Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Αι χεστήτε ρε Ναζίδια !!



Αντεδρασαν τα ναζιδια γι αυτο το σκιτσο και με ανακοινωση επισημη 




Επίσημη ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής για το χθεσινό σκίτσο στο «Εθνος»: 
«Ζηλεύοντας τις επιδόσεις του σκιτσογράφου της «Καθημερινής», ο οποίος σε μόνιμη βάση παρουσιάζει τους Χρυσαυγίτες ως μαϊμούδες, γορίλες και χιμπατζήδες (αλλά αυτό δεν συγκινεί κανέναν «αντιρατσιστή» ούτε κινεί το ενδιαφέρον κάποιου εισαγγελέα), κάποιος σκιτσογράφος του «Έθνους» είχε ανάλογη «φαεινή» ιδέα.
Με ένα ακατάληπτο και ακατανόητο σκίτσο, το οποίο δείχνει το μέγεθος της νοσηρής του φαντασίας, ο σκιτσογράφος επιχειρεί μια ανυπόστατη ταύτιση προσώπων και καταστάσεων, με φόντο την φλεγόμενη Λέσβο. Μια Λέσβος, βεβαίως, η οποία άρπαξε φωτιά από τον εμπρησμό των «προσφύγων» στο "hot spot "της Μόρια και όχι φυσικά από τους κατοίκους του νησιού ή την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Το άθλιο αυτό σκίτσο, το οποίο εμπίπτει ακριβώς σ΄αυτό που κάποιοι θεωρούν ως ρατσισμό, μισαλλοδοξία και μνησικακία, καθώς στοχεύει εναντίον ενός Λαοφιλούς Πολιτικού Κόμματος και όλων όσοι το αποτελούν με τον πλέον απρεπή και χυδαίο τρόπο, είναι σίγουρο ότι δεν πρόκειται να συγκινήσει στο ελάχιστο όλους εκείνους τους υποκριτές, οι οποίοι αγανακτούν για την μείωση της ανθρώπινης προσωπικότητας και αξιοπρέπειας με σαφή επιλεκτική και μονόπλευρη διάθεση.
Από τη άλλη, όμως, σκεπτόμενοι σε ποια φυλλάδα δημοσιεύθηκε αυτό το σκίτσο της ντροπής, αντιλαμβανόμαστε ότι αυτό συμβαίνει ακριβώς επειδή βαδίζουμε στον σωστό δρόμο υπεράσπισης της Πατρίδας και του Λαού και όχι της εξυπηρέτησης των στενών συντηρητικών συμφερόντων του κάθε μεγαλοεργολάβου.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ».



ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ που του φανηκε ακατανοητο το σκιτσο γιατι λεει τους ΝΑΖΙ με το πραγματικο τους ονομα

https://xyzcontagion.wordpress.com/2013/05/20/mastoras/






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου