξερει να σεβεται τον αντιπαλο του, αυτον που τον εχει απεναντι.
    τους γεωργαλαδες, τους πετσες, τους χαλβατζηδες τους τσακιζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕν το σβησαμε εμεις !! Εμεις απλα την εικονα βαλαμε για να δειτε το σκεπτικο τους

      Διαγραφή
  2. Απόλυτα σωστός Σύντροφε. Ο Προσυνεδριακός διάλογος είναι για τους Κομμουνιστές και τον λαό για να συζητήσουμε πως θα γίνουμε καλύτεροι ωστε με βάση την Στρατηγική μας να ενιχυθεί η Λαική Συμμαχία με στόχο την Εξοδο απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής. Δεν υπάρχει κανένας διάλογος με Προδότες του ΚΚΕ που χρόνια κάνανε Φραξιονισμό πατώντας σε εξαρτημένα αντανακλαστικά που παγιωθήκανε στο Κόμμα για δεκαετίες στην παρανομία και στην πολιτική προφυγιά. Για αυτό και Σκούζουνε που τους πετάξαμε έξω και ξεβρώμισε ο τόπος. Σκυλιά της Αστικής τάξης είναι Χειρότεροι και απο τους Φασίστες ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γνωστός ανόητος , τον πήραν χαμπάρι όλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή