Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Όχι ΡΕ Λαφαζάνη, εμείς θυμόμαστε!

Ήταν τότε το 1991 …


Που δεν μας έφταναν οι ανατροπές στις σοσιαλιστικές χώρες, είχαμε (στο ΚΚΕ) να αντιμετωπίσουμε και μια εσωτερική πληγή– που ακόμα δεν έκλεισε. 

Ήταν τότε, που ο μεσιές Λαφαζάνης, μαζί με τον Στρατούλη, τον Δραγασάκη, τον Ανδρουλάκη, την Δαμανάκη και ένα … σωρό … άλλα «παιδιά» πήραν την «μεγάλη απόφαση» να διαλύσουν το ΚΚΕ και να το διαχύσουν στις οργανώσεις του τότε Συνασπισμού, πιστεύοντας (ποιοι άραγε;) ότι έτσι θα τελειώσουν ΚΑΙ στην Ελλάδα οριστικά με το Κομμουνιστικό Κίνημα, όπως ήδη είχε γίνει στην υπόλοιπη Ευρώπη. 

Όταν τελικά (τα γεγονότα αποτελούν πλέον Ιστορία) είδαν ότι αυτό δεν θα μπορούσαν να το κάνουν (κάτι ξέρουν κάτι κάναν οι Οικοδόμοι της Αθήνας, αλλά και πολλοί από μας στην Επαρχία), όόόλοι οι παραπάνω, εγκατέλειψαν το Κόμμα και τρέξαν να κρυφτούν στον Συνασπισμό – σημερινό ΣΥΡΙΖΑ. 

Σήμερα, ο ίδιος ο Λαφαζάνης (και τα … άλλα «παιδιά»), κάνοντας τον … ξεχασιάρη, έχει το απύθμενο θράσος να απευθύνεται στο Κόμμα που προσπάθησε να διαλύσει, να εξαφανίσει.

Όμως να ξέρουν ένα πράγμα. 
Δεν είμαστε όλοι … λωτοφάγοι, ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ! 
Άσε που οι … κορώνες για νέα αντιμνημονιακή παρέμβαση ΔΕΝ πείθει κανέναν, γιατίκαι ο Λαφαζάνης και οι άλλοι, είναι απολύτως συνυπεύθυνοι για το 3ο και επαχθέστερο Μνημόνιο! 
Μεσιέ Λαφαζάνη, συνένοχο στο «φόνο» το ΚΚΕ, δεν πρόκειται να το κάνετε! ► υ.γ. 1: Α, εκείνο το «ρε» στον τίτλο του άρθρου, είναι ΤΟΝΙΣΜΕΝΟ!
 Το ΚΚΕ είναι κόμμα ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ, ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ, κόμμα που θέλει την Ελλάδα ΕΞΩ από ΕΕ και ΝΑΤΟ, που θέλει Λαϊκή Εργατική Εξουσία που θα βάλει τέλος στην αστική εξουσία στη χώρα μας.Γκέγκε;;;
Πηγή: Φάροςfadomduck2

3 σχόλια:

  1. Αν θυμόμαστε λέει....τα πάντα σύντροφε. Φραξιονισμός χρόνια με επικεφαλής τον ...φαρακο.... παρεα με τον Κύρκο και τα άλλα καθάρματα του Εσωτερικού. Βλέπεις το 1974 ξεκινάγαμε απο το μηδέν. Τα είχανε φροντίσει όλα δεκαετίες πριν μέσα στον Απελευθερωτικό αγώνμα ετοιμάζοντας την διάλυση του Κόμματος. 1943 διαλύουνε την ΟΚΝΕ δεν χρειαζότανε το 1944 τα είχανε ετοιμα όλα για .....Ομόσπονδο κόμμα.... Ηρθε ο Ζαχαριάδης και τους τα χάλασε όλα. Πολεμήσανε με λύσσα την ΕΠΟΠΟΙΑ ΤΟΥ ΔΣΕ και μετά την ήττα βρήκανε την ΕΔΑ να συνεχίσουνε διαλύοντας τις Κ.Ο 1958 1974 ετσι χωρίς στελέχη με λάθος πρόγραμμα ανοιχτός ο δρόμος για τους Φαρακο Λαφαζανη Ανδρουλακη Δαμανάκη Καραγκουλε Δραγασακη Αλαβανο Χουντη Τριγάζη και πολλά άλλα καθάρματα. Σπάσανε τα μούτρα τους το 1991 όπως στην πορεία τα σπάσανε και οι Θεωνάς Κοψίδης Αραβανής Καλαματιανός Πετρόπουλος και ...σια... Ολοι στα σκουπίδια της ιστορίας. Και έρχεται ο Λαφαζάνης σήμερα με την ίδια παραμύθα. Αφήστε τους να σκούζουνε Είναι η πυξίδα μας ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στρατάρχα μιλάμε για πολύ σκουπίδι σε όλες τις Οπορτουνιστικές αποχρώσεις. Δώσε βάση. Τους δεξιούς Οπορτουνιστές τους έγραψα. Παμε στους Αριστεριστές τροτσκιστές του ΝΑΡ. Γράψας Χαγιος Βαλαβάνη Κοτζιάς Σκαμνάκης Δελαστικ Μπιτσάκης κ.α Πάμε στους Κεντριστές του Κάουτσκι Αραβανής Καλαματιανός Πετρόπουλος...... Μιλάμε για μεγαλο πάνθεον. Τώρα βέβαια θα μου πεις οτι εμεις είμαστε ....τροτσκιστές..... Σωστό και αυτό...... χαχαχαχαχαχαχοχοχοχοχοχοχο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στρατάρχα τι έπαθε ο Πετρόπουλος και κατηγορεί τους Συναδέλφους του δημοσιογράφους που θα μείνουνε ανέργοι απο τα κανάλια που κλείνει η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ του Σύριζα και τους λεει οτι μπαίνουνε κάτω απο ξένη σημαία επειδή διεκδικούνε το ψωμί τους. Πως το έπαθε αυτό το ρεζιλίκι ο πετρόπουλος ολόκληρος .....σταλινικός...... χοχοχοχοχοχοχοχο. Λύσε μου και μια απορία Η Κωλοφυλάδα του σύριζα που δουλεύει κάτω απο ξένη σημαία δεν είναι. Ο Φαρμακοποιός τι λέει για όλα αυτά. Αυτά απο εμένα τον .....τροτσκιστή................ χοχοχοχοχοχαχαχαχαχαχαχα ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή