Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Η Οκτωβριανή σε θέατρο σκιών





Εκανε μια μεγαλειώδη εκδήλωση το ΚΚΕ για να τιμήσει την Οκτωβριανή Επανάσταση ούτε μια λέξη δεν ακούστηκε για να οικειοποιηθεί το γεγονός ,
ουτε "είμαστε συνεχιστές ",
ούτε "είμαστε τέκνα ",
ούτε "είμαστε ξαδέρφια"



Κάναν παρόμοια εκδήλωση τα σούργελα του ΣΥΡΙΖΑ και θαυμάστε ήθος :
Καρτερός: ''Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει στο dna του στοιχεία της Οκτωβριανής Επανάστασης και του ιδανικού και των ιδεών του κομμουνισμού''.
Φίλης: ''είμαστε τέκνα εκείνης της ιστορίας, είμαστε παιδιά του Οκτώβρη. Κι ακόμη εγγόνια του 1848 και του Κομμουνιστικού Μανιφέστου. Δεν θα είμασταν εδώ, αν δεν εμπνεόμασταν από όλα αυτά''...

είπαν χωρίς ίχνος ντροπής 

Αυτοί είναι ικανοί να γιορτάσουν του χρόνου και τα 100  χρόνια του ΚΚΕ !! θυμηθείτε μας 










1 σχόλιο:

  1. @Γκεόργκυ Ζούκωφ

    Κάνεις λάθος. Ο Σύριζα γιορτάζει τα 100 χρόνια από την (αστική) Φεβρουαριανή Επανάσταση με τους Μενσεβίκους. Όχι από την Οκτωβριανή την εργατική που έγινε την ίδια χρονιά.

    Απλά μπερδεύτηκαν. Κάτι το γρηγοριανό ημερολόγιο, κάτι οι συνεχείς κωλοτούμπες που κάνουν ζαλίστηκαν. Κάτι είναι στους 53 και ψηφίζουν τα πάντα ή ψήφισαν την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ αλλά συμμετέχουν σε πορείες κατά της ιδιωτικοποίησης τους έχει κάνει να χαλάσουν την πυξίδα τους.
    Στο μόνο συνέδριο που δεν έχουν πάει ακόμα είναι του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος όπως τους είπε ο ΠΑΦΙΛΗΣ στην συζήτηση για τον προϋπολ/σμο του 2018.

    Ειδάλλως θα ήξεραν πως οι Μενσεβίκοι με τον Κερένσκι συνέχισαν την πολιτική του Τσάρου με την συμμετοχή της Ρωσίας στον πόλεμο που και καλά στην αρχή το έπαιζαν ή άφηνε υπονοούμενα πως ήταν κατά της συνέχειας του.

    Και πως Λένιν είχε διαγράψει μονομερώς το χρέος. Δεν υπόγραψε να το πληρώσει στην ώρα του και στο ακέραιο όπως π.χ. η 1η Κυβέρνηση Σύριζα-Ανελ στις 20/2/2015(Ανακοίνωση Eurogroup)

    17-57

    ΑπάντησηΔιαγραφή