Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Σάββατο 6 Ιουλίου 2019

Ο Κούλης έρχεται ? Τον περιμένουμε στη γωνία ...




Να επισημάνουμε στους Νεοδημοκρατες ότι πιθανή εκλογή του κόμματος τους στην κυβέρνηση δεν θα είναι εκδρομή στην εξοχή. 
Το ΠΑΜΕ δεν είναι ούτε πλατεία αγανακτισμένων ούτε απολιτικων αντιεξουσιαστών.
 Το ΠΑΜΕ είναι η πλέον οργανωμένη και συνειδητοποιημένη ταξική δύναμη αντεπίθεσης.
 Η ΝΔ λοιπόν εφόσον ασκήσει την πολιτική του προγράμματος της, πρέπει να περιμένει σκληρό ροκ με την κοινωνία στο δρόμο ! 
Η ταξική πάλη τελειώνει με την ανατροπή του καπιταλισμού και των πολιτικών μηχανισμών του, που αυτός συντηρεί και αναπαράγει.










4 σχόλια:

  1. Ενα μικρό βήμα στην υπόθεση του Σοσιαλισμού στην χώρα μας με την ενίσχυση του ΚΚΕ στις Αστικές κάλπες για ισχυρή Εργατική Λαική αντιπολίτευση για όσο οι Καπιταλιστές έχουν τα μέσα παραγωγής στα χέρια τους και απο την δευτέρα 8 Ιούλη συνεχίζουμε τον αγώνα με το ΠΑΜΕ και την ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ για την Ταξική ενότητα ωστε να αποσπάσουμε προσωρινά μέτρα ανακούφισης με στόχο την Εξοδο απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποιημένα τα μέσα παραγωγής. Ετσι τιμάμε τους νεκρούς του αγώνα ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ ΑΡΗ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ ΒΑΒΟΥΔΗ ΚΑΛΟΥΜΕΝΟ και τόσους άλλους. Καλό βόλι Σύντροφοι. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωρα 10:00, η τάση είναι ανοδική για το Κόμμα, πάει για να ξεπεράσει τις 301000 ψήφους των ευρωεκλογών, την ώρα που ο δικομματισμός παλινορθώνεται, και η Πασοκάρα αθροιστικά (τΣύριζα, Μέρα25, Τρινάλ, χωρίς το εξωκυνοβούλιο) είναι εδώ, προσωρινά διασπασμένη μεν, δυνατή δε αρκετά για να εξαφανίσει το γκρουπολόϊ. Και το φασισταριό, μην χαρείτε, εξακολουθεί να λουφάζει αθροιστικά σε πάνω από 6,5%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι Ηλια ιδια αποψη κι εγω .Ενθαρυντικο που το κομμα σε ολη την ΑΤΤΙΚΗ (που ναι η μιση Ελλαδα ) ειναι σταθερα τριτο κομμα και με διαφορα

      Διαγραφή
    2. Ναι, Στρατάρχη, φαίνεται πως πάμε για ~306-308 χιλ. ψήφους.
      Καλά σημάδια...

      Διαγραφή