Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018

Μακρυά απο μπολσεβίκους Δήμαρχους...μακρυά

Ο εντεταλμένος του Περισσού και Δήμαρχος Πατρέων έδειξε για άλλη μια φορά τα αντιδημοκρατικά του δόντια, όταν παραμονές των χριστουγέννων μαζί με τον Κόκκινο Στρατό του και λακέδες του Εργατικού Κέντρου έκανε έφοδο στα κεντρικά της ΔΕΗ Πάτρας απειλώντας με γκούλαγκ και τουφεκισμούς, απαιτώντας να επανασυνδεθεί το ρεύμα σε 650 οικογένειες μπαταχτσίδων.
Έντρομος ο διοικητής της επιχείρησης αναγκάστηκε να υποκύψει στις απειλές και τους εκβιασμούς του τραμπούκου Δημάρχου με αποτέλεσμα σήμερα το πρωί να κινήσει τις διαδικασίες επανασύνδεσης στις περισσότερες οικογένειες.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που ο νοσταλγός των Σοβιέτ καταφεύγει σε τέτοιες μεθόδους.
Οι πολίτες τις Πάτρας θα θυμούνται όταν στην αρχή της θητείας του εξασφάλισε την ημερήσια διατροφή για όλους τους χαραμοφάηδες ("άπορους" τους λένε τα κουμμούνια) της πόλης.
Και σαν να μην έφτανε αυτό ανάγκασε υπαλλήλους του Δήμου να κάνουν διανομή κατ’ οίκον των μερίδων φαγητού μέσω δικύκλων, για όσους τεμπέλιδες "αδυνατούσαν" να βγουν από το σπίτι, οι οποίοι είχαν επικαλεστεί είτε αναπηρία, είτε ασθένεια, είτε ηλικία.
Έφτιαξε κεντρικά μαγειρεία στην Πλαζ για να φτιάχνουν το φαγητό για τα κοπρόσκυλα που βαριούνται να πάνε δουλέψουν.
Προμηθεύτηκε βαν για να μεταφέρει εγκαίρως το ζεστό φαγητό από τα κεντρικά μαγειρεία προς τους παιδικούς σταθμούς και τα σχολεία για να ταΐσει τα κωλοπαίδια κι εξασφάλισε κολατσιό για τους μαθητές των τρακαδόρων γονέων οι οποίοι τάχα μου ήταν σε "δυσχερή οικονομική θέση".
Ποιός θα ξεχάσει την μείωση δημοτικών τελών που έκανε στην πλέμπα και την αύξηση για τις μεγάλες ιδιοκτησίες και τις μεγάλες επιχειρήσεις, χτυπώντας ταυτόχρονα Αριστεία και Υγιή Επιχειρηματικότητα σε ένα εκδικητικό μολσεβίκικο κρεσέντο.
Όλοι ξέρουν πως αυτό το Σταλινικό απολίθωμα σε ένα ντελίριο κόκκινου φασισμού, απαγόρεψε στους οπαδούς του δημοκρατικά εκλεγμένου κόμματος της Χρυσής Αυγής το συναθροίζειν, αφού ποτέ δεν τους παραχώρησε δημοτικό κτήριο ή αίθουσα.
Κανείς δεν θα ξεχάσει όταν ο αντιδραστικός κομμουνιστής Πελετίδης δεν συμμορφώθηκε με τις εντολές της κεντρικής κυβέρνησης και κατ' επέκταση των Ευρωπαίων εταίρων μας και αρνήθηκε να απολύσει τους δημοτικούς υπαλλήλους που του είχαν υποδείξει, με αποτέλεσμα να συρθεί στα δικαστήρια και να ρεζιλέψει ολόκληρο τον Πατρινό λαό.
Σαν χθές ήταν που ο κομπλεξικός Δήμαρχος έβγαλε όλο τον αθεϊστικό κι αντιεξουσιαστικό οχετό του και πήρε τα δημοτικά ελαιόδεντρα απο την Αγία μας Εκκλησία και τους καλούς μας αστυνομικούς που ως τότε τα εκμεταλλεύονταν, και τα έδωσε σε κάτι ξεβράκωτους πολύτεκνους κατσαπλιάδες, για να έχουνε λέει "το λάδι της χρονιάς τους".
Αμ το άλλο? Το άλλο?
Που αναμόρφωσε κι αποκατέστησε την πλαζ με μόλις 1000€ ενώ στέρησε το ψωμί σε κάποιους τίμιους και σοβαρούς εργολάβους που ζητούσαν για την ίδια δουλειά 300 ψωροχιλιάρικα, βγάζοντας όλη την φτήνια και την τσιγγουνιά που κρύβει ένας κατ' εξοχήν τσίπης.
Και δεν θα ξεχάσω ποτέ όσο ζω όταν ο αυταρχικός Δήμαρχος με συνεργεία του Δήμου πήγε και ξήλωσε τις καγκελόπορτες που είχε τοποθετήσει η ΟΛΠΑ για να φτιάξει -άκουσον, άκουσον- δωρεάν πάρκινγκ για 1000 αυτοκίνητα για τους κωλαράδες Πατρινούς που βαριούνται να πάνε από δω ίσαμε εκεί με τα πόδια ή το ποδήλατο.
Αυτά κι άλλα πολλά από έναν λαϊκιστή που σαν Δήμαρχος δεν κατάφερε να κάνει ένα έργο ουσίας όπως π.χ. ο Δήμαρχος Ναυπλιέων που έκανε τον Αντώνη Σαμαρά επίτιμο Δημότη Ναυπλιου ή σαν τον Δήμαρχο Άργους-Μυκηνών που έχει βάλει μπρος να φτιάξει το Άγαλμα του Κωνσταντίνου Κατσιφά.
Αυτά κι άλλα πολλά από έναν ιδεοληπτικό που προσπαθεί να κάνει την τρίτη μεγαλύτερη πόλη της πανέμορφη πατρίδας μας, την τελευταία Σοβιετία του πλανήτη.
- Λέλος Κιτρινοφυλλίδης.
Δημοσιογράφος της εφημερίδας "Το Φιλελεύθερο Πατρινό Παπαγαλάκι".
8 σχόλια:

 1. Xα, χα, χα!
  Μιλάνε για "αριστεία" ποιοί; Οι πασοκοτσυριζονεοδημοκράτες, που έχουν γεμίσει το Δημόσιο αλλά και πολλές ιδιωτικές επιχειρήσεις (μη χάσκετε, κι αυτές ..."δημόσιες" είναι!) με χιλιάδες διορισμένους "ημετέρους"!
  Προσωπική εμπειρία: Ξέρετε, πως γινόταν το ρουσφέτι, ακόμη και μέσα από τους τάχαμου "αδιαβλήτους διαγωνισμούς"; Δασκαλεύονταν οι "ημέτεροι" υποψήφιοι να μην συμπληρώνουν τα ερωτήματα της κόλλας, όταν δεν ήταν σίγουροι 100% για την απάντηση! Δεν λέγανε στους άμοιρους απληροφόρητους υπολοίπους υποψηφίους ότι μια λάθος απάντηση έπαιρνε "μείον" και άρα έσβηνε και μια σωστή! Ασε, που έδινε τη δυνατότητα το κενό να συμπληρωθεί εκ των υστέρων από την σωστή, με βάση εύκολα σημαδάκια πάνω στο χαρτί, από τα οποία το πιο κοινότυπο ήταν το πόσες και ποιές απαντήσεις είχε κάνει ο "ημέτερος", που έτσι ταυτοποιούνταν με την ..."απρόσωπη" κόλλα του!
  Οσο για τις "ιδιωτικές"(!) εκεί η αυθαιρεσία οργιάζει και με την βούλα! Κάθε καλός και ..."άριστος" επιχειρηματίας έχει και τα κονέ του με τα κόμματα της αστικής διαχείρισης, που τα ξοφλάει, μεταξύ άλλων, και με καμπόσους διορισμούς. Σε μεγάλη επιχείρηση, που δούλευα κάποτε, το ~70% των εργαζομένων στα κεντρικά γραφεία, είχαν διοριστεί από κομματάρχες των ΝΔ/ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα, υπήρχε, δηλαδή σιτίζονταν κανονικά γραμμένος στο pay-roll, στα γραφεία, ακριβώς δίπλα μου, ένας "διοικητικός", που καθημερινά είχε σαν αποκλειστική του δουλειά να τηλεφωνάει για ρουσφέτια σε κρατικές υπηρεσίες, στρατό κλπ., για λογαριασμό του αφεντικού του, που δεν ήταν βέβαια κάποιο από τα αφεντικά της εταιρίας αλλά ο πολιτευτής της ΝΔ, που ήταν κολλητός με τα αφεντικά. Το τι απαιτήσεις για χαριστικές μεταθέσεις, ιδίως φαντάρων, είχε πάρει το αυτί μου (ο τύπος ήταν και λίγο κουφός και φώναζε δυνατά, με αποτέλεσμα να τα ακούω όλα!), δε λέγεται! "Ο στρατιώτης τάδε υπηρετεί στα τάδε τάγμα προκαλύψεως.... και επιθυμεί(!-έλα, ρε!) μετάθεσιν εντός του λεκανοπεδίου Αττικής" (ούτε ...Θήβα δεν του έκανε του ...πούστη!)!!! Εστι ξερά και ξετσίπωτα, και με στεντόρια φωνή! Μιλάμε για βιομηχανία ρουσφετιών. Ο τύπος ερχότανε κάθε πρωϊ, γύρω στις 9:00, τηλεφώναγε ασταμάτητα γύρω στις τέσσαρες ώρες και ...σχόλαγε κατά τις 1:00. Ο πρόλογος σε κάθε τηλεφώνημα ήταν τυπικός: "Σας τηλεφωνώ από το πολιτικό γραφείο του κου Τσ....ρού. Ενδιαφέρομαι για...κλπ."!
  Σαπίλα και αηδία! Αντε, μετά, να κάνεις ...συνδικαλισμό! Στο σωματείο είμασταν μόνο το ~25% των εργαζομένων, που θεωρούνταν και από τα υψηλά ποσοστά!
  Παιδιά, αυτή η κατάσταση δεν παλεύεται με ηθικολογικές προτροπές.
  Δεν τα ξέρει ο λαός αυτά;
  Τα ξέρει και τα παραξέρει!
  Και τα αποδέχεται, θεωρώντας πως αυτό είναι μια "ρεαλιστική" στάση!
  Γι αυτό και δεν σηκώνεται από τον καναπέ του!
  Μόνο μια μεγάλη καταστροφή, μπορεί να κλονίσει αυτά τα κυκλώματα μαζί με τις βεβαιότητες, που δημιουργούν.
  Είμαι περίεργος, να δώ, εκεί στην Πάτρα, όλη αυτή η προσπάθεια των συντρόφων τι θα αποφέρει σε επίπεδο συνειδήσεων, όπως αποτυπώνονται στην ψήφο. Γιατί σαν κλίμα έχει ήδη αποφέρει κάποια σημαντικά αποτελέσματα, π.χ. ξεσκατήσαμε το Ε.Κ. κλπ.
  Αλλά, έστω και +1% να έχουμε παραπάνω από την προηγουμένη φορά, θα είναι μεγάλη νίκη μέσα σε αυτή τη γενική σαπίλα.
  Γιούργια "Πελέ" και οι υπόλοιποι τέσσαρες κόκκινοι δήμαρχοι!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Χρόνια Πολλά Στρατάρχη! Καλή Χρονιά

  Μια ιστορία λαδιού... και ολίγη από Κορέα
  http://teddygr.blogspot.com/2014/11/blog-post_26.html

  Το κείμενο δεν σχολίασε με τον τρόπο του την πορεία κατά της ανεργίας και τα διόδια στο Ρίο-Αντίριο.
  Ούτε τις φιλοφρονήσεις μεταξύ του τότε Υπ.Εσωτερικών του Σύριζα του Πρώτου 7μηνου με το Βουλευτή Πάτρας της χ.α. για την άρνηση του Πελετίδη να παραχωρήσει το 2015 χώρο στο για ομιλία της χ.α. στην Πάτρα

  17-57

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μην ξεχάσω;
  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Στρατάρχα!
  Κι ένα βήμα πιο κοντά στην Επανάσταση να μας φέρει το 2019!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ παλιοσεχταριστη

   Διαγραφή
  2. Χρόνια πολλά σε όλους τους ΣΕΧΤΑΡΙΣΤΕΣ ΟΥΦ....... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

   Διαγραφή
  3. Με αφορμή την Φασιστική επίθεση στην Ιστοσελίδα του Μπογιόπουλου άρχισε πάλι το παραμύθι του ....αντιφασστικού..... αγώνα μέσω του Οπορτουνιστικού χυλού. Να υπενθυμίσω λοιπόν σε όλα τα ....παιδιά..... οτι ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ αγώνας γίνεται μόνο μέσα απο την ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ για προσωρινά μέτρα ανακούφισης με στόχο την ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε με ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ. Αυτός είναι ο μόνος δρόμος. Ολα τα υπόλοιπα είναι ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΦΛΗΝΑΦΛΗΜΑΤΑ. Τώρα εμένα γιατί μου ήρθε στο μυαλό η απόπειρα ....δολοφονιας..... του ΘΕΩΝΑ..... που αργότερα βρέθηκε μαζί με τον Κωστόπουλο βρέθηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ. Οποιος νομίζει οτι θα παρασύρει το ΚΚΕ στην Αβυσσο είναι πολύ μακριά νυχτωμενος. Να αλλάξει πλευρό και χέρι. ΠΙΑΣΤΗΚΕ...... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

   Διαγραφή
  4. @ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

   αντιφασισμός από αστούς κοσμοπολίτες μέσω ηγεσιών με κρυφοακροδεξιούς θαυμαστές του Τραμπ Ορμπάν και της Λεπέν θεωρώντας τους "αντισυστεμικούς" που έκλειναν το μάτι στην χ.α. στις Περιφερειακές - Δημοτικές του 2014 και ήταν μαζί τους σε πλατείες (2011), δημοψηφίσματα(2015) και τύπου"δεν πληρώνω" δεν γίνεται.

   Γίνεται ταξικά, στη βάση της κοινωνίας στα πλαίσια της Λαϊκής Συμμαχίας.

   17-57

   Υ.Γ.
   " Το κείμενο δεν σχολίασε..." εννοώ το παρόν χιουμοριστικό και όχι του Teddy

   Διαγραφή
 4. Οχι Σεχταρ δεν ειχε τιποτα ο καδος δεν το βρηκα ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή