Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

Σταλινοτσολιάδες της Μέρκελ…



Πριν από λίγο μιλώντας στη Βουλή κάποιος εκπρόσωπος των ναζί, κάποιος πολιτικός απόγονος αυτών που έκαψαν το Δίστομο, τα Καλάβρυτα, το Μεσόβουνο, τον Χορτιάτη, τους Πύργους και άλλα μαρτυρικά χωριά, κάποιος που τραμπουκίζει ανήμπορους και κυνηγημένους, κάποιος που καθοδηγεί το φονικό χέρι, χαρακτήρισε τους Συριζοκαμμένους «Σταλινοτσολιάδες της Μέρκελ», με αφορμή το νέο αντιλαϊκό πολυνομοσχέδιο. Ο πολιτικός απόγονος των Γερμανοτσολιάδων, των δοσιλόγων και των μαυραγοριτών της κατοχής τόλμησε να κάνει λογοπαίγνιο εφευρίσκοντας τη λέξη «Σταλινοτσολιάδες»!

Ας όψονται οι Συριζαίοι που έκαναν πολιτικές οντότητες αυτά τα φασιστικά μιάσματα τότε στις πλατείες, που τους σέρνουν μαζί τους ακόμα και σήμερα σε κάθε εκδήλωση, που μόλις στις 11 Ιούνη τους είχαν μαζί τους στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Πολεμικό Ναυτικό στο θωρηκτό “Γ. ΑΒΕΡΩΦ”!
Όσον αφορά τη σχέση των Συριζαίων με τον Στάλιν είναι ίδια με την σχέση των ναζί με τον Στάλιν. Και οι Συριζαίοι ήθελαν να φάνε λάχανο τον Στάλιν και την Σοβιετική Ένωση όπως ακριβώς ήθελαν να κατασπαράξουν το λαϊκό κράτος και τον ηγέτη του οι ναζί! Οι ναζί πλήρωσαν ακριβά την φιλοδοξία τους! Οι Συριζαίοι είχαν την τύχη να πανηγυρίσουν αυτό που δεν μπόρεσαν να πανηγυρίσουν οι ναζί και μάλιστα να πανηγυρίσουν τόσο ξεδιάντροπα όσο ξεδιάντροπα δεν πανηγύρισαν οι νεοναζί σε ολόκληρο τον κόσμο.
Όσον αφορά την προσπάθεια του ναζί να δώσει άλλο προσανατολισμό στη λέξη Γερμανοτσολιάς, όσο και να χοροπηδάει δεν θα το καταφέρει γιατί σ’ αυτόν τον τόπο αυτοί που εκτιμούσαν τον Στάλιν έπεσαν από τα βόλια των εκτελεστικών αποσπασμάτων των Γερμανοτσολιάδων πολιτικών προγόνων του βρωμοναζί, ο οποίος τόλμησε να δημιουργήσει την λέξη «Σταλινοτσολιάς». Σ’ αυτήν την χώρα οι σύντροφοι του Στάλιν δεν έκαψαν, δεν ρήμαξαν, δεν βασάνισαν, δεν βίασαν, δεν εκτέλεσαν! Αυτήν την βρωμερή δουλειά την έκαναν οι Γερμανοτσολιάδες. Σ’ αυτήν την χώρα οι σύντροφοι του Στάλιν έφτιαξαν το ΕΑΜ, τον ΕΛΑΣ, την ΕΠΟΝ, την Εθνική Αλληλεγγύη, την ΟΠΛΑ και τσάκισαν τους ναζί μαζί και τους Γερμανοτσολιάδες πολιτικούς προγόνους του ναζί που τόλμησε να ξεστομίσει τη λέξη «Σταλινοτσολιάς».
Πέτρος Τατ. απο το agkidapress




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου