Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019

20 Οκτώβρη 2011



ΟΠΟΙΟΣ λοιπον ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΤΕ (20 ΟΚΤ 11) ΤΟ ΚΚΕ ....ΤΙ "ΠΑΙΖΟΤΑΝ" ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ή ειναι πολιτικα ανιδεος και μυωπας ή βαλτος να συσκοτιζει .
1) κεινη την μέρα λοιπον  ψηφιζόταν το πολυνομοσχεδιο
2) η κυβερνητική πλειοψηφία κρεμόταν σε μια κλωστή ( σε ελαχιστους ψήφους βουλευτων)
3) Το σύνολο των βουλευτών τους τρέμουν ήδη τα πόδια τους .Θυμίζω:στην προηγούμενη συνεδρίαση της Βουλής βουλευτές φεύγουν μετά βίας και προπηλακιζομενοι ,μέχρι κι απ το λαγούμι της βουλής προς Εθνικό κήπο


ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΠΡΕΠΕ:
-το βραδύ της ψηφοφορίας να έχει απ έξω 1-2 εκ. λαό ωστε να νοιώθουν όταν ψηφίζουν την καυτή ανάσα του
- να είναι όλα ειρηνικά  κατά την ψήφιση ,ώστε να μην δώσει πάτημα για "εκτροπές " πριν την ψηφοφορία ,αλλα και να αποφευχθουν τα "γνωστα επεισοδια" που χρησιμοποιει το συστημα για να τρομοκρατει εναν κοσμο και να μην συμμετεχει ,αλλα και διαλυουν τις μεγαλες συγκεντρωσεις χρησιμοποιωντας τα ως αλλοθι για χρηση χημικων !
Με αυτα σαν δεδομενα το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ στοχευουν στην καρδια του προβληματος ! ΣΤΟΧΟΣ : να μην γινουν επεισοδεια ,τα οποια βεβαια θα επαιζαν απο το πρωι τα καναλια αποτρεποντας ετσι πολυ κοσμο να κατεβει ! Να τους χαλασουμε τα σχεδια ..να ξεθαρρεψει ο λαος ΝΑ ΞΕΦΟΒΗΘΕΙ !
 Την ώρα που γίνεται η δολοφονική επίθεση στο ΠΑΜΕ ,το ελικόπτερο του ΣΚΑΙ δείχνει ένα Σύνταγμα και γύρω δρόμοι να μην πέφτει καρφιτσα.Τις Σταδίου ,Πανεπιστήμιου πήχτρα .Στην Ομόνοια ακόμα να βγαίνει κόσμος ΞΕΘΑΡΡΕΜΕΝΟΣ αφού δεν ακούει για επεισόδια από το πρωί .

Ο "ελικοπτερας"μιλα για 500.000 λαό ...το CNN για 700.000 !!!
ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΡΕΜΕΙ ΣΥΓΚΟΡΜΟ ...ΦΟΒΑΤΑΙ πως κάποιοι βουλευτές θα λιγοψυχησουν κατα την διαρκεια της ψηφοφοριας , θα λακίσουν ...Το ΠΑΜΕ τους έχει χαλάσει τα σχέδια ,έχει στερήσει από τα κανάλια να παίζουν εικόνες με επεισόδια από το πρωί μπροστά σον Άγνωστο Στρατιώτη και να τρομάζει ο κόσμος ώστε να μην κατέβει κάτω ."ΞΕΦΟΒΗΘΕΙΤΕ" φωνάζει σε όλους τους τόνους το ΚΚΕ από καιρό .Κι ο κόσμος κατεβαίνει και κατεβαίνει ...θαρρετα και οργισμενος!!! Και τότε μιλά ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ Δ.Τ. : "Επεισόδια ΤΩΡΑ! διαλύστε τους !!" κι επειδή ΞΕΡΕΙ ότι με το ΠΑΜΕ δεν μπορούν να παίξουν τα ΜΑΤ (δεν είναι μαλκες να του δώσουν αφορμές ) βάζει τα "υπαλληλακια " του ...εναντίον αυτού που του χαλαει την σούπα ..Δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς, γιατί έτσι ως το βράδυ θα είχε απ έξω 1 ίσως κι 1,5 εκ. λαό !!!

ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙς ΕΞΙΣΩΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ που έχαψαν την αλαφουζεικης έμπνευσης προπαγάνδα πως "το συστημικο ΠΑΜΕ φυλαει την Βουλή" παραμυθιάζοντας τους να βλέπουν "προς τα που κοιταγε η περιφρούρηση ανατολικά ,δυτικά ,ή βόρια " ή "πόσα κράνη είχαν οι ΚΝιτες" ..


Αν δεν πάει η φαντασία τους ας σκεφτουν ΤΙ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕ η ΜΗ ψήφιση του πολυνομοσχεδιου  για τις πολιτικές εξελίξεις .Ας σκεφτούν ΤΙ θα σήμαινε αυτή η ΜΗ ψήφιση για το ΛΑΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ,ξεκινώντας να σκέφτονται πως θα υποδεχόταν ο εξεγερμενος Λαός απ έξω το αποτέλεσμα ,αλλά και όλος ο Λαός εκείνο το βραδύ …


Δημήτρης Κοτζαρίδης

8 σχόλια:

  1. Η Αστική τάξη έπαιξε τα ρέστα της εκείνη την εποχή. Εφτιαξε όλη αυτή την εγκληματική επίθεση ενάντια στο ΠΑΜΕ και τους Κομμουνιστές. Δεν τους πέρασε και στην συνέχεια με την Σοσιαλδημοκρατία του ΠΑΣΟΚ να καταρρέει έπαιξε το οπορτουνιστικό χαρτί τΣύριζα στην θέση του. Γνωρίζοντας οτι το ΚΚΕ κουβαλούσε τμήμα των οπαδών του με κοινοβουλευτικές αυταπάτες διαπαδαγωγημένοι έτσι για δεκαετίες πριν το 1991..... πίστεψαν οτι θα μας λυγίσουμε και θα μπούμε σε κυβέρνηση στο έδαφος του καπιταλισμού. Σπάσανε τα μούτρα τους με αποτέλεσμα μέσα στην απόγνωση τους να ξεβρακωθούν και τα Κεντρίστικα σκουπίδια του Μανιαδάκη. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εύγε που το θυμήθικες, και αποφάσισες κ να το αναδείξεις.
    Λείπει κ ένας σύντροφος οικοδόμος από εκείνη την ημέρα.
    Δημήτρης Κοτζαρίδης..ΑΘΑΝΑΤΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. προτιμησα να μεινω στο πολιτικο μερος εκεινης της μερας ,αλλα ναι μια φωτο προς τιμην του θα χρειαζοταν ,ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ

      Διαγραφή
  3. Όποιος ήθελε να βγάλει πραγματικά συμπεράσματα, το έκανε. Για τους άλλους που συνεχίζουν να μηρυκάζουν τα ίδια και τα ίδια, δικαιολογίες κι "εποχές της αθωότητας" έχουν λάβει τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το περίεργο είναι πως τα "περί φύλαξης της Βουλής" το αναπαρήγαγαν όλα τα δήθεν "αναρχικοαριστερά" site και Blog σαν το syrizo-media. Δεν ήξερα πως όταν κάποιος δέχεται επίθεση δεν αντιμετωπίζει τον επιτιθέμενο πρόσωπο με το πρόσωπο.

    Mόνο το ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταδίκασε. Ο Σύριζα στα ναι μεν αλλά. Όπως η δήλωση "κρανοφόροι εναντίον κουκουλοφόρων" πολύ γνωστού στελέχους του Σύριζα TRASH


    17-57

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ακριβές μέρος της δήλωσης του στελέχους του Σύριζα στις 20/2/2011

    «οι συγκρούσεις ροπαλοφόρων και κρανοφόρων αποδεικνύουν με τον πιο άσχημο τρόπο ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο».


    17-57

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα κουρέλια του παρελθόντος, που δε χάνουν ευκαιρία να μας καλέσουν να απαρνηθούμε το παρελθόν μας, δε χάνουν επίσης ευκαιρία να λιβανίσουν το ένα το άλλο!
    Με βασικό τους επιχείρημα, πίσω από ....μελίρρυτες ελεγείες: "Η Ηττα ανήκει στο δικό σας παρελθόν. Στο δικό μας παρελθόν ανήκει το Μέλλον, με μια Νίκη, που θα μας την στείλει κάποιος ....Θεός! Που βασικά, θα μας ξαναστήσει στον χαμένο θρόνο μας"!!
    ............
    Εκπτωτοι κουρελοσελέμπριτις.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σαν σήμερα το 1952 που υποτίθεται οτι η ...ΕΔΑ.... ήταν συνεργασία κομμάτων ακόμα ο Πρόεδρος της Γ.ΠΑΣΑΛΙΔΗΣ πρότεινε εκλογική συνεργασία στον Πλαστήρα δολοφόνο του Μπελογιάννη. ΠΑΣΑΛΙΔΗΣ Μενσεβίκος ΥΠΕΞ το 1921 στην Γεωργία πολέμησε ενάντια στους Μπολσεβίκους. ...σύμμαχος.... στο ΕΑΜ σαν αρχηγός κόμματος. Αρνήθηκαν τις υποψηφιότητες ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ ΠΛΟΥΜΠΙΔΗ για να έχουν την ασυλία. Και το αρνήθηκαν με ΛΥΣΣΑ μαζί με Μ.ΚΥΡΚΟ κ.α ΑΛΗΤΕΣ ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΤΕΣ. ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή