Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022

ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ "ΦΙΛΟΥΣ"......

 


Μας έχουν πάρει τα αφτιά για την "απομονωμένη" Τουρκία και και πόσο ασφαλείς είμαστε που έχουμε ΝΑΤΟικές βάσεις στην πατρίδα μας.
Είμαστε; Αναρωτιέμαι.
Την ώρα που η Τουρκία απειλεί ανοιχτά με πόλεμο τη χώρα μας, γίνεται μια πολεμική άσκηση της Τουρκίας στο Αιγαίο με τη συμμετοχή της 22ης Εκστρατευτικής Μονάδας Πεζοναυτών και με το αποβατικό «USS Arlington» των ΗΠΑ και με τίτλο "απόβαση σε ελληνικό νησί και ναυτικός αποκλεισμός άλλου νησιού"!
Μάλιστα, με τη συμμετοχή των "συμμάχων μας" των ΗΠΑ η κατάληψη ελληνικού νησιού.
Εν τω μεταξύ, το αμερικάνικο αποβατικό Arlington πριν μεταβεί στην Τουρκία, έκανε διακοπές στην Αλεξανδρούπολη, στη νέα αμερικανοΝΑΤΟική βάση που εγκαινίασε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ !
Στην άσκηση αυτή (κατάληψη ελληνικού νησιού) συμμετείχαν και οι Γάλλοι! Ναι, αυτοί που "μας στηρίζουν" με την περίφημη ελληνογαλλική συμφωνία.
Οι Ιταλοί. Ναι, και αυτοί οι "σύμμαχοι" που με την "απομονωμένη" Τουρκία έχουν κάνει πολλές κοινές πολεμικές ασκήσεις στην Μεσόγειο.
Επίσης η Αλβανία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Βόρεια Μακεδονία. Όλοι "σύμμαχοι μας".
Τελικά οι αμερικανοΝΑΤΟικές βάσεις στην Ελλάδα που θα αποτελούσαν ανάχωμα και τον φόβο της Τουρκίας χρησιμοποιούνται εξίσου από την ΝΑΤΟική Τουρκία!
Αναρωτιέμαι, τελικά αυτές οι αποβατικές ασκήσεις σε ελληνικά νησιά αποτελούν μέρος της αποτρεπτικής στάσης του ΝΑΤΟ;
Να κοιμόμαστε ήσυχοι όπως άκουσα να λένε Έλληνες στρατιωτικοί;
Για να ξυπνήσουμε ένα πρωί και να λείπει το μισό Αιγαίο, όπως έγινε και με την Κύπρο;Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου