Translate

Πέμπτη, 3 Ιανουαρίου 2019

Στο λογαριασμό σου...


Της Κάλι Καρά
Άνεργε, ευελικτοαπασχολούμενε, φτωχέ αγρότη, μικρομαγαζάτορα και μικροεπιχειρηματία με το λουκέτο στο χέρι ή σε αναμονή, συνταξιούχε, νέε και νέα της λαϊκής οικογένειας, πρόσφυγα και μετανάστη εγκλωβισμένε στη χώρα, κυβερνά μια κυβέρνηση που με «αριστερό» καπελάκι σου πούλησε φύκια για μεταξωτές κορδέλες, μέχρι να αναρριχηθεί στην εξουσία.

Κάνε ταμείο και δες τον λογαριασμό σου. Σ' αυτόν θα βρεις τους χίλιους εφαρμοστικούς μνημονιακούς νόμους που σου κατακρεούργησαν το μισθό και τη σύνταξή σου, τα ματωμένα πλεονάσματα, την υποβάθμιση των κοινωνικών υποδομών, τη φοροληστεία, τον πλειστηριασμό του κεραμιδιού που με αίμα έβαλες πάνω από το κεφάλι σου. Όλα για τα κέρδη του μεγάλου κεφαλαίου.
Στον λογαριασμό σου βρίσκονται τα 4 δισ. ευρώ που πλήρωσε η χώρα μας για τις αμυντικές δαπάνες του ΝΑΤΟ, επίδοση που την κατατάσσει δεύτερη, μετά τις ΗΠΑ, στη χρηματοδότηση των δράσεων αυτής της λυκοσυμμαχίας, για την οποία έχει γίνει σημαιοφόρος στους επικίνδυνους σχεδιασμούς της στην περιοχή μας, μετατρέποντας τη χώρα σε απέραντο αμερικανοΝΑΤΟϊκό στρατόπεδο με τις απρόβλεπτες συνέπειες μιας σύρραξης που ξανά θα χρεωθούν στον λογαριασμό σου.
Ήρθε η ώρα να λογαριαστείς και εσύ με όλους αυτούς που στηρίζουν τους «μονόδρομους» της καπιταλιστικής ανάπτυξης, που εχθρεύονται τις λαϊκές ανάγκες και τα δικαιώματα, ενώ φωνασκούν για «δίκαιη ανάπτυξη», για «ειρήνη και σταθερότητα».
Ήρθε η ώρα να πεις φτάνει πια...και να λογαριαστείς με όλους αυτούς που στηρίζουν το σάπιο εκμεταλλευτικό σύστημα που γεννάει φτώχεια, ανεργία, πολέμους και προσφυγιά, αλλά ζητούν την ψήφο σου στη Βουλή, στην Ευρωβουλή, στην Τοπική και στην Περιφερειακή διοίκηση.
Ήρθε η ώρα να κλείσεις τους λογαριασμούς σου μαζί τους και να δυναμώσεις το ΚΚΕ παντού, με κάθε τρόπο. Το κόμμα που για εκατό χρόνια απέδειξε ότι είναι κόμμα παντός καιρού, κόμμα που παλεύει αταλάντευτα για τα δίκαια της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων, για τις σύγχρονες λαϊκές ανάγκες, με στόχο την ανατροπή του βάρβαρου καπιταλιστικού βραχνά.


902

3 σχόλια:

  1. Ψηφίζουμε ΚΚΕ σε όλες τις Αστικές Κάλπες για ισχυρή ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΛΑΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ για όσο γίνεται καλύτερης προβολή της ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΜΑΣ και ταυτόχρονα ενισχύουμε την ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Για προσωρινά μέτρα ανακούφισης με στόχο την Εξοδο απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής μακρια απο οποιαδήποτε κυβερνηση όσο οι Καπιταλιστές έχουν τα μέσα παραγωγής στα χέρια τους ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το γλέντι συνεχίζεται στην Χαφιδοσελίδα των Μανιαδάκηδων με τον Πετρόπουλο και το 7ο Συνέδριο του 1945 και ....ποσο ωραία τα έλεγε.... κατα την γνώμη του για την καταστροφή που είχε συμβεί με το ΚΚΕ να μην έχει ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ αλλα την ....λαοκρατια ευρωκομμουνισμό..... να λέει μέσα πόσο καλό ήταν που διαλύθηκε η Κ.Δ το 1943 αφού είχε πέσει στα χέρια του Οπορτουνισμού. Και όλα αυτά για να τα χρεώση στον ΖΑΧΑΡΑΙΑΔΗ που είχε επιστρέψει λίγο πριν μετά απο 9 χρονη απουσία και πάντα εφάρμοζε τον Δ.Σ και που με δική του πρωτοβουλία άλλαξε το πρόγραμμα το 1953.... που καταργήθηκαν τα ΣΤΑΔΙΑ και μπήκε με ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ. Περαστικά Γιωργάκη....... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο σ.ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ανέλαβε Γ.Γ το 1931 με υπόδειξη της 3ης ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΛΕΝΙΝ ΣΤΑΛΙΝ για την σωτηρία του ΚΚΕ απο τον Σοσιαλσωβινισμό και τον Οπορτουνισμό που το είχανε κάνει κουρελόχαρτο με την θεωρία των Σταδίων και το παραμύθι της ...εξάρτησης..... σε μια Ελλάδα ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ απο το 1911.... Αυτή η προσπάθεια το 1931 δυστυχώς σταμάτησε οταν η 3η Κ.Δ έπεσε στα χέρια του Οπορτουνισμού το 1935 που κατάργησε την ΝΙΚΗΦΟΡΑ γραμμή του ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟΥ με τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕΤΩΠΑ που κατέστρεψε τα πάντα και στέρησε την εξουσία απο τους λαούς όπου δεν πέρασε ο Κόκκινος Στρατός Ενα ΚΚΕ ...ομόσπονδο.... το 1944 σύμφωνα με τους ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΕΣ το 2008 που τους τα χάλασε όλα ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ με τον ΔΣΕ και που η ...ΕΔΑ.... ήταν συνέχεια του ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ. Αφιερωμένα στον Γιωργάκη.... και σε όλα τα ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. ΑΛΗΤΕΣ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή