Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

Το νερό -νεράκι...


Δες αυτή την εικόνα για να μην πεις αύριο δεν ήξερα....!
Δες αυτή την εικόνα για να δεις τι σου ετοιμάζουν!Ποιοι σου το ετοιμάζουν; Μα αυτοί που εκλέγεις εναλλάξ και τους δίνεις σαν σύνολο κάθε φορά κοντά στο 90 % του εκλογικού σώματος !Αυτοί που εκλέγεις και ο ένας παίρνει την σκυτάλη απ τον άλλον και συνεχίζει από κει που το άφησε ο άλλος !
Αυτοι σου το ετοιμάζουν και θα το κανουν πράξη αν δεν αντιδράσεις έστω την τελευταία στιγμή και δεν συστρατευτείς μαζί μ' αυτούς που φωνάζουν εδώ και χρόνια οχι στην ιδιωτικοποίηση του νερού για να το αποτρέψεις !
Η παραχώρηση του 80% των αποθεμάτων νερού της χώρας σε επιχειρηματικό όμιλο που ετοιμάζουν είναι ενα καραμπινάτο έγκλημα εις βάρος του λαού και πρέπει να σταματήσει εδώ και τώρα !


(Η γελοιογραφία είναι του 
Iakovos Vais
 από τον σημερινό ''Ριζο'' ) 

4 σχόλια:

  1. Επειδη ειναι αργα την νυχτα και εχω κατεβασει και ενα βυτιφορο τσιπουρα τωρα που το διαβαζω, οποτε δεν θα εκφραστω ελευθερα γιατι θα στεναχωρησω βαρυτατα νεοφιλελεδες.... ελπιζω να κανουμε κατι οι υπολοιποι, θα ειμαι παντα εκει... ΠΑΜΕ, ΚΚΕ.... δεν υπαρχει κατι αλλο... αν και εχω μια απογοητευση απο μεγαλυτερο συντριπτικα συνολο του λαου σε τετοια θεματα που αδιαφορει με αποτελεσμα να βγαινουμε πλεον σχεδον παντα χαμενοι... ουτε σε παραλια στο χωριο μας δεν μπορουμε να παμε πια.... εχουν γινει σχεδον ολες ιδιωτικες με ξαπλωστρες και πληρωμη, εκτος βεβαια απο τα κατσαβραχακια.... απογοητευση....

    απο MiG-23

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα την ξαναπαρουμε τη χωρα πισω ΜiG μου .Μη στεναχωριεσαι

      Διαγραφή
    2. Αισιοδοξία και δύναμη. Η Νίκη θα είναι για την Εργατική τάξη και το λαό. Μη κατηγορείς τον λαό. ...Διαπαιδαγωγήθηκε έτσι δεκαετίες.... Συνεχίζουμε για την ανατροπή του καπιταλισμού με την Λαική Συμμαχία. Αφου πρώτα τσακίσουμε όλους τους φορείς των οπορτουνιστικών απόψεων. Τα Σέβη μου σε όλους. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
    3. Χαιρομαι για την αισιοδοξια και την δυναμη που βγαζετε.... η αληθεια ειναι οτι καμια φορα με παιρνει λιγο απο κατω με την κατασταση, αλλα ειναι πολυ μικρο αυτο το διαστημα... και απο μενα τα σεβη μου σε ολους.

      απο MiG-23

      Διαγραφή