Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Αλλος για "Οκτωβριανή Επανάσταση "




Εκδήλωση θα πραγματοποιήσει κάποια Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα την Οκτωβριανή Επανάσταση! Κατά τη διάρκεια της ομιλίας οι Συριζαίοι θα εφορμήσουν στους ουρανούς για να ξεκάνουν τον εξωγήινο με τον οποίο συνομιλεί ο Κυριάκος! Σε όσους πάρουν μέρος στην εκδήλωση αμαύρωσης της Οκτωβριανής Επανάστασης οι Συριζαίοι θα μοιράσουν καθρεφτάκια, αντίγραφα μνημονίων υπογεγραμμένα από τον λαοπρόβλητο ηγέτη, μπανάνες, σανό και κουτόχορτο! Θα ήθελαν να μοιράσουν και ψυχαγωγική κάνναβη αλλά δεν έχουν προλάβει να την νομιμοποιήσουν λόγω φόρτου εργασίας για την υπογραφή μνημονίων και αντιλαϊκών νόμων!
Στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για την Οκτωβριανή Επανάσταση με τίτλο «100 χρόνια μετά την έφοδο στον Ουρανό» θα μιλήσουν ο Γερούν Ντάισμελμπλουμ και η Κριστίν Λαγκάρντ, ενώ παρεμβάσεις θα κάνουν ο Ντόναλντ Τραμπ, ο Σαουδάραβας βασιλιάς Σαλμάν και ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν!
Στον χώρο που θα γίνει η εκδήλωση θα υπάρχουν εξορκιστές, λιβάνια, βασιλικά, αγιασμοί και άλλα παρόμοια σύνεργα γιατί οι Ορθόδοξοι Συριζαίοι φοβούνται την περίπτωση να επισκεφτεί τον χώρο ο… Ουλιάνοφ!
Στο τέλος της εκδήλωσης όλοι μαζί θα τραγουδήσουν τον ομορφότερο επαναστατικό ύμνο που έχει γραφτεί ποτέ, το «God Bless America»!
Μαυρομάτης απο agkidapress.gr


απομένουν τα ΝΑΖΙδια και ο Λεβέντης να "τιμησουν" την Οκτωβριανή 







3 σχόλια:

  1. Ως άρθρο, από χαζό έως ηλιθιο.
    Μακάρι Όλοι να έκαναν εκδηλώσεις για την Μεγάλη Οκτωβριανή Επανάσταση.
    Καμμια Επανάσταση δεν είναι κάτι που μπορεί να απαντηθεί με βάση το κόμμα. Ειναι το κυριότερο γεγονός του 20ου αιώνα κτήση ενός κόμματος, ή η προσπάθεια των εργαζομένων να φτιάξουν μια καλύτερη κοινωνία? Χωρίς καταπίεση?
    Τι δουλειά εχουν ο Νταισεμπλουμ ο Καρτερος ή ο Δουζινας?
    Έτσι δεν θα γνωρίζει η Νεα Γενιά το δρόμο για την Πρόοδο, την έφοδο στον ουρανό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ενταξει τον Δουζινα και Καρτερο τον εχει η επισημη αφισσα ο Νταισεμπλουμ μπηκε ποιητικη αδεια .Και το μακαρι να εκαναν ολοι δεν το καταλαβαμε... και ο Κλανιδιαρης ?

      Διαγραφή
  2. Οι ζαιοι που παίρνουν τα σπίτια των λαικών οικογενειών μέσω των πλειστηριασμών και έχουν φέρει τα πιο νεοφιλελευθερα μέτρα όλων των εποχών σε μεγάλο βαθμό διαφοροποιούνται απο το μεγαλο Οκτώβρη.Εξου και βλέπουμε αρθρα στην ΕΦΣΥΝ για παραδειγμα όπου ο κόκκινος Οκτωβρης αποκαλείται πραξικοπημα δυο μάλιστα φορές.Ενα ωραιο αρθρο που θα ήθελα να δω στο ιστολόγιο ειναι η ανασκευή των μύθων για την οκτωβριανή επανασταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή