Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Γκέμπελς ζει και τους οδηγεί




Το δημοσίευμα του ΑΠΕ-ΜΠΕ, το οποίο αναπαρήχθη και από άλλα μέσα και αναφέρει σε τίτλο ότι δήθεν το ΚΚΕ καταψήφισε την τροπολογία για την αύξηση του κατώτατου μισθού, είναι εντελώς παραπλανητικό.
Το ΚΚΕ καταψήφισε την κυβερνητική τροπολογία με την οποία ενεργοποιείται από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ο αντεργατικός νόμος της κυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ (νόμος Βρούτση).
Καμία κυβερνητική τροπολογία δεν ήρθε στη Βουλή για την αύξηση του κατώτατου μισθού, ο οποίος άλλωστε θα καθορίζεται με Υπουργική Απόφαση, όπως προβλέπει ο παραπάνω νόμος.
Η μόνη τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή για την αύξηση του κατώτατου μισθού ήταν αυτή που κατέθεσε το ΚΚΕ για την επαναφορά στα 751 ευρώ και η οποία απορρίφθηκε από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. 

1 σχόλιο:

  1. Πανηγυρίζει σήμερα η Χαφιεδοσελίδα του Αντικομμουνιστικού αγώνα επειδή δήθεν ο λαός στα Σκόπια είπε όχι στην Ε.Ε και στο ΝΑΤΟ. Στην πραγματικότητα δεν υπήρχε κανένα τέτοιο όχι. Νίκησε ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ που πρόβαλαν Εθνικιστές και Φασίστες και τα Καπιταλιστικά συμφέροντα του τμήματος της ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ που είναι με τους ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΙΝΑΣ κ.α και αυτό το πανηγυρίζουν για νίκη και το προτείνουν και για την χώρα μας. Οτι ακριβώς προτείνουν Τμήματα της Αστικής Τάξης ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΡΩΣΙΑ ΚΙΝΑ. Αφήνουμε τα ...παιδιά.... να ΣΚΟΥΖΟΥΝ. Συνεχίζουμε τον αγώνα μέσα απο το ΠΑΜΕ και την ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ για την ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ για Προσωρινά μέτρα ανακούφισης με ΣΤΟΧΟ την Εξοδο απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής και όταν γίνουν ΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ενισχύουμε παντού το ΚΚΕ για ισχυρή ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΛΑΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ για όσο οι Καπιταλιστές έχουν τα μέσα παραγωγής στα χέρια τους. ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΔΑ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ δηλαδή ΣΜΑ ΛΙΒΑΝΟΣ ΚΑΖΕΡΤΑ ΒΑΡΚΙΖΑ ΤΕΛΟΣ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή