Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πίσω απ την επίθεση στο ΠΑΜΕ το 2011 !!!




  ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΡΟΛΙΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ 

«Οι Έλληνες πατριώτες, κρατώντας ελληνικές σημαίες, διαμαρτυρόμενοι έξω από τη Βουλή, δέχτηκαν την επίθεση εκτός από τις δυνάμεις των ΜΑΤ και των ροπαλοφόρων του ΚΚΕ, που είναι οι τελευταίοι φρουροί των χειμερινών ανακτόρων».




4 σχόλια:

  1. Δεν έγραψες το καλύτερο για τους
    “ροπαλοφόρους του ΚΚΕ, που έδειραν τους αγρότες πρόπερσι στο Σύνταγμα και είναι οι τελευταίοι υπερασπιστές του αστικού συστήματος…”

    https://www.youtube.com/watch?v=LXBzfEpo7S8

    Ποιος είδε "αγρότες" στο video; Μόλις ολοκληρώθηκε η συναυλία του Γιώργου Μαργαρίτη, τα άτομα αυτά ανέβηκαν πάνω στην εξέδρα και άρχισαν να διαμαρτύρονται για τη συναυλία. Στα συγκεκριμένα άτομα δεν φαίνεται να αρέσει ο λαϊκός τραγουδιστής Γ.Μαργαρίτης.

    Απλά οι εργάτες του ΠΑΜΕ για να τους ευχαριστήσουν τους πήγαν γαμ...τας ως... τη Πάολα! Εκεί οι δυσαρεστημένοι συνέχισαν –χαρούμενοι ποια- τη βραδιά τους, μακριά από τις αγροτικές κινητοποιήσεις.

    17-57

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι το ειπε αυτο σε αλλη αποστροφη και λανθασμενα καποια μπλοκς νομισαν οτι εννοουσε τις αγροτικες .Αλλα σ αυτες η περιφρουρηση του ΠΑΜΕ δεν κρατουσε ροπαλα τους απωθησαμε με τα χερια .Ροπαλα και κρανη ειχε την ημερα της συγκεντρωσης στο Συνταγμα το 11 αρα αυτην εννοει ο Φυρεριδης

      Διαγραφή
    2. Να βάλουμε και αυτό
      https://www.youtube.com/watch?v=q2_9OVzpLiQ

      17-57

      Διαγραφή
  2. @Γκεόργκυ Ζούκωφ

    Την θρασύδειλη επίθεση σε μνημείο την είδες;
    https://www.youtube.com/watch?v=ISJM7sfRGHE

    Χάνουν την ψυχραιμία τους. Άρα ΚΚΕ-ΠΑΜΕ πάνε καλά

    17-57

    ΑπάντησηΔιαγραφή