Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Οι "Ρουβίτσες" του Βούτση

Με τον Ρουβίκωνα δεν είχε τύχει να ασχοληθώ σε αρθρο  μου, άλλωστε σπανίως ασχολούμαι με επαναστάτες της πλάκας, αλλά τούτη εδώ η είδηση μου κέντρισε το ενδιαφέρον. 
Με βαριοπούλες λέει επεδραμαν μέλη του Ρουβίκωνα εναντίον συμβολαιογραφείου, ως συμπαράσταση στον αγώνα κατά των πλειστηριασμων. Με μια λεπτομέρεια όμως :
Το συγκεκριμένο συμβολαιογραφείο δεν έχει συμμετάσχει ποτέ σε πλειστηριασμους πρώτης κατοικίας. 
Είναι γνωστά τα προβοκατόρικα χτυπήματα του Ρουβίκωνα και η ασυλία που απολαμβάνει από το καθεστώς τζίφριζα. Μέχρι και στο προαύλιο της Βουλής έχουν διαδηλώσει με άδεια του ταβερνιαρη Βουτση.
Η λογική των ομάδων αυτών, που έχουν ως το απόλυτο φετίχ τους, την ατομική βία, είναι η εξής :αν κάψουμε το υπουργείο παιδείας θα φτιαχτεί η παιδεία, αν κάψουμε το υπουργείο δικαιοσύνης θα επέλθει η κοινωνική δικαιοσύνη. Για τέτοια τρομερή πολιτική σκέψη μιλάμε, και μερικοί τους θαυμάζουν κιόλας. Συν βέβαια της δημοσιότητας που έχουν από τα ΜΜΕ, όταν όμως κατεβάζει το ΚΚΕ ή το ΠΆΜΕ χιλιάδες κόσμο στον δρόμο ή εμποδίζει νατοϊκα στρατεύματα είναι αόρατα όλα αυτά για τα καθεστωτικα μμε.


ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ




Επίθεση με βαριοπούλες σε συμβολαιογραφικό γραφείο στο κέντρο της Αθήνας, που δεν έχει προχωρήσει ποτέ σε πλειστηριασμό πρώτης εργατικής - λαϊκής κατοικίας, έκαναν την Παρασκευή το πρωί μέλη του «Ρουβίκωνα», σε μια ενέργεια που γεννά πολλά ερωτηματικά.
Συγκεκριμένα, τα μέλη του «Ρουβίκωνα» μπήκαν στο γραφείο και κατέστρεψαν με βαριοπούλες μηχανήματα και τζάμια, με την αιτιολογία ότι «το γραφείο συμμετέχει σε πλειστηριασμούς ακόμα και πρώτων κατοικιών». Νωρίς το απόγευμα, η Αστυνομία ανακοίνωσε πως συνελήφθη ένας 19χρονος για συμμετοχή στην επίθεση. 
Με αφορμή την επίθεση, η Θηρεσία Δάλλα - Πολυζώη στην οποία ανήκει το γραφείο, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Καταγγέλλω την προβοκατόρικη σε βάρος μου επίθεση, από κουκουλοφόρους, που έλαβε χώρα σήμερα Παρασκευή 18/5/2018 και ώρα 10.00 το πρωί στο γραφείο μου. Η συγκεκριμένη επίθεση υπηρετεί άλλου είδους σκοπιμότητες, αφού δεν υπάρχει περίπτωση πρώτης λαϊκής κατοικίας, που να έχει εκπλειστηριαστεί από εμένα. Επιδιώκει να ενοχοποιήσει με προβοκατόρικο τρόπο τη διαμαρτυρία εναντίον των πλειστηριασμών.
Αντίθετα, στο πλαίσιο της επαγγελματικής μου δραστηριότητας, ως συμβολαιογράφος, φροντίζω πάντα και με κάθε πρόσφορο τρόπο, να εξασφαλίζω ότι δεν θα εκπλειστηριαστεί από εμένα κανένα σπίτι φτωχών και αδύναμων ανθρώπων. Μάλιστα, λόγω της πολιτικής μου αυτής θέσης, έχω στερηθεί συνειδητά αντικείμενο εργασίας.
Είναι γνωστό, επίσης, ότι έχω αναπτύξει συνδικαλιστική δράση στο χώρο των συμβολαιογράφων, αλλά και με τη συνολικότερη δράση μου, πρωτοστατώ στον αγώνα για την προστασία της λαϊκής κατοικίας, σε αντιπαράθεση με την πολιτική της κυβέρνησης και με τη στάση που κρατάει η πλειοψηφία του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου.
Απαντώ σε αυτούς που επιτέθηκαν στο γραφείο μου με κουκούλες και βαριοπούλες και δηλώνω ότι δεν τρομοκρατούμαι και θα συνεχίσω τη δράση για την προστασία των λαϊκών δικαιωμάτων».
Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Εφετείων Αθηνών - Πειραιώς - Αιγαίου και Δωδεκανήσου με ανακοίνωσή του, παρά το γεγονός ότι κατήγγειλε την επίθεση, επιχειρεί να ενοχοποιήσει το σύνολο των λαϊκών κινητοποιήσεων ενάντια στην πλειστηριασμούς, προφανώς εξυπηρετώντας δικές του σκοπιμότητες και δίνοντας άλλοθι στην πολιτική της κυβέρνησης. Συγκεκριμένα, αναφέρει: «Θα εξακολουθήσουμε να εκτελούμε τα νόμιμα καθήκοντά μας προς όφελος όλων των συμπολιτών μας. Η προστασία των αδύναμων προκύπτει από τους νόμους και εφαρμόζεται από τη Δικαιοσύνη, σε μία συνταγματικά κατοχυρωμένη δημοκρατία και όχι από βιαιότητες και τραμπουκισμούς».

8 σχόλια:

  1. Ακριβώς αυτό επιδιώκουν τα τσογλάνια του ρουβίκωνα (με ό,τι κάνουν). Να δώσουν άλλοθι στους καταπιεστικούς μηχανισμούς των κυβερνήσεων.
    Οφθαλμοφανέστατα πρκτοράκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να δώσουν έρεισμα για εντονότερη καταστολή και να ρίξουν λάσπη στις δίκαιες κινητοποιήσεις

      Διαγραφή
  2. Οι δυνάμεις καταστολής του λαϊκού κινήματος ενεργοποιούνται!
    Καλά σημάδια..., ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ!

    ---------------------------------------------
    Αξίζει να διαβάσετε και τούτη την κατάπτυστη ανάρτηση των χρεωκοπημένων λογοκριτών του "Βαθύ μαυρο-ροζ":
    http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2018/05/blog-post_73.html
    Αξιοθρήνητοι, δεν μπορούν να καταγγείλουν μια συγκεκριμένη περίπτωση πλειστηριασμού πρώτης λαϊκής κατοικίας, όπως τους προκαλεί η στναγωνίστρια Δάλλα, και καταφεύγουν σε απίθανα "λογικά" κατασκευάσματα, για να συμπεράνουν ότι ..."δεν μπορεί, η Δάλλα σίγουρα θα έχει κάνει τέτοια". Και με βάση αυτές τις ...."υποθέσεις" ..."μπουκάρουμε και τα σπάμε για να την λασπώσουμε", και, μέσω αυτής, και το ΠΑΜΕ/ΚΚΕ!
    Ο ορισμός της ασφαλίτικης ταχτικής.

    Συγχαρητήρια στη Λιάνα, που τους τα λέει έξω από τα δόντια!

    -----------------------------------------
    Αλήθεια, ο Μπογιόπουλος ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;
    Κι όχι μόνο αυτός, γιατί και είναι και άλλοι, που ερωτοτροπούν με το αναρχοφασιστιλίκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ πάντως θα αισθανόμουνα λίγο άβολα να με εξυμνεί συνέχεια ο ναζί Καλέντζης http://hellenicnationalsocialistfound.blogspot.gr/

    Σκουπιδοτενεκές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα λαμόγια της ασφάλειας, αφού εκτέθηκαν με τους κουκουλοφόρους, σηκώνουν τώρα σκόνη για να κρύψουν τον αντικομμουνισμό τους, που φκειασιδώνουν με τον δήθεν ...πόνο(!) για ..."τους πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας", που τώρα τον επεκτείνουν σε ...πόνο για τους πλειστηριασμούς γενικώς, άρα και των μπαταχτσήδων!
    Οχυρώνουνται πίσω από τις προφάσεις εν αμαρτίαις του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου, που ισχυρίζεται πως "δεν μπορεί να γνωρίζει αν ο κάθε πλειστηριασμός αφορά πρώτη κατοικία η όχι"!

    Ομοιος ομοίω....,
    ....και ο μικροαστός με τον μικροαστό, κι όλοι μαζί με το κουκουλοφόρικο αναρχοφασιστοχαφιεδολόϊ!
    H αλήθεια είναι, κύριοι του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου, "Βαθύ-Μαύροι" και .....Βουτσο-ρουβίτσες, πως, άμα θέλει, μπορεί πολύ εύκολα να μάθει ο συμβολαιογράφος τι είναι το ακίνητο, που καλείται να εκπλειστηριάσει!
    Συνεπώς, η πρόκληση της Θηρεσίας Δάλλα προς το παρόν παραμένει (φρονίμως....) αναπάντητη:
    Ποιά λαϊκή πρώτη κατοικία έβγαλε στον πλειστηριασμό;
    Αλλού λοιπόν οι βρωμιές σας....
    ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΤΕ!

    Y.Γ. Κύριε Βούτση, και κύριοι του τΣύριζα, πίσω από τους "κουκουλοφόρους", μήπως βιαστήκατε πολύ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι να πει ο Μπογιόπουλος Σεχτάρ. Εντάξει κάποια στιγμή θα τελειώσει αυτή η πλάκα. Καθημερινά τα άρθρα του πρώτη μούρη στο Λαφαζαναίκο μιλάμε για ξεφτίλα. Για τα υπόλοιπα όπως τα λες είμαστε σε σωστό δρόμο. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα φερέφωνα(*) του Βούτση (και όποιου άλλου κρύβεται από πίσω) προσπαθούν απεγνωσμένα να ξεφύγουν από την παγίδα, που στήσανε και πιάστηκαν οι ίδιοι. Ακόμη περισσότερη σκόνη.
    Τώρα, μας κατεβάζουν το ...πελατολόγιο(!) του θύματός της φυσικής κρατικής και ηθικής βίας τους, προς άγραν εντυπώσεων!
    Βέβαια, με συνέπεια εξακολουθούν να μην απαντάνε στην πρόκληση της συμβολαιογράφου:
    Ποιά λαϊκή πρώτη κατοικία έβγαλε στον πλειστηριασμό;

    ----------------------------------------------
    (*)H ...κυβερνητική εκπρόσωπος του Ρουβίκωνα, κατά δήλωσή της, ...έχει αποχωρήσει από το ....ΕΠΑΜ!
    Να την πιστέψουμε; Τα χούγια όμως;
    Μπορεί οι "πλατείες" να επέστρεψαν στις πισίνες τους, η δική μας όμως "πάνω πλατεία" έχει πάντα δουλειά για τα αφεντικά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή