Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Η νεολαία της ΑΝΤΑΡΣΥΡΙΖΑ ως προσκεκλημένη του Πούτιν!



Ως προσκεκλημένη του Πούτιν συμμετέχει η νεολαία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο 19ο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών που διοργανώνει η Παγκόσμια Οργάνωση Δημοκρατικών Νεολαιών! Η νεολαία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν προσκλήθηκε από την Παγκόσμια Οργάνωση Δημοκρατικών Νεολαιών, αλλά από τον Πούτιν!

Οι ΑΝΤΑΡΣίες προσκλήθηκαν από τον Πούτιν μαζί με άλλα «αριστερά», «επαναστατικά» κόμματα σαν την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, όπως το Ισραηλινό κυβερνητικό κόμμα του Νετανιάχου, το Τουρκικό κυβερνητικό κόμμα του Ερντογάν, το εθνικιστικό – ευρωσκεπτικιστικό κόμμα της Αυστρίας, το κόμμα του Ρώσου εθνικιστή Ζιρινόφσκι και άλλα τέτοια παρόμοια και χειρότερα κόμματα! Άραγε πώς αισθάνονται οι ΑΝΤΑΡΣίες παρέα με όλους αυτούς τους φασίστες;! Πώς αισθάνονται ως προσκεκλημένοι του Ρώσου προέδρου που χθες προσπάθησε να συλλάβει μέλη της ΚΝΕ γιατί είχαν μαζί τους κόκκινες σημαίες με σφυροδρέπανα;!
Οι ΑΝΤΑΡΣίες θα συνδράμουν την προσπάθεια καταστολής της ΚΝΕ από τον Πούτιν;! Έχουν και καλούς συνπροσκεκλημένους από τον Πούτιν για την δουλειά αυτή! Μπορούν να κάνουν ότι έκαναν στις πλατείες το 2011 παίρνοντας μαζί με τους Συριζαίους και τους Χρυσαυγίτες στο κυνήγι το ταξικό κίνημα κραυγάζοντας έξω τα κόμματα και τα χρώματα!
Δεν θα κατηγορήσουμε βέβαια την ΑΝΤΑΡΣΥΑ που βρέθηκε σ’ ένα φεστιβάλ απρόσκλητη από τον διοργανωτή, αλλά προσκεκλημένη από τον ιμπεριαλιστή! Ίσως πήγε στην Ρωσία για να επηρεάσει τον Πούτιν να δράσει φιλολαϊκά όπως αντίστοιχα επηρέασε τον Τσίπρα! Ίσως πάλι πήγε στην Ρωσία ως προσκεκλημένη του Πούτιν για να πάρει μέρος στο κυνήγι ομοφυλοφίλων που έχει εξαπολύσει με νόμο ο Ρώσος πρόεδρος! Αυτά μόνο η νεολαία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ μπορεί να μας τα διευκρινίσει που παίρνει μέρος στο φεστιβάλ με διαπιστεύσεις της Ρωσικής κυβέρνησης!
Ασημάκης απο το agkidapress.gr
Ως προσκεκλημένος του Πούτιν συμμετέχει και ο Λαφαζάνης στο 19ο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών που διοργανώνει η Παγκόσμια Οργάνωση Δημοκρατικών Νεολαιών! Μάλιστα υπάρχουν δημοσιεύματα που γράφουν ότι ο Λαφαζάνης προσκλήθηκε στο Φεστιβάλ από την Παγκόσμια Οργάνωση Δημοκρατικών Νεολαιών, αλλά αυτό δεν ισχύει! Ο γνωστός σε όλους λοιπόν αγωνιστής Παναγιώτης Λαφαζάνης, που αγωνίστηκε με όλες … Continue readingΚαι ο Λαφαζάνης ως προσκεκλημένος του Πούτιν!











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου