Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Κυριακή 14 Ιουλίου 2019

Ο απώτερος στόχος μιας Δόμνας







Τεχνοκράτες επιχειρούν να ρυθμίσουν τους οικονομικούς όρους διαβίωσης κοινωνιών ώστε να διανείμουν τον πλούτο σε ισχυρούς κεφαλαιοκράτες εις βάρος των λειτουργικών και παραγωγικών μονάδων αυτών των κοινωνιών .
Για να επιτευχθεί ο ανίερος και ταξικοκτόνος στόχος τους αντιλαμβάνονται πως πρέπει ν αντιμετωπίσουν τον άνθρωπο ως μονάδα κι όχι ως συλλογικό υποκείμενο, δηλαδή ως κοινωνία .




Έτσι προσφέρουν ατομικά δικαιώματα με τη σέσουλα και χτυπούν λυσσαλέα οτιδήποτε αφορά μια οργανωμένη κοινωνία που οφείλει να λειτουργεί μαζικά και συντονισμένα, χτυπούν συνδικαλισμό, χτυπούν κομματικούς σχηματισμούς με κοινωνικά ζητούμενα, χτυπούν τη συλλογική ιστορική μνήμη και ταυτότητα .

Κι απ την άλλη πατρονάρουν τον άνθρωπο "μονάδα"  που ξεχωρίζει απ το κοινωνικό σύνολο, τη μονάδα που αφομοιώνεται απ το σύστημα, εξαίροντας τον ακομμάτιστο, ακαπελωτο, πολύχρωμο άνθρωπο επι παντός καιρού κι υπό πάσα συνθήκη διότι αυτόν μπορούν εύκολα να χειραγωγήσουν, να ενσωματώσουν, να κονιορτοποιησουν, τον άνθρωπο που νιώθει ανεξάρτητος , που δεν έχει ταξικό προσανατολισμο, που δεν είναι δομημένος με συλλογικό γιγνεσθαι, που καμία ανθρωπιστική σπουδή, καμία φιλοσοφία ζωής, κανένα ιδεολογικό αξιακό πλαίσιο, καμία βασική αρχή δεν τον εμπνέει , αποδομώντας τα ίδια του τα δοκάρια .


απο Χρηστο Ζουλιατη


Έτσι λειτουργεί το αμιγώς τεχνοκρατικό σύστημα της "ελεύθερης αγοράς", δημιουργώντας τη μονάδα, τηλεοπτικός, καταναλωτικός, ακτιβ άνθρωπος μακριά απ τα σοβαρά ταξικά προβλήματα της αξιοβίωτης Εν συνολω κοινωνίας .
Αυτό επιχειρεί κι η υφυπουργός Εργασίας με το καλημέρα σας .
Να πάθουμε άνοια, να αμβλυνθούμε ως μονάδες περνώντας στην ιστορική λήθη, ώστε να είμαστε υποχείρια της εκάστοτε εξουσίας, άνευ ταξικών αγώνων και συλλογικών ζητουμένων , δίχως κοινωνικό ανθρωπισμό και πολιτισμικό ιδεολογικό πλούτο .

Ανάγκη επιτακτική να οχυρωθούμε συλλογικά και ιδεολογικά .
Εάν δεν το κάνουμε στο τσουνάμι που ζούμε , θα γίνουμε το δεξί χέρι των ρομπότς .
´Η το καπιταλιστικό ανθρωποφάγο σύστημα ή οι άνθρωποι .




Αριστέα Σερεμέτη 


(χειρούργος Οδοντίατρος)








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου