Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Κυριακή 15 Μαρτίου 2020

Οι ασυμβίβαστοι...


Επειδή αυτές τις μέρες θα βρίσκουμε μια σκληρή πραγματικότητα στον τομέα της υγείας και της περίθαλψης μπροστά μας ...ας ρίξουμε μια ματιά στις παρακάτω φωτο ..και ας τις θυμηθούμε και όταν περάσει η μάχη με τον κορωνοιό!
Ας ρίξουμε μια ματιά στις φώτο και ας θυμηθούμε κάποιους ασυμβίβαστους που με επιμονή αγωνίζονταν καθημερινά για Δωρεάν Υγεία ....για Νοσοκομεία στην υπηρεσία του λαού πληρες επανδρωμένα με γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό Κάποιους.. που διαδήλωναν κάθε τόσο να αποτρέψουν το κλείσιμο δεκάδων ΜΕΘ (μονάδων εντατικής ) με εκατοντάδες νοσοκομειακά κρεβάτια ! Ας θυμηθούμε αυτούς που διαδήλωναν και τις πιο πολλές φορές έβρισκαν μπροστά τους και αντιμετώπιζαν τις δυνάμεις καταστολής νυν και πρώην κυβερνώντων ...που αντιμπετώπιζαν την χλεύη των αστικών ΜΜΕ και δυστυχώς τη χλεύη και πολλών απο τα λαϊκά στρώματα !
Ας ρίξουμε μια ματιά στα συνθήματα που γράφουν στα πανό τους ..και ας ανταμώσουμε μαζί τους όταν περάσει κι αυτή η μπόρα ..γιατί η καπιταλιστική καταιγίδα της εμπορευματοποιησης της υγείας είναι όλη μπροστά μας !
Ας ανταμώσουμε μαζί τους γιατί τα δύσκολα είναι ολα μπροστά μας !
Μην ακούτε τα τσιράκια της αστικής τάξης που θυμήθηκαν τώρα στα σκούρα το Δημόσιο Σύστημα Υγείας !
Μην τους ακούτε που τώρα την τελευταία στιγμή θυμήθηκαν τις ελλείψεις γιατρών !
Ελιγμός τους τώρα που βλέπουν τα σκούρα είναι και καμιά επιλογή τους !
Η επίθεση ενάντια στο Δημόσιο σύστημα Υγειας θα συνεχιστεί και σ' αυτή την επίθεση πρέπει να μας βρει όλους μπροστά τους !
(Οι φωτο ειναι απο το Ριζοσπάστη )


Κωνσταντίνος Μπούρχας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου