Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Τρίτη 2 Ιουνίου 2020

ΗΠΑ : Το τερας της ανθρωποτητας !!!



Οι ίδιες ΗΠΑ που σκοτώνουν αθώους αφροαμερικανούς στους δρόμους είναι αυτές που πριν λίγες μέρες αποθέωναν τον θεό του μπάσκετ αφροαμερικανό MJ, αυτές που θρηνούσαν πριν λίγους μήνες τον αφροαμερικανό Kobe Bryant, αυτές που ανακήρυξαν βασιλιά τον αφροαμερικανό Lebron James, αυτές που γουστάρουν τον Tiger Woods, που κάνουν πλατινένιους τους δίσκους της Beyonce, που κουνιούνται στο ρυθμό κάθε mainstream αφροαμερικανού "ράπερ".
Ασφαλώς και υπάρχει ρατσισμός και φυλετισμός και λευκή υπεροχή και φασισμός και ΚΚΚ στις ΗΠΑ, τόσο ποτισμένος στις συνειδήσεις μεγάλου μέρους του πληθυσμού που πια μοιάζει αδύνατο αυτό να αλλάξει. Όμως, κάθε φασισμός και ρατσισμός, ποτέ δεν είναι σκέτος. Είναι πάντα ταξικός. Μια ματιά στα πρόσφατα στοιχεία των νεκρών από τον Covid19 είναι πιο ξεκάθαρη κι από κάθε βίντεο αστυνομικής αυθαιρεσίας ή κρατικής δολοφονίας. Ο καπιταλισμός δεν σκοτώνει τους μαύρους γενικά, σκοτώνει τους φτωχούς αφροαμερικανούς αφού πρώτα τους περιθωριοποιεί, αποκλείει, φυλακίζει, στέλνει να σκοτώσουν και να σκοτωθούν στα Βιετνάμ και στα Αφγανιστάν.
Αυτή η κατάσταση είναι κάτι παραπάνω από τη συγκυρία της προεδρίας ενός ακροδεξιού, φασίστα, ρατσιστή και μακάρι να γίνει αντιληπτό και συνειδητό αυτό από όλους και ολες όσους βρίσκονται στους δρόμους αυτές τις μέρες.



απο 2310ΝΕΤ

Σημ.ιστολογιου : Χρειαστηκαν 200 χρονια για να αφανησουν 100.000.000 Ινδιανους και μολις 2 δεκαετιες για να απαγαγουν απο Αφρικη 80.000.000 σκλαβους για να χρησιμοποιηθουν σαν τζαμπα εργατικο δυναμικο για τις φυτειες τους .Η Αμερικη των πιστολαδων ,των μαφιοζων και της παντελους απαξιας της ανθρωπινης ζωης ....Κοντρα σ αυτην την Αμερικη οι λαοι προτιμουν την Αμερικη του Τομ Τζοαντ





2 σχόλια:

  1. Είπαμε υπάρχει και ...ανθρώπινος καπιταλισμός..... Το λέει ο τσύριζα... το φωνάζουν και οι Αραβανής Πετρόπουλος Καλαματιανός Χάγιος Σκαμνάκης Δελαστικ Λαφαζάνης Αλαβάνος Στρατούλης κ.α. Δεξιός Κεντρίστικος και Αριστερίστικος Τροτσκιστικός οπορτουνισμός αγκαλιασμένοι. Εσύ γιατί μένεις..... ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ. ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ....ΟΥΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ.... Τα Σέβη μου Σύντροφε. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί κανένα λαμόγιο ΜΜ"Ε" αυτή τη φορά δεν μιλάει για ..."Αμερικανική Ανοιξη", οέο;!;!
    Κανάγιες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή