Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

ΣΤΟΧΟΣ η υποταγή της κοινωνίας




Γ. Μαργαρίτης: Η Κυβέρνηση επιδιώκει σύγκρουση με νόμο και τάξη για την υποταγή μας

Ετοιμάζουν χειραγώγηση μέσω ιστορίας για τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης.
Λατινοποιούν την κοινωνία, είναι ανάγκη της πολιτικής ελίτ η πειθαρχία της κοινωνίας, υποστηρίζει ο Γιώργος Μαργαρίτης,  καθηγητής σύγχρονης Ιστορίας και συγγραφέας, στον 98.4.
Μιλά για μία επώδυνη διαδικασία για τους πολίτες, τους οποίους επιχειρούν να υποτάξουν με το δόγμα περί νόμου και τάξης , όπως κι ιδεολογική επίθεση στα πιστεύω τους.
Ταυτόχρονα εξήγησε πως κατά τη γνώμη του μέσα από προγράμματα και δραστηριότητες για τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης θα επιχειρηθεί η πλαστογράφηση κι η ενοχοποίηση της Επαναστατικότητας των Ελλήνων ως Έθνος.


1 σχόλιο:

  1. Για ...νίκη... της Κούβας στον ...ΟΗΕ.... μας ενημερώνει η Χαφιεδοσελίδα των Μανιαδάκηδων βάζοντας την ανακοίνωση της Κουβανικής πρεσβείας που λέει πως θα μείνουν ...σταθερά στις αρχές τους.... και η Επανάσταση δεν ...θα μπλοκαριστεί... ποτέ. Οπορτουνιστικές τρίχες. Με τους Κομμουνιστές να έχουν χάσει την πλειοψηφία μέσα στο κόμμα εδω και 10 χρόνια και τον Οπορτουνισμό κυρίαρχο η Κούβα ακολουθεί πορεία προς τον Καπιταλισμό όπως η ΕΣΣΔ και το ...ΚΚΣΕ... απο της 5η Μαρτη του 1953.... ΣΤΑΔΙΑΚΗ εφαρμογή νόμων του Καπιταλισμού και στην Κούβα Σε μια πορεία θα καταστραφούν τα πάντα και το ...Κ.Κ θα έχει γίνει όχημα της Αντεπανάστασης Το ...Κ.Κ στην Κούβα έχει επιστρέψει στο 1953 ΌΤΑΝ ΚΑΤΗΓΌΡΗΣΕ ΤΟΝ ΦΙΝΤΕΛ και τους υπόλοιπους συντρόφους ...σεχταριστές.... για την επίθεση στην Μονκάδα. Οποτε τίποτα παράξενο οι Ομοιδεάτες τους ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΤΕΣ στην Χαφιεδοσελίδα του Μανιαδάκη να φτύνουν τους τάφους των Συντρόφων που κάνανε την Επανάσταση. Απόλυτα φυσιολογικό για ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή