Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

Ψηφοδέλτιο Διαμαντιών





Σημαντικές παρουσίες βρίσκονται στα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ για τη μάχη των βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιούλη.
Θυμίζουμε πως έχει ήδη ανακοινωθεί η υποψηφιότητα της Αλέκας Παπαρήγα ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας και του μουσικοσυνθέτη Θάνου Μικρούτσικου στη 12η τιμητική θέση.
Άλλες υποψηφιότητες στο ψηφοδέλτιο της Επικρατείας θα είναι αυτή της Έρης Ρίτσου, της οποίας γονείς είναι ο ποιητής Γιάννης Ρίτσος και η γιατρός Γαρυφαλιώ Γεωργιάδου - Ρίτσου. Σπούδασε Αγγλική Φιλολογία και εργάστηκε στην Εθνική Τράπεζα. Ανάμεσα στους υποψηφίους θα βρίσκεται και ο Γιώργος Ροΐδης, αντιναύαρχος εν αποστρατεία του Πολεμικού Ναυτικού. Υπήρξε πρόεδρος των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων (ΕΑΣ) και πρόεδρος της εταιρείας «Ελληνικά Συστήματα Παραγωγής Πολιτικών Προϊόντων». Ακόμη υποψήφιοι θα είναι τα μέλη του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Μάκης Παπαδόπουλος και Λουίζα Ράζου.
Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα είναι υποψήφιος στο Δυτικό Τομέα της Αττικής και στο Νομό Βοιωτίας.
Στην Α' Αθήνας θα είναι υποψήφια η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη.
Στο Βόρειο Τομέα υποψήφιοι θα είναι ο Θανάσης Παφίλης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κόμματος, ο Γιάννης Αγγέλου, συνταγματάρχης εν αποστρατεία, συνεργαζόμενος με το ΚΚΕ καθώς και ο Ντίνος Αποστόλης,γιατρός από το Χαλάνδρι.
Στο Δυτικό Τομέα υποψήφιος θα είναι ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στις πρόσφατες περιφερειακές εκλογές.
Αντίστοιχα στην Ανατολική Αττική θα συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Γκιόκας, βουλευτής του Κόμματος, καθώς και η ηθοποιός Ελένη Γερασιμίδου.
Ο Χρήστος Κατσώτης, βουλευτής του Κόμματος, όπως και ο Θοδωρής Χιώνης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, θα βρίσκονται στα ψηφοδέλτια του Νότιου Τομέα Αττικής, μαζί με τους καλλιτέχνες Παύλο Ορκόπουλο και Νικολέτα Βλαβιανού καθώς και τη δημοσιογράφο Αγλαΐα Κυρίτση.


1 / 8

1 σχόλιο:

  1. Εχει πέσει μεγάλη απόγνωση στον Οπορτουνιστικό στάβλο με την σταθερότητα που δείχνει το ΚΚΕ σε αυτές της συνθήκες και την ενίσχυση των δυνάμεων του. Διαβάζω σήμερα στην Χαφιεδοσελίδα του Αραβανή οτι το ΚΚΕ ...απέτυχε στις περιφεριακές εκλογές. Το οτι πήρε 70000 ψήφους παραπάνω απο τις ευρωεκλογές είναι λεπτομέρεια για τους συγκεκριμένους χαφιέδες. Τι έπρεπε λοιπόν να κάνει το κόμμα κατα την γνώμη τους. Επρεπε λέει να σκίσουμε το πρόγραμμα του 15ου Συνεδρίου του 1996 που μιλάει για ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ να γυρίσουμε στο πρόγραμμα του 9ου του 1973 με τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕΤΩΠΑ και τα ενδιάμεσα Στάδια και να αναλάβουμε κυβέρνηση στο έδαφος του Καπιταλισμού με τον Τσύριζα. Το που θα είμαστε σήμερα το βλέπει ο καθένας μπροστά του όπως το δείχνει το Κατάντημα τΩΝ κ.κ σε πορτογαλία τσεχία. Επισης το πρόγραμμα του 1973 που ίσχυε μέχρι το 1991 οδήγησε στα εξης καταπληκτικά αποτελέσματα. 1974 ....ενωμένη αριστερά.... με τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ του εσωτερικού. Ουρά του ΠΑΣΟΚ στους δεύτερους γύρους των Δημοτικών σε όλη την μεταπολίτευση ...2η κατανομή 17 το 1981 Σαρτζετάκης το 1985 Κοινό πόρισμα με την ΕΑΡ το 1988 ...συνασπισμός της αριστεράς... το 1989 συμμετοχή σε δυο ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ στο έδαφος του Καπιταλισμού και γενική έφοδος της ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ συμμορίας με επικεφαλής τον ΑΘΛΙΟ ΦΑΡΑΚΟ το 1991 για την διάλυση του ΚΚΕ. Εχουμε λοιπόν τους ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΑΡΑΒΑΝΗ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ και σια.... που δεν θέλανε να αλλάξει τίποτα στο ΚΚΕ ώστε το 2012 να συμβεί ότι και το 1991 στο ΚΚΕ. Οι Κομμουνιστές τους απαντήσαμε όλα αυτά τα 28 χρόνια πετώντας έξω όλα τα Σκουπίδια του ΚΑΟΥΤΣΚΙ. 7 Ιούλη στις Αστικές Κάλπες στηρίζουμε το ΚΚΕ για Ισχυρή Εργατική Λαική Αντιπολίτευση για όσο οι Καπιταλιστές έχουν τα μέσα παραγωγής στα χέρια τους και ταυτόχρονα ενισχύουμε παντού την ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ για προσωρινά μέτρα ανακούφισης με στόχο την Εξοδο απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίση των μέσων παραγωγής. ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΔΑ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ δηλαδή ΣΜΑ ΛΙΒΑΝΟΣ ΚΑΖΕΡΤΑ ΒΑΡΚΙΖΑ ΤΕΛΟΣ Τα κόλπα ΨΟΦΗΣΑΝΕ ΤΟ 1991..... Αφήνουμε τα ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ Να Σκούζουν. Είναι η πυξίδα μας. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή