Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

Νεκροί έξι λαθροεισβολείς στη Λέσβο…



Μια χαρούμενη ημέρα ξεκίνησε σήμερα για το κόμμα του τηλεκανίβαλου Κυριάκου Βελόπουλου. Σήμερα οι υποψήφιοι με την «Ελληνική Λύση» και οι ψηφοφόροι αυτού του φασιστικού κόμματος πανηγυρίζουν. Πανηγυρίζουν τον πνιγμό έξι, μέχρι αυτή τη στιγμή, ανθρώπων, τους οποίους ανεβοκατεβάζουν λαθροεισβολείς. Και μη μας πουν ο τηλεκανίβαλος Κυριάκος Βελόπουλους και όσοι τον ακολουθούν πως δε χαίρονται, τη στιγμή που ζητάνε να πυροβολούνται οι λαθροεισβολείς. Λαθροεισβολείς οι κατατρεγμένοι που έρχονται να πνιγούν και να πνίξουν τα παιδιά τους στο Αιγαίο! Λαθροεισβολείς οι κυνηγημένοι που ψάχνουν μια καλύτερη μοίρα, η οποία περνάει από την χώρα του τηλεκανίβαλου Κυριάκου Βελόπουλου.

Σήμερα οι κανίβαλοι της «Ελληνικής Λύσης» με πρώτον και καλύτερο τον πωλητή των χειρόγραφων επιστολών του Ιησού Χριστού, Κυριάκο Βελόπουλο, θα χορεύουν υπό τους ήχους των κραυγών και των κλαμάτων των παιδιών και των ανθρώπων που σώθηκαν από τον θάνατο και παράλληλα θα λυπούνται που κι αυτοί οι λαθροεισβολείς δεν ψόφησαν στα νερά του Αιγαίου. Σήμερα οι κανίβαλοι του Βελόπουλου θα χαίρονται με τον πνιγμό των λαθροεισβολέων εν ονόματι Κυρίου χωρίς να φοβούνται την οργή του Κυρίου, γιατί εκτός από άθεοι είναι και απάνθρωποι κι έτσι δεν φοβούνται ούτε Θεό, ούτε άνθρωπο.
Σήμερα οι κανίβαλοι του Βελόπουλου, που μαζί με τον αρχηγό τους ανεβοκατεβάζουν λαθροεισβολείς τους ανήμπορους, θα πανηγυρίζουν κι εμείς θα θρηνούμε αφενός για τους πνιγμένους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, τους πνιγμένους πρόσφυγες, τους πνιγμένους Αϊλάν, και αφετέρου γιατί στην πατρίδα του Ξένιου Δία, του Παπαφλέσσα και του Άρη υπάρχει ο Βελόπουλος και παίρνει πάνω από το 4% του Ελληνικού λαού.
Πέτρος Τατ. απο το ΑΓΚΙΔΑ 
ΥΓ. Ο Παπαδάκης και ο Αντένα αυτό το μαύρο πρωινό παίρνουν συνέντευξη και διαφημίζουν τον τηλεκανίβαλο που ανεβοκατεβάζει λαθροεισβολείς τους πνιγμένους.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου